![]() |
ajmo malo lakse po offtopicima jel cu pocet brisat/premjestat.
ja malo poceo o bajku a sad vi o nofcima i trebama i nekretninama. dobro kaze Eladio, mozda nam stvarno fali LJES :D ili bar podforum za filozofe i one koji se takvima osjecaju. :fuming: |
A u koji bi ti to forum prebacio?
Ovo je forum ostalo i to tu spada:D |
malo ste se odmaknuli od teme...malo puno....
al evo još svježih tračeva.....u četvrtak su me pozvali starci od frendice da idem s njima jer oni idu kupit svojoj kćeri:D komp....treba joj za školu....i sad krenusmo mi u kupovinu......i došli mi do TimesComputers u Nami na Vrbanima..... složim ja njima sljedeču konfu (samo natuknice..neide mi se u detalje...) IP4 Celeron 1,8 @ 2,0?????????:confused: 128 Mb DDR Samsung 17" flatscreen Ati radeon 9000 (bila je samo GF2 a oni su htjeli najbolje za svoju kćer...:D ) DVD-rom (trenutno nisam siguran koji...) 56k modem printer epson.. floppy:D,miš,tastatura....itd.... i sad su oni morali pričekat par dana da njihovi "serviseri" sklepaju komp....i dođe dan isporuke,uredno oni dođu po kutije i to sve...da bi žena rekla sljedeće: " na komp vam nismo instalirali nikakve win jer mi to nemamo???????:confused: :grrr: ....a i da to nije potrebno instalirati jer je to računalo za kučnu upotrebu te da se oni sami snađu....:clap: :rambo: ...i onda : "oprostite nismo imali Ati r 9000 nego smo vam dali 7500 koja vam je MRVICU slabija.....!!!!!!!!.....i glavno da im je cjena kompa ostala ista..... nekih 6900 i neš sitno kn..........:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: PUŠIONA............samo mi još nije jasno kak je pročkas na 2,0 ghz....a reko sam 1,8...???? i još je lockan.....moro sam malo proprčkat po BIOS-u.... |
Citiraj:
Kao prvo otisao si u mozda najgori ducan koji postoji u Zagrebu Kao drugo nikad frendici ne govori da se kuzis u kompijutore jer one po imaju pretpostavke da svi koji briju po kompovima imaju 150kg, debele naocale, nemaju drustven zivot itd....(nesto poput ŠTREBERA) Zato kad koja god mene treba pita jel se kuzim u kompove ja joj kazem da neznam kompijuter ni upalit i da me to nezanima.:D |
Cekaj malo, oni su taj komp platili 6900kn?
Ako jesu, Ja da sam roditelj od te male nebi te vise pustio ni da joj prismrdis:D |
Citiraj:
boli ga briga nije njegova lova |
Citiraj:
|
Citiraj:
sa curom dolazi i komp u paketu :D |
Daj molim te, 6900 kn za tu krntiju od compa! Malo ga pretjera stvarno. Čini mi se da češ stvarno morati to čudo servisirati do kraja života ( a imačeš posla)...:D
|
Citiraj:
BTW: kćer im ima 14-15 god.....malčice mlada za mene....:D a i ružna je......:D :D :beer: :beer: :beer: |
a nisam spomenuo da smo prije toga bili u PEVECU:fuming: :grrr:
i da su tamo gledali "kompove".....srećom dogovorio sam ih od kupnje...MOLIM VAS ČVRŠČE SE PRIMITE ZA STOLCE I MAKNITE BILOKAKVE OŠTRE PREDMETE OD SEBE jer čitajte sljedeče: INTEL PENTIUM III 733 mhz+17" dtk monitor(COLOR:D ),a monitor izgleda ko da je korišten 20 god.......:rambo: :rambo: cjena : 5500 kn............. ili AMD DURON 800 mhz + 15" dtk monitor (color) ...... cjena : 6800 kn...................... skoro sam umro od smijeha kad sam vidio ovo....i pitam ja "prodavača" : recite mi,kaj ima tu unutra tolko vrijedno??? i on počne muljat da trenutno nezna,da nema nikakav katalog ali da sljedeći tjedan dolaze NOVE konfe ,P4,XP procesori itd, koji će biti skuplji SAMO 1000-2000 kn od ovih sad....:rambo: :rambo: :rambo: pa mi recite di bi više popušili?????? |
A, ja skonto da si ti slagao konfu. A to u pjetlu je stara fora. Malo pa malo sam tamo pa se smijem konfama:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda je mlada za tebe ali ima skup komp...ako cure ganjaju decku u skupim autima zakaj decki nebi ganjali cure s dobrim kompovima??? :) |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Gdje to ima za kupiti?
Ako nema zastupstvo za Hrvatsku, ja bi uložio u to. Spreman sam se pozabaviti i razvojem. |
Citiraj:
|
1 privitaka
za sada samo klasika
|
Citiraj:
|
Ja bih onaj prvi!
Sigurno je jeftiniji a ima i više mogućnosti:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
NARUČIO BI ODMA SAD JEDNO 10 kom...ak se slučajno zagubi il nekaj.....kakve baterije idu u to????:D ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a posto stari nema grudnjak sam mislio da apelira na staru posto gumb BRA upada u oci :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |