![]() |
Citiraj:
senilnost...itd necem sam sve simptome i moguce nuspojave navodit: wtf : joint siri pecepciju al ti umanjuje stosta...stoga opet nije povoljno...sry al tu i tam zapalit joint je jedno neg svaki dan pozobat saku bombona a sto set ice pive i roge...velka razlika...jer te jedno cini ovisno...dok drugo ne;) bar ne u tolkoj mjeri |
..danas je love parade jeeee... :D
ima prijenos na rtl2 do 20.00h ,a kasnije od 20.00h na vivi...uzivajte !!! |
Citiraj:
A što se tiće trave...khm... prema istraživanjima provedenima na meni osobno :D nema nikakvih poslijedica. 5 godina sam se svakodnevno ali ama baš svaki dan masovno napušavao, znali smo u jednoj noći spaliti 50 grama bez beda. :D Danas uspješno idem na faks, nemam nikakvih problema s memorijom, zdrav sam kao dren. Jedino sam jako lijen ali to je bilo i prije. Danas zapalim par puta mjesečno i tako mi je super (cura me izvukla). Ovo je sad već otišlo daleko u off pa bi mogli prestati pričati o drogama i početi o elektronskoj glazbi. Nego vi elektroničari, obratite pozornost na label Get Physical, a pogotovo na jedan bend s tog labela, Booka Shade. Skinite, pardon, kupite :D njihov zadnji album Movements, posebnu pažnju obratiti na stvari "Body Language" i "Mandarine Girl". Cjelonoćni dupomrd je zagarantiran! Također ako želite čuti prekrasne, duboke, tople i naprosto hipnotizirajuće zvukove piknite si dvojac Ame. Oduševljenje je neizostavno! |
Tiesto, quicksilver
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |