![]() |
kod mene u sobi je drito 33
poludit cu e onaj filmic je legendaran i da kaj se voznje tramvajem tice najvise volim staru 12 u njoj se ni po zimi nemre disat i popizdim kad otkrijem da se 90% ljudi ne tusira treba poduzet neke mjere u veze toga : Machineg |
Moj proc u idleu je hladniji od sobe : suicide
Lucky bastard... Prestrašno je, preko noći su prozori full otvoreni a to uopće ništa ne pomaže :( |
evo sad je malo povjetarac zapuhao, rastvorih sve pa je malo lakse... al jos uvijek katastrofa.. ko ce do trafike po pljuge otic... :(
|
evo ja se sad spustio dolje di su mi starci i skontam da je chilli i skuzim oni sve otvorili napravili propuh....
ja ne budi glup postupio jednako i sad je mrak fino mi pirka ko da je klima upaljena!cak je i pas koji je uhvatio priliku kad su otvorili kidnuo van lezo u hladu na travi!(inace je sklon bjezanju okolo) |
dodje mi da uzmem led i napunim kadu i zavalim se.
E jel tko zna dali ima i kod nas kao u usa da se kupi vreca sa ledom (kockama) unutri? :) :D to je sve sanader kriv zbog ovih vrucina.: suicide |
Ajde, ajde.. šta kukate kad ste doma svi razgaćeni:D
Jučer bio ful obučen.. hlače , majca, košulja, prsluk, ČIZME na nogama te se vozao prašnjavim putem (makadam) u kamionu pod ceradom po bespućima Slunja. U odnosu na jučer sad mi je doma kao da sam na Aljasci:D jbg..takav je posao: baad : |
Citiraj:
I mala nervoza isti tren me ubija od vrucine. Jucer je bilo grozno, ali danas sam smireniji : CoolRamb |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo sad je 0:32 .. Ma nema šance da zasim... za ubiti... Brijem da je prek 30 sada..Otvorim prozor ali ništa... i još vetilator nemam u sobi.....Užas!
|
uh ajde bar malo olaksanje danas.....sve je nesto poluoblacno i puse lagani vjetric.....
al sad nemrem na kupanje......arghhhhhhh |
bas, ovo je fakat osvjezenje
|
ajmo ljudi kupujte ventilatore pa zar se nema 70kn??
a valjda ce kisa uskoro .....: nuts : |
Evo kiše konačno i to pada ko iz kabla...
|
Neznam u čem je problem...ali, kod mene je zima...podrum sam očistio, i prebacio si krevet te komp dolje, prek dana max temperatura oko 20-22 C preknoći hebenyca zima te se dekom pokrivam :)
A filmić...dobar :) |
hvala Bogu da je kiša već jednom pala... da se rashladim malo...
uh dobro da sam prodao prescotta, pa poludio bi sa njime u sobi : lol2 : |
ja ludim sa preskijem u sobi, ali evo otvori se prozor, navuku se bokse i otvori se doslovno ledeni caj i prezivi se nekako...
|
hehe, poznato, poznato...
ajd sad će ti ga sonic barem malo ohladit... |
kod mene nije padala kiosa, barem koliko znam.
eno tamo u brodskoj zupaniji led velicine orasa padao:confused: |
Evo u mene u sobi temperatura 26stupnjeva hladi klima nemoze biti ugodnije, Cedevita ispred mene i to je to:)
|
Mene roditelji tjeraju da idem nekej delat po kući jer se njima neda. Fino se sjednu pod klimu i samo se deru: Daj nekej za pit napravi, daj odi ovo, daj odi ono... :smoke: . Jedva cekam da odu na more....
|
I zato volim zimu i skijanje.
Sinoć sam bio u Jabuci, na jednom koncertu, i tamo nema klime. Na pozornici 6 ljudi iz benda svi skinuli majce i cjedilo se sa njih. A mi upublici stvorili bazen na podu od znoja. Bilo je uzas, ali je svirka bila dobra. Doma nemam klimu, ali imam vinoteku, gdje je temp 14-16 stupnjeva. Uglavnom boravim dolje.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |