![]() |
Kad smo već kod igrica vrijednih igranja, uhvatio me gušt za C&C: Red Alertom :)
Ali ne mogu je instalirati jer je kao za WIN95 :( Što se može napraviti po tom pitanju? Može neki emulator pomoći? Nekako mi se ne da instalirati WIN 95 :D |
Ok, uspio sam instalirati sa onim compatibilityem...ali mi prilikom pokretanja javlja grešku...
The procedure entry point SMapLS_IP_EBP_12 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. WTF? |
1 privitaka
Slika govori više od 1000 riječi..
|
|
Citiraj:
Igrao, dosadno nakon što skužiš kako izvući iz svakog motora max, kako s kojim startat ;) |
Citiraj:
a heroese ne volim.... inače sad igram GRAW (luuuuudilo) i malo šetam konje u most wantedu :burn: :burn: |
Ja nabavio Red Orchestra zasad malo dosadna malo ipak prerealna čitaj:komplicirana
|
warcraft@Bnet
guildwarz wow diablo 1,2 multiplay halflife1,2 deathmatch itd..... |
evo upravo sam zavrsio fallout I i II po neznam koji put
jel zna netko kad ce fallout III? |
World of Warcraft ti zamjenjuje sve te igre :) Ali nemoj pocet igrat ako se neznas zaustavit :P jer je igra "malo" ovisna. I naravno ako si spreman davati 200kn svakih 2 mjeseca...
------------------------ Od drugih igara igram HOMM 5 a nedavno sam prosao Hitman:Blood Money... |
Citiraj:
daleko si ti od max-a... dođi malo na PCE&Omikron Server pa da vidiš kak se vozi ;) |
Citiraj:
Pa nije poanta igre izvući max iz motora... btw, kako se to izvlači? |
|
Igranje HoI u mreži sa mojim bratom, ja njemačka, on italija. pokorili smo zapad i bili bi i istok da se nije nepovratno zblokirala igra. Doomsday nsam igrao, ali me zanima.
|
Preporučan igru Omikron:The Nomad Soul.
|
Osim klasika Fallout 1 i 2, koje se uvijek isplati odigrati :), sad bas igram Fable: The Lost Chapters, pa ako netko voli RPG...meni je prilično zanimljiva...
|
What about Rise of Legends, jel probao tko?
|
Citiraj:
Našli su pravo vrijeme za taj trial : bonker2 |
Evo za one koji igraju LFS ;)
Nisu baš nešto posebno.... [img=http://img504.imageshack.us/img504/2770/ahaaaazt2.th.jpg] |
kratko...
Homeworld:cataclysm age of empires 2 morrowind neverwinter nights diablo 2 fable: lost chapters warcraft 3 heroes 3 gothic 2 fallout serijal |
Ja se već mjesec dana spremam Mafiu opet peglat ali neda mi se instalirat. A mogo bi i Europu Universalis 2 i Age of Mithology
|
farcry, warcraft 3: Frozen Throne , doom 3, empire earth 1 i 2 i freelancer.
usput pitanje, zna li neko igricu da je tipa freelancer ali ne da je tipa eve nego da se brod kontrolira kao u freelanceru. edit: Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (PC) to jest skraceno Pirates of the Caribbean 2 ima cak i multiplayer za 2 ako hoces igrati s frendom. |
Dobro je sad... Nije kriza :D
Igram Prey i HL2 Episode 1 obje su zakoooon |
Titan quest. Odličan rpg.
|
X3: The Reunion? Freelancer je prema njemu plastična igračka, ova igra ima dubinu, igra se oko 6 mjeseci u prosjeku. Da, 6 mjeseci svaki dan! Obavezno patchirati i početi na easy, medium je prefrustrirajuće.
|
|
Probaj Titan Quest ako volis RPG hack n slash
|
Citiraj:
(iza broda), ili kao u eve (iz svemira) |
Iz broda..Ali se može staviti i u "treće"lice..ok je igra ali je kompicirana gro.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |