![]() |
Citiraj:
za kantu se u potpunost slažem ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
ali sigurno na netu postoji nekakav tutorial koji objašnjava the best postavke, tako da....
nemojte me shvatit da sam protiv ovakve nagradne igre ;) |
znači recimo, lik ko ja, koji imam nešt djelova i ideju mogu se prijavit za nagradu...
hm...hebo...ništa...ja sam ih...ionak je moja kištra na 70% kad radim nešto cool za sebe |
ptanje: dal se od tog htpc-ja ocekuje dai snima tv program ili samo reproducira?? imao sam neku vizijicu...al samo reprodukcijskog stroja :D
ak je snimanje samo opcija, kolko bi "snimajucim" kompovima odprilike porasli "bodovi" na ljestvici? i podrzavam ideju da se skupe projekti "na papiru" i onda da se da zeleno svjetlo i malo i sponzorira najbolje...tako da u izradu udju samo najbolji projekti :) |
snimanje ne bi bio uvijet, ali bi bila jedna od najvažnijih funkcija. koja bi vjerojatno pomela sve ostale.
|
Če bit šta onda? Ja sam zainteresiran :)
|
Trebalo bi jos sitnice razradit, ali u svakom slucaju bilo bi zanimljivo....Ja sam za da se jos malo produzi dead line, jer ljudi su na faksu, rade, dodju doma umorni...malo je slobodnog vremena...
|
Jest da je 4 mjeseca dugo razdoblje, al recimo 9,10,11,12 mjesec nikako nisu dobri za recimo one koji su na faxu. Ispit do ispita.
Ako bude sta od nagradne, sudjelujem. |
Ok ja i Matesonik vjerovatno ćemo zajedno to napravit :D Ja imam kučište samo treba ga malo poljepšat a on kaže da ima hardware pa ćemo vidjet :D
|
onda jel ta nagradnjača u pogonu il sta?
mi smo se okupili u mali tim.... samo recite da neradimo bezveze |
pa nikakva nagradna igra nije objavljena. ovo je bio samo upitnik.
bez brige, ako bude, znati ćete. |
Evo pošto je anketa zatvorena samo da kažem da bih i ja sudjelovao. Imam doma stari p3 koji čeka da ga pretvorim u media centar pc, pa bi nekakva nagrada bila samo dodatni poticaj. Mislim da bi se uz malo ulaganja mogla dobra stvar složit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |