PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Što upisati nakon osnovne škole? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41294)

rendula 17.06.2006. 15:10

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Auf par zvjerki u petoj...Znaš na koje mislim :D
Imenjakinje :)

znam, znma, zato sam i napisao čast iznimkama;)
ali prvašive su u biti skroz popravile opći dojam o izgledu cura u školi:)

Renesis 17.06.2006. 16:03

znači isto ko i kod nas...

Yaxyo 17.06.2006. 17:12

Citiraj:

Autor Renesis
khm, da, svi pričaju o curama, a niko ne daje dokaze : nono :

Joj, stavio sam jako male jer ce me te koje sam stavio ubiti sljedece godine ako doznaju :D
http://img210.imageshack.us/img210/7659/sajam5gc.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/6849/maskare1qh.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/3...njolska4wk.jpg

Mislim da više nije potrebno ;):beer:

Bubba 17.06.2006. 18:12

Citiraj:

Autor Yaxyo
Joj, stavio sam jako male jer ce me te koje sam stavio ubiti sljedece godine ako doznaju :D

Rekao je Zond (a Fleks i MasterX kubaju odostraga) da ukoliko jos jednom posaljes slike ovako male rezolucije, s losom ekspozicijom i white balansom i slicno, da ce se osobno potruditi da ti bude lose u zivotu. Da sam na tvom mjestu, ja bih poslusao i ispravio gresku, no meni je ionako svejedno jer mi je to prestaro...

Avaks 17.06.2006. 18:19

Citiraj:

Autor Vucko
Joj Trek, sve bi ti povjerovao, ali kad is reko da je ekipa relativno ok, onda znam da lažeš :D
Šalim se ;)

Ja sam isto išel u pušiona srednju, XI.gimn. koja je sad malo teža, jer su došli neki novi profesori, a prolazil sam isto sa 4,50 no 4. godinu sam sa 4,8-4,9 prošao, a najmanje sam se trudil.

Sad sam na FSB-u, di učim kampanjski, neš prođem, nešto ne, bože moj, moram si neš i na jesen ostavit :D

Ja mislim završit taj prokleti fax, makar nakon 10 godina...

Pa di si kolega! Koja godina?

Yaxyo 17.06.2006. 18:22

Citiraj:

Autor Bubba
Rekao je Zond (a Fleks i MasterX kubaju odostraga) da ukoliko jos jednom posaljes slike ovako male rezolucije, s losom ekspozicijom i white balansom i slicno, da ce se osobno potruditi da ti bude lose u zivotu. Da sam na tvom mjestu, ja bih poslusao i ispravio gresku, no meni je ionako svejedno jer mi je to prestaro...

hehe, no svejedno, vece ne dam, ko vam je kriv, vi ste svoju srednju zavrsili, barem vecina vas : roller :
Buba, kako prestaro: hitthewa

Vuco 17.06.2006. 18:44

Citiraj:

Autor Pathetix
Pa di si kolega! Koja godina?

1. put prva godina....

Bubba 17.06.2006. 18:48

Citiraj:

Autor Yaxyo
Buba, kako prestaro: hitthewa

Now playing: Bolero - Jelena

Renesis 17.06.2006. 19:51

Yaxyo, vidim kroz tri povećala, da ipak nešto ima kod tebe... kolko to godina ima?

Sam Fischer 17.06.2006. 20:00

Citiraj:

Autor Renesis
Yaxyo, vidim kroz tri povećala, da ipak nešto ima kod tebe... kolko to godina ima?

Te su sad 3. raz završile:)

Renesis 17.06.2006. 20:07

Ajme najbolje, e ***************iga yaxyo, sad moraš dat slike... ili dolazim u ZG :D

i bez brige, neće doznat... na ovom forumu imamo premalo mladih dama, a muški su ipak solidarni ;)

Bubba 17.06.2006. 20:25

Citiraj:

Autor Renesis
i bez brige, neće doznat... na ovom forumu imamo premalo mladih dama, a muški su ipak solidarni ;)

Eto, Fleks je bez oklijevanja dao na uvid jedan ovakav set, garantirajuci privatnost...

http://img108.imageshack.us/img108/1...sibuljo7kg.jpg

Fleks 17.06.2006. 20:26

Daj bubba odi u penis. Reko sam ti da nas ne slikas :D

baterija 17.06.2006. 20:36

Ima slike je fleksibuljo7kg
E, sad je pitanje,čega 7kg!? :D
BTW, loša ti montaža screena :D, ruka izgleda ko da je dlakava! : stoopid
E, i takav stolac ja imam...

MasterX 17.06.2006. 20:38

ken je kič barbi je bič

Bubba 17.06.2006. 20:40

Citiraj:

Autor baterija
BTW, loša ti montaža screena :D, ruka izgleda ko da je dlakava! : stoopid

Nisam ja kriv sto se Buljo nije obrijao... Uostalom, da imalo poznajes teoriju fotografije, uvidjeo bi da ovo nije niposto montaza. Naime, evidentno jest da je fotografija uradjena s nevjerojatno velikom ISO vrijednoscu i jakim blicem u mracnoj sobi, pa od te ruke, za koju ti drzis da je montirana (za Boga miloga, zar ja?) baca sjenu na monitor, pa se mozda, naoko, cini da se radi o nekoj varci ili necemu tako slicnom, no uvjeravam te da se grdno varas.

baterija 17.06.2006. 20:47

Citiraj:

Autor Bubba
Nisam ja kriv sto se Buljo nije obrijao... Uostalom, da imalo poznajes teoriju fotografije, uvidjeo bi da ovo nije niposto montaza. Naime, evidentno jest da je fotografija uradjena s nevjerojatno velikom ISO vrijednoscu i jakim blicem u mracnoj sobi, pa od te ruke, za koju ti drzis da je montirana (za Boga miloga, zar ja?) baca sjenu na monitor, pa se mozda, naoko, cini da se radi o nekoj varci ili necemu tako slicnom, no uvjeravam te da se grdno varas.

Da, sad ti vjerujem, brijem :D da ekspozicija nije dobra,a i vjerujem ti ,kao vrsnom fotografu koji koristi vlastite dijelove tijela u fotomontaži :p,sjeti se samo maticne s bijelim flekama,da to nije varka,vec samo moje fuckin oko! :beer:
Sjetio sam se, trebo si blur tool koristiti,brzo popravi to!!!

blozer 17.06.2006. 21:04

Baš mora biti gimnazija? Ja ti preporučam Ruđer .. ok škola..dosta lagana... ima dobre predispocicije za faks ( recimo) ... Ok su profesori ( ali samo ako ptrefiš A smjenu ) u B smjeni užas... Komadi..Aj njih baš nema ( ne brojno ali 90% njih .. Auuuuuu) ,ali dovoljhno za napasta oći ; D

Yaxyo 17.06.2006. 21:17

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Te su sad 3. raz završile:)

Otkud ti to znaš :D:D:D:D

Citiraj:

Autor renesis
Ajme najbolje, e ***************iga yaxyo, sad moraš dat slike... ili dolazim u ZG

i bez brige, neće doznat... na ovom forumu imamo premalo mladih dama, a muški su ipak solidarni

Ona slika Spanjolska, brijem da je zadnja, te cure su sada zavrsile 4. razred, ove ostale su treci zavrsile :p

lost.in.file 17.06.2006. 21:41

Ovak, sto se tice skole ona je zbilja predobra. Mnogi kazu da je stvarno lagana i zbilja i je, ali u smislu da se mozes koncentrirati na one predmete koji te zanimaju, a na ostalima se ili provlaciti ili izvlaciti ili nesto malo i nauciti. Dosta se nauci iz matematike, informatike i fizike, a dobra je i ako ce te zanimati ACSL (American Computer Science League).

mat 17.06.2006. 23:15

kani se ps-a...

Zond 17.06.2006. 23:23

Mat , vec si jadan sa nekim pokusajima pariranja.

Dawar 18.06.2006. 14:22

Citiraj:

Autor blozer
Baš mora biti gimnazija? Ja ti preporučam Ruđer .. ok škola..dosta lagana... ima dobre predispocicije za faks ( recimo) ... Ok su profesori ( ali samo ako ptrefiš A smjenu ) u B smjeni užas... Komadi..Aj njih baš nema ( ne brojno ali 90% njih .. Auuuuuu) ,ali dovoljhno za napasta oći ; D

Ja ću upisat ruđer za 2 tjedna e da te pitam jel se može birat razred kada se upisuje jer idem sa 3 frenda iz osnovne tam pa me zanima

blozer 18.06.2006. 14:28

Nemam pojma.. Ali nevidim razlog zašto nebi mogao birati... Sam morate ići isti smjer, pa onda u tajništvu ili pri samom upisu pitaš dal bi mogao ići s frendom iz osnovne u razred...Nego sretno ti bilo , i moli se da ideš u "A" smjenu.

Dawar 18.06.2006. 14:44

Citiraj:

Autor blozer
Nemam pojma.. Ali nevidim razlog zašto nebi mogao birati... Sam morate ići isti smjer, pa onda u tajništvu ili pri samom upisu pitaš dal bi mogao ići s frendom iz osnovne u razred...Nego sretno ti bilo , i moli se da ideš u "A" smjenu.

Kaj se nemre birat smjena reko je frend da se može

Yaxyo 18.06.2006. 15:46

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Ma melehico ti je zakon kvart :)
Samo dojdi :)
Btw, u malešnici imaš Gimnaziju Lucijana Vranjanina, iliti Lucijanku, koja je jedna od jačih mat gimnazija na ovom prostoru ;)
Vjeruj mi, jer idem u tu školu:)

EDIT:
Sad tek vidim post od Yaxya...Pozdrav druže lucijaneru :D

Opa, pozdrav pozdrav : lol2 :

subtex 18.06.2006. 19:12

Yaxyo daj bar onu prvu uvećaj, : nuts :
...vidim nekog potencijala :)

kony 04.07.2006. 21:24

ovisi kakav si,ako volis izlaske ,cure ,fešte,ludovanja,opijanja,uzbuđenja,adrenalin.... itd. nejdi definitivno u gimnaziju.
a ako si pak onaj kaj vise voli mirniji zivot,voli uciti (jel ucenje je zanimljivo)
odi u mioc

Gle na faksu mi kaj smo se cjelu srednju za***************avali moramo placati pripreme iz matematike i uciti tak da sve dode na svoje....

dobro razmisli kakva si osoba.....

IcyTexx 05.09.2008. 20:00

Malo dižem užasno staru temu, al zanima me dal se ko od forumaša ove godine upisao?

Ja sam sad druga. :)

Majo 05.09.2008. 20:02

Ja sam se upisal i fakat skola nije losa...ekipa,profesori,radni uvjeti sve je dobro:goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:53.