![]() |
Citiraj:
|
sto se tice mog znanja npr..ja se u intel probleme necu ziher gurati a niti nekome govoriti sto da kupi...intela nisam vidio doma vec dve godine i nemam blage sto taj ima il nema...znam samo da je preskup za sta nudi ...
u programiranju mogu nes pomoci...ako je iz moje domene... probleme oko windowsa mozda i znam rjesiti a u linux probleme ili sl ne zelim ni pisnuti... oko amd-a znam tu i tamo nesto..sve samo iz iskustva....tako da nemogu reci da li je bolji taj i taj chipset od tog i tog ako nisam oba imao...mozda spomenem ako je dosta ljudi na forumima i reviewima spominjalo neku razliku smatram da najvise mogu problema i preporuka dati ljudi koji rade u servisima ili cesto mjenjaju kompove...samo iskustvo ... npr ne sumnjam u narino iskustvo oko moddanja i sl...u jos neke ljude oko drugih stvari... npr. isto kao sto cijenim gregovo iskustvo cijenim i ozrenovo..samo sto ozren se puno vise kuzi u one skupe varijante a greg u jeftine...i ne svidja mi se kad jedan krene drugome u njegov teritorij...ne kazem da i jedan od njih to radi ali vec su se desavali izleti nekih drugih ljudi...ovo je bio samo primjer... |
pa dobro kaj ste se svi sad okomili na grega???mislim da je on ionako skoro uvjek u pravu ili barem blizu istine....
ma nedaj se ti greg !!!sad te "napadaju" oni kojima si nekad davao savjete...ccc...dečki ,dečki..:D :gringo: i :beer: i bez :argue: i:fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |