![]() |
Citiraj:
BTW kaj je s njim ... tipa nema nigdi... ćete dolazit na žderonje? |
A-a, dok ga imam da rješava eventualne reklamacije, ne brigam se. :)
Masni je totalno u poslu, meni je danas malo sporiji dan, pa sam zato na forumu. Nego, kad su Žderonje? |
30.06. bi kao trebale biti
|
Plan za ubuduće:
1.Doći Skaju doma i odrezati mu vuha...(niš nebu čul) 2.Još ga 2x udariti metlom po glavi(da ga ošamutim) 3.Maznuti mu konfu... Ne,ne,to je preslabbbbbbbbooo... 4.Grafa će biti dovoljna 5.Još ga natabati :D ,zato kaj šalje konfu boguizanogu... 6.I još,dati procu 2v i nek gori(usput,naravno ispeći jedno jaje na njemu) 7.Pogledati kaj Skaj ima u frižideru za piti... : wtf : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baterija, čekam te sa batom za meso. :D
|
Citiraj:
LOL kasniš....već smo to riješili :D a i kaj ti treba napon za čipset preko 1,5v? ćemu? |
Citiraj:
Pa da drži memoriju na 4.x v,:D Nabi volte do yaya :D OT:Wolv,aj iš ucit,kaj visis na forumu !? :D |
OT na faksu sam sada :D
čekam da mi žena da potpis |
Citiraj:
radi stabilnosti :) ...ma znam da nema koristi ali kad je 1.5v moze bit i 1.6-1.7v i ako nemora..:) ....kolko je tebi cipset s tvojim homemade hladnjakom :burn: @baterija--- NE DRZIM ju sad na 4v si lud :) ....bi bio kuršlus u sobi =)))) |
1,5v jer mi ne treba više...sa 1,5v ide do 340MHz a dalje 1,6v mu treba i iznad nikad nisam išao jer nema potrebe
|
Citiraj:
OT:Javi kak je prošlo! |
I meni se čipset grije najviše od komponenti(danas idile41)
Izgleda da tako mora biti pa se ne brinem previše. Zma li neko od vas koliko "c" to može da trpi max?? |
taj podatak o max temp ti niš ne znači....u glavnom gledaj da je ispod 60°C
|
Citiraj:
Čitajući ovo izglega da ću prodati rame,ploču i procesor i back on the intel. Samo što je ne bih te 930 nego conorea.Ionako se skroz slabo igram pa ću riješiti i grafu.Možda bih mi onda i stalo za koju turu.:) |
Da i na tih 4,2GHz taman stigne jedan X2 3800+ :D
|
Citiraj:
Nekako mi je na Intelu ljepše raditi nek na AMDu ,NHF ,ali tako je.. I sad baš mislim da prodom ovo ,jer imam kupca,pa da kupim preslera i pojedem ovog leeka :D .... |
IMHO 165 nebi mjenjao za Preslera
|
Iskreno, niti ja. 165 je još uvijek bolji proc od Preslera, IMHO.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |