![]() |
Pitanje - ima li koja matična opciju da snižavanje Vcore-a? Zanimaju me većinom one ispod 1000kn, makar, možete i sve navesti. Dečki koji imate ove nove ploče za conroe-a, kako stoje vaši BIOS-i sa tom opcijom?
|
Novi,posljednji i najzreliji BETA bios do sada za DS3
F5E http://rapidshare.de/files/31396295/965pds3.f5e.html |
Citiraj:
|
P5B-->> ploča do jaja :)
|
Citiraj:
|
gigabyte je napravio predobar proizvod da sve zaj. sa aljkavim biosom, svjesni su oni toga i samo žurba i tržišna utakmica u koju su žestoku krenuli im je donjela te propuste s memom, po logici stvari i ako zbilja žele biti konkurentni s proizvodom, koji za to ima sve predispozicije, moraju to srediti s novim revizijama biosa, kako za ds3 tako i za 4 i 6
|
Pa Gigabyte je uvijek imao kvalitetne komponente na svojim proizvodima ali isto tako je uvijek imao očajan BIOS
|
e hebat ga, i to se valjda jednom mora promjenit
|
cek, cek...
znaci na 965 chipsetu nema vise PATA? ratz... :mad: |
Pa ima jedan IDE kanal...
|
Citiraj:
|
ovaj topic bi trebalo punit kvalitetnim informacijama/usporedbama. hm...sticky? :D
anivej, pocetkom 10. mjeseca planiram uzet novu konfu (E6600 najvjerovatnije), i evo citam ko lud sve moguce review siteove i trazim idealne komponente (MBO,CPU,GPU...), al vec sam stao kod maticnih. gledajuci dugogodisnje iskustvo s Abitom, zasad mi je AW9D-MAX u prvom planu. al opet vidim AB9-Pro sa 965 chipsetom. gledam i ne znam. jednostavno ne znam sta da uzmem. :/ znam da ima jos do 10. mjeseca, al zelim se dobro pripremit. zanima me koji je REALNO bolji chipset? 965 ili 975? a nvidijih? kad to planira doci? nisam oc-er, prvenstveno me zanima stabilnost rada i DUGOTRAJNOST (Citaj: godinama), sto znaci da zelim chipset koji ce imat support za nadolazece stvari (quad core, itd.) stoga...965 ili 975 za covjeka poput mene koji NECE OVERCLOCKAT, vec ga zanima stabilnost (od temperature preko pouzdanog rada, itd.) i dugotrajnost tehnologije (citaj: neam para malo-malo mjenjat komp.) |
Pa nemaš šta gledat onda, 965 je za tebe... :)
|
965 je novi čipset iako nebi se reklo po broju ali nemožeš pogriješit s nijednim ako nemisliš clockat jer oba su super stabilna
|
AB9-Pro? kakva je? osim sto ima kretenski raspored floppy i IDE konektora. : baad :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |