"Vrhunsko napajanje, odlikuje se posebno tihim i stabilnim radom.
Projektirano i složeno u Njemačkoj.
Zbog svojeg atraktivnog izgleda posebno pogodno za modding, a zahvaljujući
konstantnoj razini snage i napona bez fluktuacija koju u radu isporučuje napajanje
se preporučuje i najzahtjevnijim korisnicima. "
ok sry al moram an wc..lose mi je
edit: uf uf uf ovo bu slatko ali nazalost i malo duze...
Citiraj:
Autor franco9200
pa meni se čini da taj raptoxx radi svoj posao kako treba neznam zašto ga pljujete....ja sam isto imao problema sa hiper napajanjem )ali samo jednim, sad imam u jednom JNC već 5 godina radi svoj posao, imam neki raptoxx i neki 500w no name i svi rade posao kako treba, nekužim pljuvanje nečega što radi........
|
ahahahahaahahahah: roller :
isuse boze de procitaj ono sto pises...
sto se tice monitora->suti,odrasti,obrazuj se,upoznaj zivot eh a onda dodi ovdje raspravljat;)
Citiraj:
sad bi ja tebe isto tako trebao izvrjeđati jel tako?.... ako sam poslao 3 posta valjda ja znam zbog čega a tebi neću objašnjavati jer iako se toplo nadam da nisam prekršio nikakva pravila foruma.....a tko je nepismen dalo bi se pisati i pisati o tome a o tvojoj sućuti za napajanja bi se isto dalo razgovarati...(kad izgori) pa nadam se da jednom hoće jer već 13 godina NIKAD nije ništa izgorilo pa mi je malo postalo dosadno što nisam nikad bio na servisu sa računalom...mislim da sam ja svoje konfiguracije jako dobro posložio što se malo njih može s time pohvaliti.......a ne vrjeđaj me jer ja nisam tebe i još uvijek nemam namjeru.....a uvoznici raptoxxa nemaju managere vjeruj mi .......netreba mi tvoja dobrodošlica pljuvanja jer nemaš pojma tko smrdi.......
|
zijev...ok 13 god..aha dakle 1993...dobro aha(dada), dobro poslozio...ren posalji sliku svog kompa...na nemam fotu tu...to se zov eposlozeno...stoga pliz ne rijedaj me;) svako napajanje radi svoj posao...samo sto je upitno kako ce radit par dana kasnije...a pogotovo pod opterecenjem...
Citiraj:
Mene izvrijeđati? Slobodno, samo se nemoj pretrgnuti od posla.
Ja znam da znaš da ne znaš kako se koristi Quote funkcija, ne trebaš mi ništa objašnjavati. Samo sam ti skrenuo pažnju na njeno postojanje.
Prekršio si pravila foruma nazivajući Brown Acida mulcem. Da si ih pročitao, možda bi našao članak o vrijeđanju drugih članova.
Nepismen? Pa kako nisi? Interpunkcije, velika slova, rečenice koje nemaju smisao? Slabo, slabo, ja sam mislio da bi manageri trebali biti malo pažljiviji i jasniji u izražavanju.
Wow! Svaka čast! JNC napajanje/no name/Raptoxx i nijedno nije izgorilo? Baš mi je drago za tebe. Pitaj ljude kojima su takva napajanja povukla cijeli komp na vječna lovišta što misle o jeftikaner napajanjima. Ja osobno poznajem čovjeka kojem je MSovo napajanje uništilo 3 mjeseca star komp. Kompletno.
Nego, kad smo kod konfiguracije, vrlo mi je drago što si ih naveo, no sad se ne trebaš truditi izmišljati neke bijesne konfe koje tvoj Raptoxx pogoni. I ti i ja znamo zašto si se ovdje regao.
Kako nemaju managere? Pa jel jesi ili nisi manager?
A za smrad, pogledaj ispod stola, mislim da ti je Raptoxx prdnuo...
|
e da ne qoutam wolva...RESPEKT nemoj prejako puknut;) ko ce ti nosit sokice na zderonjama:P
Citiraj:
kako sam ja htio kupit to napajan je kad sam ga vidio u jednom pc casopisu....al onda me kolega r@z3r upozorio.HVALA ti i eto sada hipera 425 w kod mene.i sexy je skroz.najvise.^_-
|
jedna od najpametnijih stvari;) jeftino,dobro,tiho,hladno...sto drugo rec
Citiraj:
za velika i mala slova mi ne radi caps lock a tko je prdnuo dalo bi se naveliko i naširoko...a da pitam ljude ili mulce ne kužim? a ti mi prevedi riječ mulac pa ću se ispričati čovjeku kojeg sam uvrijedio.....
|
sve si rekao o svojoj racunalnoj pismenosti: lol2 : olaksavas mi postao (spustanje ljudi na zemlju iskreno hvala)
Citiraj:
iskaka čekaj opet me vrijeđaš zašto? pa gdje god da sam pustio post bio bi mi prvi tako i ovdje....nasreću ili možda nesreću imam i raptox i jnc i hiper i još 3 napajanja i želim se uključiti u priču o raptox napajanjima a vi ste kao ********************e počeli vrijeđati moju manađersku funkciju koju uredno vršim kod fadile u čevabđinici već 12 godina i nesramim se toga a ovoliko napajanja uzrok je mojoj neimaštini novaca za tipkovnicu kojoj nedostaje nekoliko tipaka tako i caps lock.......
|
tolko o vrijeadnju: roller : stari moj sam ovak nastavi i necu morat uopce vise trazit "argumente" koje cu ti prebacivat na banani: lol2 :
totalno zaboravih pitat a kojeg to hipera imas?!?!isto tako lol wolv smiri;) to su svemirski brodovi