![]() |
Ako pogledate thread od Masnog, vidjet cete da je on imao na 4,2ghz superPi 32m za 28,xx min. Ali je imao memoriju na 900mhz. Ovaj je napravio za 29 min sa memorijom na 700mhz. Nema veze, za te novce (1300kn) bolji proc nisam mogao ubost, necu sada imat vremena za neko jace testiranje ali mislim da ce sasvim solidno raditi ova kombinacija. Inace komp je namjenjen obradi videa, fotki itd :D.
PS: Ja za sebe cekam Conroe-a nakon sezone kad dodjem na kopno, a onda...prziiii:D |
probaj ugasiti sve procese i explorer... pa pokreni task manager i preko runa pokreni super pi, everest i cpuz... mozda dobijes nekaj sitno.. ja sam dobio 12 sekundi.... ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da se nadovezem...
Drzim komp bez beda na 4GHz, 930D... Temp proca u idle-u 43C, Napon 1.2-1.25, najčešće 1.24. |
Pa šta ti Presleri sami vuku napona po potrebi između 1.20 i 1.40 volta ili... : stoopid
Ili vi to fiksno stavite na koliko želite,klasični rad - štelaža napona i overvoltanja u biosu... :) |
Citiraj:
Tipa, kad stavim 1.15V u biosu, on vuče oko 1.18-1.2V ;) |
@Sa_Stilom, jako fina konfa :D
|
istina... samo mi maxtori ne uljevaju preveliko poštenje... još pogotovo u raidu
|
Citiraj:
Onda očito jako malo znaš o TIM diskovima... ;) |
Citiraj:
|
Namjerno i oprezno, te mudro su odabrani baš "Maxline" modeli ;)
|
@Sa_Stilom: gdje si kupio te diskove? Sviđaju mi se :)
|
u švicarskoj
|
Citiraj:
930D - 1300-1400kn 5mj/06 Asus p2wd2-e - 1300-1400kn 5mj/06 G7 - 450kn 5mj/06 HIS x1900xt - 3000kn 6mj/06 2xmaxtor 2200kn, u 11mj/05 (cim su izasli) |
Ah šteta :(
Gledao sam na Nabavi i nigdje ih nije bilo pa zato pitam...Pomislio sam da su iz neke trgovine koja nije uvrštena. |
E pričaj šta hoćeš ali za HDD-ove se jesi za***************ao... ;) :) Da je manja cifra nebih nishta rekao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
daj reci par riječi o matičnoj, kak si s njom zadovoljan (ne mislim samo na clock) jel baš ju gledam da si ju zemem... |
Citiraj:
Nema zujalice, pasivac je mlak na dodir, layout je rekao bi klasican Asus, sve u svemu dobro opremljena ploca. Prije sam imao non premium i kako vidim razlika je samo u firewire portu kojeg dobijesh uz premium verziju. Vidio si cijenu vani, kod nas je malo skuplja:D Links-Cijena za gotovinu: 1.581,31 kn Diskont24-Cijena za gotovinu: 1.534,00 kn |
Citiraj:
znači nikakvih problema... a jesi li dobio s njom onu wlan/TV karticu? |
Citiraj:
|
Broken Arrow, ja imam P5WD2 vulgaris i super sam zadovoljan. Rock-solid, fanless dizajn, odlican layout, dobro ocitavanje temperatura (za razliku od npr. Abit AW8), mrak OC mogucnosti... jedini problem koji imam s njom je da se prilikom restarta komp ugasi na sekundu-dvije, pa upali. Vidim vani po forumima da se diskutiralo na tu temu, dok recimo neki nemaju tih problema. Mislim da neces fulat niti sa mojom niti sa Premium verzijom iste, niti sa ovom od nino5 :beer:
|
Bravo Marko, jos da kazem, nemorash u slucaju nestabilnog OC-a otvarat case, samo restartash i na post screenu ce te cekat poruka o prevelikom OC-u pa izaberesh f1 za uc u bios, pis of kejk:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW ako si shebeš latencije ram-a,moraš otvarati case, u tom slučaju C.P.R. uopće ne pomaže. |
Citiraj:
|
C.P.R. je sigurno napredovao od 865PE do 975X ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |