![]() |
meni neke stvarcice nisu jasne...ovak, ja sam vidio na forumu jednom na kojem je reputacija i ovi "zeleni kartoni" kako ih vi zovete, i to ide ovako; ako se dobro sjecam, 1 rep++ je broj rep bodova+broj rep bodova/neka konstanta, a 1 rep-- je broj rep bodova-broj rep bodova/neka konstanta. Kartonceki sluze za vizualnu predodju reputacije i nema ovog broja koji mi imamo. znaci, 1 karton oznacava npr 10, i onda ako ti je rep 20 imas 2 kartona.
Tako da mi je ovo malo nejasno...ali ako vas veseli :beer: |
nije jos ni krenulo a svi ste graknuli!ajde dajmo priliku novim idejama!
|
vBulletin manual kaže:
Citiraj:
Dakle na administratorima je da se malo poigraju i nađu najbolje omjere pojedinih faktora... što neće ići preko noći. Glede 0 za npr. mitzeka i Costu, koliko ja vidim svi moderatori (including ozren/Beren/nara) imaju reputaciju 0. Super moda Jelca i admine je nula nekako zaobišla, ali to je sve samo stvar individualnog podešenja za pojedini tip člana foruma. |
Citiraj:
thnx |
Imam smo 10 bodova. šmrc:(
|
Jos si novi forumas, polako. ;)
|
I ja kao moderator imam 0 rep i 38 glasova, ko god glasovao...
Na šta točno moram stisnut da glasujem? na ove žuto/crvene kartone? |
Na ovu vagu(ikonica),desno od online statusa :)
|
Citiraj:
: cheers2 |
Lord - moderatori nemaju opciju glasanja.
Zuti i crveni su opcije koje pak samo mi imamo. |
Eto to sam tražio... :beer:
|
:D a ja nemam pojma odakle meni ovih 6
|
http://www.imput.net/preglednik.php?...e/gbD01168.jpg
Dali je ovo vezano tj. ima veze sa reputation ? |
Ima. Pise ti da si dobio, i ako je netko napisao koji je razlog za davanje reputacije.
Takodjer pise i link do posta radi kojega si dobio rep point. |
A ja hoću znat TKO mi je davao bodiće. Imam ih sto i nešto, i dva zelena kartona. Salate ko u priči :)
|
Pisao je Horza, mislim da na ovoj temi ili popravci/debugiranje - samo Admin moze vidjeti tko je dijelio kome reputaciju. :)
|
A jeste radoznali. SVe u svoje vrijeme...
|
a di se vide ti bodovi, ja ih nigdje ne vidim.... morat ću nabaviti cvike ili će mi netko pokazati (objasniti)....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img239.imageshack.us/img239/1205/678vq8.th.jpg |
: lol2 :
No comment. Kazu da slika govori vise od 1000 rijeci, ali ova govori i vise. :D |
Citiraj:
no da ne duljim ovdje govorite da samo admini mogu vidjeti komentare reputacija i useri se žale da žele vidjeti komentare.... kak ih ja mogu vidjeti: hello2 : http://img473.imageshack.us/img473/1...board01va0.jpg |
ne komentare, nego tko ti je ostavio komentar, i od koga si dobio sve te bodiće.
|
Za ovo mi ne treba moderator da bih znao tko je ovo napisao :) :
http://tinyurl.com/f555h |
Citiraj:
Tu sam ja koliko sam shvatio dobio dva negativna boda u Links temi, jel tak ? E sad, ne sjećam se da sam nekom spominjao majčicu ili ga poslao u rodni kraj te nešto slično... jednostavno se ne slažem u mišljenju sa nekim ljudima tamo i onda ispada da oni meni ili ja njima na osnovu toga što se ne slažemo u mišljenjima možemo djelit negativne bodove !? :eek: Pa koja je onda svrha te reputacuje kad je podložna manipulaciji ? Sad ću ja recimo sa još dva tri kompića ovdje uhvatit nekog na zub i djelit mu negativne bodove čim neš čovjek napiše. Neznam... osobno mi stvarno ne smeta no nekako to nije baš najsretnije rješenje, to glasovanje bi možda trebalo prolatit neku vrst filtera ( moderatori ) ali ovako kako je sad, svašta je moguće u smislu zlorabe... |
Ja sam dobo negativne neki dan kada sam tipa upozorio zbog krsenja pravila na trznici. Bas sam gad. :)
|
Ma pustite ih nek sam dijele negativne bodove. Nek se inate kolko god ih volja. Ako nemreju prihvatiti tuđe mišljenje, već odma udaraju po negativnoj reputaciji...nek se fino s nečim pokriju po glavi i nek budu stiha. Jer, za drugo ni nisu. Ko mala djeca u vrtiću...aha on/ona je meni tam (neovisno o temi) kenjal(a), sad bum ja njega/njegu i tak u začarani krug. Meni osobno ta reputacija, broj postova, mjesto prebivališta, datum registracije i sl....ne znači ama baš ništ. Pročitam postove od dotičnog forumaša i mam se vidi dal ima kaj pamtno za reći ili pak samo zayebava/provocira. Ko zna možda i meni sad neko za ovaj post da negativnu reputaciju...nek se vesele.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Žute i crvene kartone vidiš ko ti je dao. Reputaciju (dobru ili lošu) samo ako u komentaru ostavi svoj nick, u suprotnome, vidiš samo topic di si pobrao negativnu/pozitivnu reputaciju. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:42. |