![]() |
ovo sto ti se pojavljivalo prvo na talijanskom je bio dialer. i gotovo ga je nemoguce izbrisati kao sto i sam vidis.
vratit ce ti se opet. jedini nacin je da napravis system restore (ako ga imas ukljucenog, naravno), pocistis sa spybotom i adawareom, stavis nod32 ako ga nisi imao i to je to. inace ne znam kako ti se uspio provuc pokraj nod-a ako si ga imao |
Citiraj:
|
Kaj nisi mogao s nekim bootabilnim cdom kao sto je Ultimate Boot CD recimo kaj ima antivirusni na sebi. Bar je po mom iskustvu cim dobis nekaj kaj te hebe, uopce ne pokretati nista s harda i skenirat ga s neceg po principu old school write protected diskete :D
|
Ma sad sve valja. Iako mi nije jasno šta dobijem ako Spyware blastes upalim, updateam i ugasim...
|
Citiraj:
|
Kaj to nes slicno kako se moze imunizirati MBC u MBR-u kako se nebi zakacio neki virus gore ili...? Bas me zanima ako netko zna na koji nacin pasivno radi?
|
Evo kaj veli za SpywareBalster...
Citiraj:
|
pokreni ad-aware, nakon toga Hijackthis, provuci log kroz www.hijackthis.de, nakon toga skeniraj sa registriranim Registry mechanicom, restartaj i bit ce ok
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06. |