![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
Iskustva ziher imaš:D :D :D |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
Backup putem ghosta za kojih 15-ak minuta A ste se tice zadrtih overklokera to su ti cudne bljke jer 99% istih ne koristi kompjuter za nikakve pametne stvari nego samo da mogu sto brze surfati netom i igrati soltaire! A to sto ces imati 245fps-a u nekoj igri ti puno znaci makar i sam znas da ti fps-ve nikad neces vidjeti jer ti to monitor ne dozvoljava! Pozdrav! |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stigla Corsair XMS DDR433, čudo od memorije.
Citiraj:
|
Backup, backup i samo baskup..:beer:
U životu nisam napravio niti jedan backup vitalnih stvari kao što su cijeli windowsi, ali neću reč da mi nije trebalo (par puta):( Jel zna netko neki dobar proga da backup winXPa, jer sam probao s Nerom i on mi kaže da trenutno ne podržava radjenje ghost-a dsa NTFS particije?:confused: |
Citiraj:
ima nas puuuuno takih ka i ti......... al kad se dojde k pameti i kad se nema vise vremena za opetovane instalacije ,tu je norton ghost 2003!:beer: ne kazem da nema mozda i boljih ,al ak si u cajtnotu i neda ti se istrazivati po pustopoljinama neta za necim kaj samo dela ,dobar je i gore navedeni......nadam se da ce se i ostala ekipa slozit sa mojim skromnim misljenjem! :beer: |
Probat cu ga skinut s neta, pa vidit. Trial verzija naravno:D
|
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ccccccccccc..................:rolleyes: a jel budes i poslal broj amex/visa/ecmk plastikice za full verse:D :D :D :D |
Acronis TrueImage. Besprijekoran alat za takvo što. Brz, jednostavan, tih:D i sve ostalo dobro uz njega. Podržava cjepanje fajlova na točan megabajt, moš stavit image na istu particiju na kojoj radiš (neznam čemu to) i podosta drugih finih stvarčica.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:47. |