![]() |
Mene su jučer pitali na serveru što je sa tim..:D
Ja sam imao neznam ni sam koliko jer to već duže vrijeme ne gledam al mislim da je bilo preko 3k, a sad imam.. samo malo da napišem post:D EDIT: 2632 :D Bilo bi ok kad se svaštara ne bi računala pod ukupan broj postova.. tako je recimo na ogame forumu na offtopicu (samo dajem primjer). ;) |
Jelc :D :D
|
Jedno 700-tinjak postova sam imao u svaštari? Strašno.
A kaj vas sve muči koliko imate postova? Kaj imate od toga? Sad imam oko 1000 i tak mi je svejedno. :smoke: |
hm... meni nestala 2-3 posta..nikaj strašnoga :d
|
kvantiteta ne znaci nužno i kvaliteta...
cemu se zamarat s brojem postova, 200, 1000, 3000, 8000... to samo znaci da netko voli pisati i da je dugo regan pod tim nickom.... |
AAA bravo poslusali ste nas savjet :D
jea ovak je bolje da se ne broje postovi IMO. |
broj postova je za forumase kojima forum zivot znaci i vjerojatno drzi e nekom excel dokumentu top 10 foruma na kojima ima najvise postova lol
bzvz je taj brojac opce if you ask me, eventualno da se vidi ko je kolko dugo tu, rispekta eventualnog radi. ma bzvz |
ja sam minus 50-tak...........ok je da se ne računaju postovi iz svaštare.......ako je to u djiru..............
|
Ovo sve nema veze s brojem postova na svaštari, tak da se ne zanosite previše.
Horza je uzeo metlu i malo napravio reda. |
hm, kod nas se svašta krade pa možda netko krade i postove
|
ahaha baš
možda t com špijunira postove koji im ne pašu pa ih brišu ;) |
a zašto onda ti tor imaš 469 postova? :D
|
Tor mogo si to odma na pocetku reci da se ne pisu toliki postovi i da se smanji kolicina preseravanja.
Ajd LOCK na ovaj thread.Cini mi se da vise nije potreban, jedino ako ima neko ko planira spamati. |
Lol tor nesto si mi sitan :D
nego sto se tice postova negajim ljubav prema broju istih ali da se moglo obavijestiti pucanstvo :D moglo se :) btw fali mi nekih 200-300 bar mislim znam da je bilo oko 2100 a sada 100 sim tam :D |
unatoč pisanjima ovdje, moram priznati da sam lopof ja. i da, to je zbog i isključivo zbog isključivanja brojanja na svaštari. nikakve postove se ne briše radi održavanja. nikada. sad se barem vidi tko contribute-a, a tko dolazi flejmat po svaštari. sljedeći korak - isključivanje brojanja postova koji sadrže manje od 10 riječi i automatski ban svih kojima takvi postovi čine više od 60% ukupnih.
:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |