![]() |
Sve ko i zimi, zalmančić na cpu i na graf...od dodatnih ventova ništa.
|
nema druge nego neku klimu nabaviti,mi se brinemo o nasim kompovima kak im je vruce i slazemo im klimu u kucista koda u tvornici parnih kotlova rade,a nama forumasima je jos gore :D
|
Tako je! Jednim udarcem 2 muhe. :)
|
Citiraj:
|
Zaprl sam prozore i upalil 2 klime u stanu...
Samo sad nema kaj kod mene hladiti jel su mi svi kompovi u dijelovima, osim lapa s kojega pišem... |
Imali su branitelji pred par mjeseci na Trgu izložbu stolova ručno izrađenih od drva, i pod svaku granu staviš jednu komponentu, i sve pod staklo. PREDIVNO prirodno hlađenje, puše ti propuh svugdje i na sve, a estetski bolje od bilo kojeg vašeg moda! :) Samo kaj košta 30ak tisuća kn :)
|
Prednji usisni 120mm na 12V
Stražnjji ispušni 80mm na 12V i 92mm na 12V TT big typhoon na ptocu koji hladi i grafu i rame te malo puse po shipsetu. Na grafickoj zalman VF700 danas namjeravam jos neki 92mm na 12V puknuti naprijed :D kao usisni :) |
uzeo 2 kutije apaurina u apoteci - to je naj rjesenje ,popijes jedan i bas te puca kulike su temperature .
jedan 12cm iza , jedna 92mm bocno lijevo , 2x80 sa desne kod boxa sa hardovima , jos ce doci jedan 92mm lijevo i mozda jos dva 92 umjesto ovih 800 koje su stavljene tek toliko a inace su otovri za 92mm . |
Jedan vent sa bočne strane i jedan iza i to je to. I naravno na grafičkoj i procu, obični box.
|
@Gabre - Zasto bi mi crknuo? Do 55°c je dobro :D
|
suncobranom
|
60 stupnjeva je proc dok surfam , a jucer sam bas iso vidjet kolko ce se max dic temp ,upalio sam sve programe koje imam , pokrenuo film na bsplayer u stavio ga na repeat , isto tak i u wm playr i pokrenuo program od tv kartice.
ostavio i winamp upaljen . kad sam se vratio bilo je samo 64 `C zabraovio sam stavit jos da miconverta neki mpeg u avi al ***************iga brijem da bi onda izdahnuo fakat sa svojih 256 rama i 1,5 GHz : lol2 : |
|
Ak su ove bolje, kakve su ti losije bile? :D
Citiraj:
|
pojacavam ventove na 12v :D maticna 38, cpu 41, maxtor 36 :D
imam sprijeda cm 120mm crveni i na fortronu jedna 120mm i gotovo :) a za stari pc ne treba nish :D:D:D:D |
danas mi se užasno digla temperatura dok sam igrao jednu igru pa sam morao odvalit stranicu, pa sad nekak radi...
evo normalne kad ništ ne radim, sa otvorenim caseom LINK |
dvije riječi => j.e.b.o preskota :D
To se grije da nije normalno, al neka, preko 54C ne ide :D |
bio ti je dobar sonic...
de stavi si neki cooler da piri po tom hardu pa krepat ce ti... |
Citiraj:
edit: koja plavuša kvotala sam krivu osobu *doooooh* |
Ne znam koliko je stupnjeva... zadnji put kad sam gledao bilo je oko 45°C ... valjda... :D
Uglavnom, Falconrock II na CPU, 80mm na 7v na grafi i 12cm u napajanju. Sve stranice skinute... i to je to... nema vise ventova... i ovo mi je previse... al za par dana stize novi komp... strah me da ce bit bucan :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sasvim jednostavno- prodao stolno :)
|
Proc: TT Sonic Tower:Temp 27 2.4@3.2
Grafa:Pasiva:) HDD:nikoji a temp 35 Maticna:Valjda je bocni hladi:Temp 36... |
Citiraj:
|
meni se danas opako počeo grijati hard, sauna u stanu...
stranica van i sad je dost dobro |
hmmm...kod mene samo box cooler na procu i zujalica na grafulji :)
ma da, naravno, nema bocne stranice :D temp proc: oko 33-34 u idle, do 44 full load :) |
i ja sam morao maknuti bocnu stranicu od kompa,u stanu je bilo pozitivnih 30 celzijevaca :D sad imamo svi viska stranica od kompova,covjece to je cijela brigada stitova ko u warcraftu :D
|
khm..evo mene u porjektu frankenštajn...naime...superunkonwn je upoznat s projektom...krcam kuciste ventovima..tolko je sve glasno da ne cujem svoje misli...ali
evo sauna je u sobi..doslovno..znojim se ko faking prase...sto je dobro je topim mast :D :D proc je na 34LOAD maticna 42 grafa 48 hdd 30 mislim da moram jos poraditi na hladenju diska... |
Citiraj:
pogađate koji hard: lol2 : ?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |