![]() |
ja osto u tesli....: suicide
ali učiću bogami od prvoga dana: DualWiel |
thats the spirit!!! : goood :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Statistika? |
Aj da ne otvaram novu temu... I dićete se upisati?
I iz čeg na popravni? |
Ak vas baš full zanimaju kompovi i ine brije odite na FER,imaš kasnije pod računalstvo Umjetnu inteligenciju,3d dizajn i sl.
a imal sam sad predmet arhitektura računala di su nam objašnjavali cache,protočne strukture(primjeri s P4 Nortyem i Preškotom) imaju čak i DDR memu opisanu malo :) sam warning nije easy:p |
Ja sam ishao na prijavu u matematičku gimnaziju OS i Sastrane je napisala da sam iznad crte (stari invalid rata)...super...
|
Citiraj:
medvjeđa usluga |
Imao sam ja 58 bodova tako da nije to toliko wažno...
|
eto ja se nisam pohvalio ....
ja sam roknuo matku na racun toga kaj sam iso na operaciju...... al sam proso vec na pismenom jer sam imo kvotu za prolaz(one brije skoro ful broj bodova) tako da mi je himalaja sa ledja pala(citaj.. mitzek....)pozdrav: goood : |
OT: kaj ti mitzek stari? :D
|
a zašto ti amabaš sve pišeš sa duplo W?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PROŠAO SAM :D učio sam zadnja dva dana onak 1h učim, pa 1h perjam cod da očistim mozak od Renesanse,prosvjetiteljstva i ostalih sranja :D : sniper : Hrvatski |
zivcira me ovaj naslov, ispada da se lik hvali kak mu ljudi drze fige
nhf |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja i frendovi idemo sutra u ruđer na upis tak da nam držite fige :D
|
Citiraj:
|
Ja danas bio na podjeli svjedodzba (nisam nista na popravni isao ^^ ) i uglavnom vidim klinci se upisuju u prvi razred, svi veseli, punog duha :D
bwahahha, nemaju pojma kaj ce Lucijanka od njih uciniti, i ja sam nekada tako vesel bio :D bwahahaha :D:D:D |
Citiraj:
|
Ne brini ići ću u A smjenu poznam profesora jednog tam pa će meni i frendovima sredit da idemo u isti razred i u A smjenu. I upisao sam smjer Računalni tehničar aka PCEX tehničar :D :D
|
i ja upadam u petu :D:p
|
A kojeg profesora ak se smije znati?
|
Citiraj:
e klinci ako imaju metar i 50cm... :D al zato ima novih pichki u domu :D |
crash :rambo: :rambo: :rambo:
osjecam se uvredjenim zbog svoje visine :mad: :grrr: :fuming: : finger : :D |
koje opaske :D
i nama sada dolazi mlado meso, a kolko vidjeh, ima dobrih... iako mi ruše prosjek godina :) |
Citiraj:
tko ti kriv kad si mali:D sala uglavnom jedva cekam da se malo sa fazankama upoznam: sweating |
Citiraj:
Imamo jednog liqa u razredu koji je oko metar i 60 pa smo se smijali da se napokon upisao netko niži od njega :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:26. |