![]() |
Citiraj:
|
Imam sitan problem :(
Grafa je u idle 73c Load je 86c Se trebam jako brinut? |
pa cuj...u svakom slucaju nije joj zdravo...
bolje bi ti bilo da bar preko ljeta stavis neki 120mm na 5V bocni vent da ti puse unutra... |
Tako je i meni!Ali nepomaže(80mm)
|
Ma boli me ********************c. 24mjeseca garancije. Dok istekne ja cu je vec promjenit 5 puta.
Fino stavio u rivi na 25% u 2d sad je na 76c. Istina u sobi je oko 30c . Idem klimu upalit.... |
pa kaj onda pitas :)
|
tak :D
Ma tutnut cu joj gore vf700 tek tolko da mirno spawam.... |
Citiraj:
...ajde ne ljuti se nisam cita,onda kaj je bilo...prdnula u rosu ili ... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam kako su u tebe tolike temp :confused: Jel mozda nemas nikakav propuh u kucistu? |
kak si pogodio....LOL
|
Citiraj:
|
STFU :D
Da ti barem delta prozuji :D |
Ljudi samo da kazem...
Stavio nove drivere. Idle temp je 43c. Pala za 30c. Nemam pojma u cemu je fora.... |
lažu driveri... prst na poleđinu kartice tamo di je gpu i ako ne možeš držati prst na njoj onda je preko 55c
|
Citiraj:
|
Nemam pasivne za memoriju pa ne mogu zalmana montirat,moram ih nabavit a tako mi se neda :smoke: nije los ovaj extreme cooler od leadteka,tih,hladi dobro...jedini minus je sto nije u direktnom kontaktu s memorijom,pa ne ide na 1800Mhz stabilno...
|
pa slobodno si zalmana stavis (bar mislim), jer on ce puhat po cipovima svejedno....bar bi trebao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vidim da si uzeo extreme,je to defoltni takt ili nasvirani??gore je 1,2 ns mema??temprićr???skorići u odnosu na neextreme?? ja čekam i čekam ali čini se da će ovaj put biti ko čeka taj nikad ne dočeka. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |