![]() |
zashto ovo nije sticky?
|
lipo od vas šta ste neinformiranim korisnicima otkrili čari jednog izvrsnog programa.........ja sam odavno na njemu a uz njega koristim i helium manager... pogodan program za sredjivanje glazbene kolekcije........
|
kad uvatim vremena pokušat ću se maknut s winampa;)
|
Citiraj:
Mnogo dobar tutorial Crn :) Jako ljepo, daje puno više slobode za rađenje playlista itd. Sad ću pronalaziti davno zaboravljene stvari :D Samo me živciraju ovi mp3-jevi na početku kad mi playlista sortira mp3-je koji nemaju fino posložena imena, pa im stavlja upitnike ili kajaznam šta sve ne, a i živcira me to šta mi svaku pjesmu iz jednog albuma stavi u zaseban folder ako ime albuma nije 100% isto. Kako to najbezbolnije ukrotiti, prosim lepo?:) Ovaj tagger je luud, ja mu iz fore kažem da mi traži tag pjesme od frenda, demo izvođač, rap ovo ono, i on mi nađe Avril Lavigne i Nancy Sinatru :D hahaha |
|
da li postoji nacin da se cleartype opcija ukljuci samo u foobaru, font calibiri izgleda katastrofalno bez te opcije ali mi ne pase u drugim programima
(probao sam namjestiti sa cleartype tuningom pa nisam bas puno napravio:( ) |
kada promijenim layout preset foobar stavlja svoju, defaultnu velicinu panela...da li je moguce nekako sacuvati svoju velicinu (i ostale postavke kao sto je npr. (ne)prikazivanje captiona) osim kopiranjem fooobar2000.cfg?
|
....
|
Citiraj:
*.fcs mijenja postavke playliste, koliko sam skuzio nema veze sa layoutom...jedini nacin koji sam ja nasao je da rucno napravim kopiju foobar.cfg sto je relativno nespretno |
@crn
Kak namjestiš da ti u prvom stupcu prikazuje foldere DOMACE, STRANO? Sad mi je sve pomiješano, a htio bih imati domace, strano, soundtrack. I još jedno pitanje - što trebam ostaviti u album art koju putanju da mi prikazuje covere samo iz foldera albuma? Thnx : cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hm, ali ne znam otkud mu onda ovaj cover, a nema ga u folderu... Vidi http://www2.shrani.si/thumbs/foobar670688.jpg |
To ti je windows media player skinuo taj cover i prebacio u mapu di su ti te pjesme. To se da pobrisat u Neru, jel ovak se ne vidi u mapi. Znači napraviš kao da ideš pržit cd i tamo kad ideš na add files i tamo će ti se vidjet albumartneštonešto izblejeđeno, to sam pobrišeš ako ti smeta.
|
Ako je tako onda je dosta u windowsima uključiti prikaz skrivenih datoteka i provjeriti imaš li tu sliku u folderu...
|
Citiraj:
Istina, to je glupi wmp, al ne vidi se ni kad je ukljucen prikaz skrivenih datoteka, al pobrisao sam sve te gluposti klikom na open in external viewer pa mi je otvorio u acdsee. Daj mi samo preporuci neki visualisation plugin i link ako moze : cheers2 |
Evo isprobaj >>OVAJ<< ...
|
Citiraj:
|
Evo možda je >>OVAKO<< bude jasnije ...
|
Citiraj:
Nisi Crn, ti si Zlatan haha |
Citiraj:
U media library foobar stavlja samo foldere sa pjesmama, ako u folderu nema muzičkih datoteka ignorira ga. Ako želiš naknadno iz media librarya maknuti bilo koji folder (ili pjesme) ideš na 'desni klik > remove from library'... |
Citiraj:
Evo! To je zadnje pitanje, neću više gnjavit :D |
Mislim da moraš sve iz početka ...
|
MOžda sam već dosadan, al još mi treba nešto kao "now playing" i kontrole zvuka - mislim ana pojačavanje i stišavanje (volume).
P.S. GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VODIMO 1:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
....
|
@crn
ili @McG Kak da smjestim tu vizualizaciju iznad playlist switcher i columns playlist (prema crnu na prvoj stranici). Uglavnom da bude "gore" može i desno od stop pause play itd. |
Citiraj:
|
Evo nakon malo prčkanja nije tolko loše ni ispalo.: stoopid
http://img305.imageshack.us/img305/3...board016ea.gif |
Lijepo ali imaš poseban thread baš za to : Pokažite svoj foobar setup
|
Lijepo. Sad znam neke novi mogućnosti ovog korisnog programčića.
|
Ja imam jedan problemos!
Naime nikako nemogu prikazati album covere iz pomoću samurize-a i crnovog plugina(cd vinyl ...) dok sam ih uspio prikazati u foobaru! Please help! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:22. |