PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Nagradna igra ? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43301)

amd-freak 25.07.2006. 15:07

Citiraj:

Autor Renesis
zašto sa više novaca? pa software za TV/SAT kartice je uglavnom free. i ima ga masu. linux je free.

polovan hardware se nađe po ladicama (ne treba ništa jače od P3).

A kantu se lako sam napravi ;)

treba imat hardvera po ladicama :D
za kantu se u potpunost slažem ;)

horza 25.07.2006. 15:24

Citiraj:

Autor amd-freak
na kraju se sve to svodi na ovo:

svi koji slože, imaju media center... onda će se gledat čiji je brži, ljepši.

ne. brzina nema nikakve veze s time.
Citiraj:

i tu su u prednosti ljudi sa više novaca! a kada bi se gledala funkcionalnost, mislim da bi svi MC pc-i bili jednaki jer bi se "metali" najbolji programi koji se mogu nać... a funkcionalnost je na strani novijeg(čitaj: skupljeg) hardvera, što opet dovodi do već rečenog!
i ponovo jedno veliko ne, jer je izbor kombinacija softvera i njihovog podešavanja toliko enorman da jednostavno nema najboljeg, nego se kvalitetnom kombinacijom postiže funkcionalnost.

amd-freak 25.07.2006. 21:17

ali sigurno na netu postoji nekakav tutorial koji objašnjava the best postavke, tako da....

nemojte me shvatit da sam protiv ovakve nagradne igre ;)

svizac 26.07.2006. 20:24

znači recimo, lik ko ja, koji imam nešt djelova i ideju mogu se prijavit za nagradu...
hm...hebo...ništa...ja sam ih...ionak je moja kištra na 70% kad radim nešto cool za sebe

Matesonik 26.07.2006. 21:11

ptanje: dal se od tog htpc-ja ocekuje dai snima tv program ili samo reproducira?? imao sam neku vizijicu...al samo reprodukcijskog stroja :D

ak je snimanje samo opcija, kolko bi "snimajucim" kompovima odprilike porasli "bodovi" na ljestvici?

i podrzavam ideju da se skupe projekti "na papiru" i onda da se da zeleno svjetlo i malo i sponzorira najbolje...tako da u izradu udju samo najbolji projekti :)

horza 26.07.2006. 21:15

snimanje ne bi bio uvijet, ali bi bila jedna od najvažnijih funkcija. koja bi vjerojatno pomela sve ostale.

blozer 26.07.2006. 21:54

Če bit šta onda? Ja sam zainteresiran :)

nicko 27.07.2006. 10:44

Trebalo bi jos sitnice razradit, ali u svakom slucaju bilo bi zanimljivo....Ja sam za da se jos malo produzi dead line, jer ljudi su na faksu, rade, dodju doma umorni...malo je slobodnog vremena...

MadBoY 28.07.2006. 21:54

Jest da je 4 mjeseca dugo razdoblje, al recimo 9,10,11,12 mjesec nikako nisu dobri za recimo one koji su na faxu. Ispit do ispita.
Ako bude sta od nagradne, sudjelujem.

Dawar 28.07.2006. 22:44

Ok ja i Matesonik vjerovatno ćemo zajedno to napravit :D Ja imam kučište samo treba ga malo poljepšat a on kaže da ima hardware pa ćemo vidjet :D

Samurai Jack 17.08.2006. 12:40

onda jel ta nagradnjača u pogonu il sta?
mi smo se okupili u mali tim.... samo recite da neradimo bezveze

horza 17.08.2006. 12:48

pa nikakva nagradna igra nije objavljena. ovo je bio samo upitnik.
bez brige, ako bude, znati ćete.

BIGI 18.08.2006. 11:56

Evo pošto je anketa zatvorena samo da kažem da bih i ja sudjelovao. Imam doma stari p3 koji čeka da ga pretvorim u media centar pc, pa bi nekakva nagrada bila samo dodatni poticaj. Mislim da bi se uz malo ulaganja mogla dobra stvar složit.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31.