![]() |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA nego kad chemo to uspijet da nebi bilo ko danas :) |
ma je napucavat cemo se 50:50...cuj ja sutra kanim ic na trening kad ste mi ga vec danas zahebali...sam tebe cu kastrirat radi tog
|
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA Srky |
ovao predlažem da 8 najboljih igra. kako ja ne spadam u njih osim tu i tamo mogu bit rezrva ak netko otpadne.
moj prijedlog 1.Zule 2.masni 3.m4d m4x 4.mrki 5.Sam fisher 6.riba u konzervi aka mc_fish 7.buljo 8.vercetti |
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA Srky Rak MM Eto dopisao sam sebe i MM-a na tu listu. Tek toliko da se zna tko je zainteresiran. Nisam bio popodne doma pa nisam mogao pogledati što se događa. Baš sam kao skaut navlačio jednog igrača na naš server. Radi se o jednom kontinentalcu koji bi za kratko vrijeme mogao u reprezentaciju iako COD nije vidio duže vrijeme. Predlažem da Zule bude izbornik kontinentalne vrste jer netko niti ne sumnja sa sam sebe treba uvrstiti u to. Nije to kao kod Kranjčara. Sada se idem baviti važnijim stvarima oko servera. |
Citiraj:
: CoolRamb |
hm s ova dva VG cheatera se mojprijedlog malo mijenja, no kako ja nisma mjerodavan ovdje smatram da je Zuletovo diskreciono pravo da odabere, jedino što bih htio je da mogu promatrat iz speca jer tak mogu nekaj i naučiti.
Bar smatram da se se svi slažete da ja neću upadat i delat kerefeke. edt: Hm gdje se *NOOB* Mirko zgubil na listi??? |
NOB Mirko
Zule m4dm4x + pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa vucko baterija pod^tndr! <3 SetH |
seth malo si fulal
|
Zule
m4dm4x pod^Nuke! /Rct vercetti zmaj Sam Fischer mc_fish lesa baterija pod^tndr! <3 B3mt1 Terminator masni Mrkonja Isus Buljo Crash Owerride MetallicA Srky Rak MM Darth Vader aka Fuhrer |
PRIJAVE SU ZATVORENE. Skupili smo 27 igraca, odlicno. U prvom postu na threadu je cijeli popis. Primorci misle da cemo sad igrat 27 na 10 :) ali to naravno nije tako.
Predlažem da složimo 3 tima od 9 članova kontinentalnih boraca, protiv njihovih 9. Pravo na zamjene imaju oba tabora. Recite što mislite o ovom. Nije fer bilo kog zakinut i ovo je dosta osjetljivo. P.S. Svatko tko ubije Andjela bilo kad usred igre mora to objavit velikim rozim slovima odmah post mortem. ;) |
Andeo ima jedan drugi prijedlog, buduci da je dosta velik odaziv, a i nikom nije cilj uskracivat drugom igru.
Citat: "Ja bih da napravimo masu teamova sa po 6 igraca. Teamovi ce pomocu moje aplikacije biti randomly izabrani. ONDA CEMO OVAKO: 1. ET ce zatvoriti teme kontinentalci i primorci i napraviti samo jednu gdje ce se cijeli ovaj tjedan puniti sa igracima. 2. Ja cu dotle napraviti aplikaciju i dati je Raku, on ce je na kraju tjedna napuniti igracima i u nedjelju napraviti izvlacenje. 3. Teamovi ce onda imati 3 dana da se igraci preko ICQ, PM ili cega vec hoceju ALI NE FORUMA dogovore oko naziva i proslijede ih nekome tko ce onda napisati konacnu listu sa nazivima teamova. 4. Napraviti cu raspored kola 5. Pocinje liga To je jedino sta se moze igrati da bude zabavno. Pozdrav." |
Citiraj:
|
Tema zatvorena jer je nepotrebna. Zadnji postovi sve govore.
Lista igraca ce u novoj dretvi biti navecer objavljena. Pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28. |