![]() |
korea (glavni server)
sokoban (authentication server) mahjong (kermit) goldenaxe (glavni workstation) cmdrkeen titusthefox atari (laptop) ddave (laptop) |
do prije 5 minuta se zvao komp
ali sam ga sada preimenovao u kotlovnica zbog svoje niske temperature (60*C) :eek: |
Moj se zove Draž jer se zove Dražen:clap:
|
moj je kanta iz generacije u generaciju :D
|
svom kompu nisam dao ime, ali ekipa ga zove mala crna....
|
Ja svog ne zovem,mašemo si:D : hello2 :
Stvrno je tema provala tjedna. |
o bože koji glupi thread..
treba pod hitno uvesti opciju Ignore thread, jer ovo već prelazi svake granice... |
ARNOLD :D (ajm arnold get dauuuuuun) :D:D
|
vec vidim naziv iduceg threada.....kako zovete...hm..hm...hm stvarcicu!: lol2 :
al svome (mislim kompu)nadjenuo sam ime media jer mu je prvotna svrha bila vrtit multimediju iskljucivo i sluzio je kao back up komp mom starom the MICI zeku:gringo: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne mislim biti zločest, samo me zanima-da li je ijedna od tih pila u kombinaciji Netfinity 7000/Solaris/ServeRAID II kontroler ?:p |
Moj se zove Piva,tako jednostavno,ali ipak tako složeno i komplicirano,jer Piva predstavlja čovjeka(muškarca),Piva je sve ono što volimo,a volimo pivu!Ona je ko ljubav,ko poezija,ko zalazak sunca iznad obale mora,ko cvrkut ptica u proljetno jutro...Ona je sa tobom svugdje:kad si sam,kad si u društvu,kad si sretan i čak i onda kad si tužan ona je uz tebe,da te razveseli!!!
I zato se moj komp zove PIVA! Piva je zakon!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: : cheers2 |
Citiraj:
|
Dante
|
Zove se Mirko, al od milja ga zovem Rocky : evil :
|
hahhahaha moj je SWOOSH...
|
Ovaj se zove Voltaren 3200+, a drugi je Barton.
|
Snoopy ;)
|
Citiraj:
|
Thoroughbred B : bonker :
|
Citiraj:
Da ne zovem bez veze ako mi zatreba:D |
Citiraj:
|
moji su veoma jednostavni:
in-amd in-igor-t in-out :) |
pošto sam ja facelessone komp je faceless-do4734. ovaj -do4734 neznam zakaj :( a kanta pod krovom je joki2-52f8c564
|
Citiraj:
Citiraj:
|
MAYA... po curi uglavnom.... vrlo orginalno, znam, ali kad treba nekaj na brzinu smislit.....
|
moj stari komp se zove Stikla:gringo:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pingao me frend da mu izvučem nekaj sa arhive naše unix grupe jer je bio na mjestu gdje nije mogao doći na naše newse...pa sam naletio na to...:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |