![]() |
god damn...jucer sam malo previse isao s overlockom ocito...i sada se dogada slijedeće...dobio sam blue screen od death..dumping memory..restart..ok..digli se windowsi i onak..dignu se i restarta se komp..u safe modu isto tako..instalacija windoza..kada pocne kopirati fajlove..opet blue screen..nisam imao zivaca za clear cmos...tj.jesam jutros..ali nisam stigao vratiti pinkleca na jumper jer se nalazi izmedu grafe i zvucne kartice..i fakat nemrem ruku zavuci :D
budem nekako..maknuo sam zvucnu i uspio maknuti jumper..ali sada nemrem staviti nazad..moram grafu vaditi :( hebi ga imam velike šape :D uglavnom..nadam se da je sve živo i nadam se da ce clear cmos pomoci..iako sam stavio sve na tvornicke voltaze i taktove..sve... |
Citiraj:
Što god taj dan s njima radio nisu htjeli normalno proradit pod OC-om... Drugi dan sam išao iz zaj** probati opet i sve normalno radilo... Bizarno... : baad : |
jelda....ma ostavio sam ga cleranog od jutros do kad dodem doma do cca 17h...tako da biti ce uredu :D ako ne...jao si ga njemu..ide na 2,9 :D
|
super reze hamm ;)
|
Ma ne valja ti ploca Hamm, trk po Epoxicu :p
|
heh...ako bi isao po plocu to bi bila neka abitica :) ali mislim da je ploca ok..onak onaj srednji razred :)
|
Citiraj:
|
e jel bi vincek mogao izdržati na zimi od -20+TT big typhoon na 1,7V?
malo bi ga jos digo :D do 3,0 :) |
Citiraj:
Ali za test vjerojatno bi... Mada osim za test ionako nema neke svrhe nemože čovjek ni ovih mojih 2400 potrošit a kamoli još više... :) Mada imaš dobar primjerak ako ide na 2800 moj neće preko 2600 stabilno ma što mu god ja radio... Isprobao sam ploču sa smanjenim multijem i nije do nje (ko što sam prije mislio) ploča ide na 320+ bez pitanja... :D Ako mi ovaj Vincek bude slab bar znam da si mogu kupit optija... :D |
naravno da ce ici za test :)
nista..dobijete razultate za mjesec/dva :D ali prije toga cu si ubosti nekog dual corea ako mi se ovaj spali :) |
Kad se sjetim mog zadnjeg 3000+...isao je preko 3050Mhz,2.95Ghz stabilno...prodao sam ga nekome na forumu,ne sjecam se kome :)
|
Moj iz siga max sto se dalo izvuci s box kulerom a da mi temp bude ispod 55 stupnjeva
|
Ako nisam spomenuo ja se uvjek ograničavam na +10% napon... :D
Dakle 2600@1.55V iznad toga neću s njim ić... : nono : |
@Hamm: Samo da napomenem da je meni chipset konstantno na 1.59V jer mi ploča toliko overvolta, tak da nemaš beda za 1.6, iako vidim da si ga već dizao na 1.625.
|
dizao sam ja njega i na 1,650 ali treba vise za 3,0 :)
|
Citiraj:
Trica kraljica! :D : cheers2 |
Citiraj:
|
eto moj 3000+ e3 stabilan na 2700 s 1.45V, dalje nisam probao
|
Moj (3200+, e6) ide na 2.8 na 1.55v, ploča neda više, uskoro ću ga isprobati na ultra-d pa ćemo onda vidjeti, ići će na 3.0 sigurno...:)
|
You lucky bastards :D
|
e te razlike između 2.8ghz i 3.0 nećeš nigdje osjetiti,imao sam opterona koji je išao na 3.0ghz na 1.4v tak da znam,jedino ono ak se netko oće dićiti kak je digao proc na 3.0ghz:D
|
Citiraj:
Bolje napiši koliko si poterao svoj CPU i memoriju. |
Citiraj:
stvar je gusta a ne držanja brzine ;) ja sada proc drzim na 1,8 na 1,2V :) |
Citiraj:
|
globalno zatopljenje mi uništava planove hlađenja kompa na -10C°
htio sam iskoristiti "nepovoljne" vremenske uvijete da ohlatim komp i dam mu puno više soka...evo ga dvanesti mjesec a veni sunćeko a i mogu reči da nije nimalo hladno.. ocu zimu :( ocu clockati :D |
Ma nebus puno dobil, ionako imas dobro hladjenje...;)
|
kak ne...kada je prije mjesec dana ono malo zahladilo u 23h navecer sam spustio temperaturu proca na 13C° otvorio sam kuciste i pustio da majka priroda rashladi moj komp..radio je na 1,8ghz(1,2V). :)
|
Citiraj:
Bojim se da, sve dok ne poteraš ispod 0°C nebuš dobil ni megaherca više (dobro, 10-20 možda:p) |
pa ono..ako dobijem pravu zimu sa -10...kabele povuci do balkona i na stol komp..otvoriti :D pa da vidis kada zapuse vijetar a vani -10 :D
dobit cu ispod nule ;) nadam se barem |
Pazi da ne dobiješ i ti nešto, tipa upala pluća ;). Sretno i javi reze, kada stigne ruska zima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |