PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   o fakultetima... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42024)

stef 05.07.2006. 12:39

Citiraj:

Autor MadBoY
A recimo profesor sta meni drzi vjezbe, zna programirat jako dobro, al objasnti nema pojma... i kakve ja koristi imam od takvog profesora...

Rado Šević to još uvjek drži??

J@nos_Herc 05.07.2006. 17:49

jel svi koji su se prijavili na faks (FOI) polažu razredbeni ispit?

kony 05.07.2006. 21:21

kaj bus ti bil sumar!!!

Ja cu pisat razredbeno na FSB i TVZ,po valjda bum se negdje uguzil...hehe

po mogucnoscu bez placanja.....

al varazdinke su strasne to sam se imao i sam priliku uvjerit

: nono : : nono : : nono : : nono : : nono : :rolleyes:

Hamm 05.07.2006. 21:27

Citiraj:

Autor Fleks
Ja idem na šumarstvo.

smjer panj ili? :D

kony 05.07.2006. 21:48

haha lol

rodak mi je zavrsil drvnu tehnologiju,cuj ako to volis i ak te to zanima sam odi...(projektira namjestaj)

al ako mislis puno zaradivat onda zaboravi,s tim bus jako tesko nasel posel u RH,a i radil bus za malu lovu ,al nikad neznas morti se vremana promijene......(makar sumljam)

Za koje desetljece cist sumljam da bu se rusila drveca za namjestaj ili papir....

Vuco 05.07.2006. 21:56

Ko god pređe prag na FSB-u može se i upisati (sad dal sa plaćanjem ili bez, neznam). Za TVZ nemam pojma.

Deathwish 08.07.2006. 08:02

Citiraj:

Autor duffy
Blago vama na feru ....samo pisete ispit: nuts :
mi na etf-u OS moramo pismeni i onda jos i na usmeni (i onda padnes usmeni i onda oped na pismeni):fuming:

To nam je olakšanje al to ide tek od ove godine,jer ima likova koji ti nebi ni majku svoju pustili,ali (uvijek ima ali: baad :) kao što rekoh nema rokova stoga položi il padni: giljotin
p.s unatoč nedostatku usmenih prolaznost (općenito kolko ima ljudi da nisu pali niš) je cca 50%

Broken Arrow 08.07.2006. 09:20

joj, ove pripreme za upis na fax u mioc-u me ubiše... šest sati dnevno, šest dana u tjednu... nadam se da ću upast na fer pa će se isplatiti...

SetH 08.07.2006. 14:42

ja sam podnio prijavu za FER i TVZ....pa ću valjda negdje upast.

thedream 08.07.2006. 20:09

Citiraj:

Autor Broken Arrow
nadam se da ću upast na fer pa će se isplatiti...

sretno BA...a i ostalima...ma ja sam lopov,dao sve u roku na ekonomiji i smijem se...imam 5 ispita do diplome,upišem pd..i tražim poslić...po nekim zasad čudnim kanalima...min 7000kn...weird za pripravnika...ali štagod..

Deathwish 08.07.2006. 21:44

Citiraj:

Autor seth
ja sam podnio prijavu za FER i TVZ....pa ću valjda negdje upast.

Na TVZ upadaš ziher jer je ekipa koja je imala negativne bodove na našem prijamnom upadala tam bez beda: nuts :
p.s svi koji mislite na FER odma upozoravam
ako ste tehnička pazite se matana i programiranja(ako ga niste imali u srednjaku)
a ako ste gimnazijalac pazite se osnova elektroteh i digitalne logike(ovi predmeti imaju spešl atak s negativnim bodovima na ispitima 1 točan odg +1 bod, 1 netočan -1.25 boda: suicide)
nadam se da bu nekom ovo koristilo

SetH 08.07.2006. 22:08

Citiraj:

Autor Deathwish
Na TVZ upadaš ziher jer je ekipa koja je imala negativne bodove na našem prijamnom upadala tam bez beda: nuts :
p.s svi koji mislite na FER odma upozoravam
ako ste tehnička pazite se matana i programiranja(ako ga niste imali u srednjaku)
a ako ste gimnazijalac pazite se osnova elektroteh i digitalne logike(ovi predmeti imaju spešl atak s negativnim bodovima na ispitima 1 točan odg +1 bod, 1 netočan -1.25 boda: suicide)
nadam se da bu nekom ovo koristilo

objasni mi ovo sa negativnim bodovima?:confused:

Deathwish 09.07.2006. 10:23

Citiraj:

Autor seth
objasni mi ovo sa negativnim bodovima?:confused:

Ista stvar je i na prijamnom ispitu, a meni(znači ove godine ) bila na Osnovama elektrotehnike i digitalnoj logici(a i na "blicevima" iz programiranja i digitalne)
To ti je ovak imaš zadatak(računski da se ne poveseliš odma:D) i 5 ponuđenih odgovora,samo je 1 točan,oni ti i sami kažu 1 točan zadatak nosi 1 bod,a netočan nosi -0,25 boda(ali ono što ti zaborave reć je da se tih -0,25 dodaje na onaj jedan bod koji si izgubio jer nisi točno odgovorio pa ti zapravo 1 netočan nosi -1,25 bodova) stoga možeš imat bodove manje od 0 :clap:
npr 2 ispit iz osnova 10 zadataka, svaki 2 boda nosil 2 nisam riješil 8 jesam, 2 su mi bila kriva 6 točnih znači 6*2= 12 bodova ,ali imal sam dva kriva a to ti je 2*-2,5=-5 i ostalo mi 7 od 20 : wtf :
e da ocjene, neidu po bodovima već ovak prvih 15% onih koji su prošli predmet imaju 5,sjedećih 35% 4,sljedećih 35% 3,i zadnjih 15 % 2
stoga nek ti nebude čudno ak imaš iz npr osnova s 52 boda 3ku:D

p.s mali savjet potrudi se na prijamnom i upadni bez plačanja jer sam ja uz plačanje i plačam 8000 kn godišnje:fuming:

edit: da ne plašim ljude nama su takvi s negativnim bodovima testovi bili iz osnova i digitalne,matematiku i programiranje (ispite) pišete na papiru i to vam ispravljaju asistenti

Zlik 09.07.2006. 11:14

@Deathwish
Aj udahni duboko i pročitaj ponovo, s razumijevanjem zadnje kaj si napisal.

Deathwish 09.07.2006. 13:33

Citiraj:

Autor Zlik
@Deathwish
Aj udahni duboko i pročitaj ponovo, s razumijevanjem zadnje kaj si napisal.

: bonker :
napisal sam da su testovi s mogućnošču negativnih bodova iz digitalne i osnova,a da matematika i programiranje nisu (mislim na kolokvije )
sad kaj tu tebi nije jasno neznam
dig i oe sam stavljaju u skener a ne pregledavaju postupak dude: suicide

SetH 09.07.2006. 13:40

ja sam mislio na prijamnom a ne na samom faxu

IceFisherman 09.07.2006. 13:56

dal zna kakva je mogucnost zaposljavanja nakon zavrsenog smjera FSB - Zrakoplovstvo ?

.. mene je tak ljepo ove godine zaj..... jen predmet ... njemacki .. matematicka sam gimnazija i onda ljepo na kraju godine dobim topa iz njemackog i to na temelju jenog gradiva .. tak da sad moram na maturu krajem 8 meseca ...

prvo sam mislil na tvz . računrarstvo ali ove godine se je prijavilo vise od 220 ljudi za to .. prijamju 120 .. tak da sumnjam da bu ostalo praznoga za jesen ...

koja veleučilišta i sveučilišta postoje u zg-u a da imaju veze sa informatikom ?

**** i da nemaju njemacki .. nikad vise u zivotu nebum rekel rec njemackoga ( osim onih koje su normalne u zagorskom tipa kinderbed.. vešmašina itd itd )

Deathwish 09.07.2006. 13:58

Citiraj:

Autor seth
ja sam mislio na prijamnom a ne na samom faxu

ima ih i tam,bar ih ja imo:D

Demon Hunter 09.07.2006. 13:58

@ribič - FER, TVZ (Informatika, Računarstvo). Imaš i poslovnu informatiku na Ekonomskom :D
I da, prijavilo se 227 ljudi na TVZ Rač.

@seth - Na prijemnom na FER-u također imaš negativne bodove. Dobro riješen zadatak je +15 bodova, a krivo riješeni je -4.

Astral 09.07.2006. 14:15

zna neko kolko se ljudi prijavilo za info na tvz-u?

Vuco 09.07.2006. 14:23

Citiraj:

Autor IceFisherman
dal zna kakva je mogucnost zaposljavanja nakon zavrsenog smjera FSB - Zrakoplovstvo ?

Ćuj, mislim da nemaš baš nekih opcija, il buš delal na Plesu i na takvim mjestima. Jedino van RH kao konstruktor aviona (a sad se i Airbus malo srozao;)).

Inače, taj smjer ja FSB slovi kao jedan od najtežih, kak sam ja čul. :)

SetH 09.07.2006. 14:24

Citiraj:

Autor Astral
zna neko kolko se ljudi prijavilo za info na tvz-u?

www.tvz.hr samo si pogledaj koji te smjer zanima

SetH 09.07.2006. 14:33

da li se netko prošle godine upisivamo na TVZ(računarstvo ili informatika)? zanima me kakvi su bili zadaci iz informaitke?teorija ili baš "matematički" zadaci?

jed2i 09.07.2006. 14:51

tvz racunalstvo prijavljeno 227 ljudi
informatika - 413 ljudi
elektrotehnika - 219 ljudi

sreca da sam se prijavio na elektrotehniku

zadaci su ti mijesani imas pretvaranja brojeva, pa teorija i tak to

Mad_Duke 09.07.2006. 18:04

Samo uzmite si u obzir koliko se FERovaca prijavilo na TVZ kao b opciju, jer se lista ogromno pomice svake godine!

SetH 09.07.2006. 18:43

Citiraj:

Autor jed2i
informatika - 413 ljudi

mislim,koliko ih se prijavilo prošle godine?

SetH 09.07.2006. 18:44

Citiraj:

Autor jed2i
informatika - 413 ljudi

kakvo pretvaranje brojeva?primjer?

Dawar 09.07.2006. 19:21

Ajde da ja pitam nekaj mada sam još daleko od faksa (Neki dan upisao Ruđer :D) U kojim sve faksovima ima smjer telekomunikacije to me najviše zanima pa ono :D

Vuco 09.07.2006. 19:41

Citiraj:

Autor Mad_Duke
Samo uzmite si u obzir koliko se FERovaca prijavilo na TVZ kao b opciju, jer se lista ogromno pomice svake godine!

Prošle godine je čak i na FER-u odustalo 60 onih koji su imali direktan upis bez plaćanje...

A kamoli onda na TVZ-u koji je većini rezerva ;)

P.S. Mad Duke, tebe sam videl na FSB-u neki dan prošli tjedan...na upisu?

@dawar
telekomunikacije kao smjer postoje na FER-u a valjda ima i na nekim drugim fax-evima

Emissary 09.07.2006. 22:56

Citiraj:

Autor seth
kakvo pretvaranje brojeva?primjer?

Pa valjda iz jednog brojevnog sustava u drugi ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17.