![]() |
Citiraj:
No možda je ovo već lagani OT. Nadam se da nije bed. :D Ak će netko imat pitanja za linijske DVD recordere nek pita slobodno. Mogu dat Full review iz prve ruke. Možda će i to biti nekome korisno. ;) p0zz :) |
Samo još jedno pitanje. WinDVR-om nikako ne mogu isprogramirat snimanje. Postoji Schedule opcija, međutim, nakon što sve upišem, postavim vrijeme, program i sve skupa, ne pojavljuje se "task".
E sad, postoji li koji program kojim mogu namjestit snimanje u određeno vrijeme?! Ili da mi neko kaže gdje griješim kod WinDVR-a?! |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36967 |
Tenk YU Flood!
|
Yura Welkom!
|
Frekvencija VHS playera?
Da, tražio sam i nitko nigdje nije rekao:
što kada spojim VHS pomoću antenskog kabela na TV in utor na tv tuneru? Ovako izgleda kabel: http://img.en.china.cn/0/0,0,324,200...0,e14527ff.jpg Koja je frekvencija preko koje tražim signal? pomoću kojeg programa? Što točno da odaberem? |
Hmm, koliko se sjecam, oko 35-39 kanala bi trebao bit.
|
prilikom traženja kanala isključi antenu iz videa, tj. ostavi samo kabel koji povezuje tv i vcr.
ako ti se izlazni signal vcr-a preklapa sa nekim tv programom, nećeš vidjeti sliku. većina videa je radila između 32-39, a neki rijeđe 2-5 kanala. obično piše na zadnjoj strani, pogotovo ako ima mali vijak za podešavanje. |
er, nemam u Dscaleru pretragu prema kanalima već prema frekvenciji... koje su to frekvencije?
EDIT: našo! 511.25mhz, oliti 26 kanal ZAHVALJUJEM SVIMA! |
ekipa, da ne otvaram novu temu.
cura mi je u kanadi gore još, i sad je pronašla 39 VHS kazeta simanih privatnom kamerom dok su bila djeca itd itd. e, to je u NTSC formatu. i sad joj ja savjetujem da kupineki VHS/DVD recorder, i to jednostavno skopira, i napravi od toga DVD video. e sad, poošto su te kazetice 30minutne, da li je moguce na jedan dvd snimiti 4 kazete? treće, kako da ja kasnije prebacim te dvd video filmove u PAL format, tako da bi bili gledljivi kod nas u hr, na normlanim dvd playerima? hvala vam na brzim odgovorima, ovo je hitno, traže ih tamo 13$ PO KAZETI, a ona može uzet taj VHS/DVD recorder i vratit ga kad napravi posao. (imaš mjesec dana da vratiš proizvod, ne pitajte, to je zapad :) ) njezin brat brije da to u studiju rade, ali je to dosta love za tako nesto... i jos k tome ne dobiju ni materijal u digitalnom obliku nit nista, nego obicne dvd video filmove... i to kazu jedna kazeta 1 dvd? a kazete od 30min.... |
ekipa, da ne otvaram novu temu.
cura mi je u kanadi gore još, i sad je pronašla 39 VHS kazeta simanih privatnom kamerom dok su bila djeca itd itd. e, to je u NTSC formatu. i sad joj ja savjetujem da kupineki VHS/DVD recorder, i to jednostavno skopira, i napravi od toga DVD video. e sad, poošto su te kazetice 30minutne, da li je moguce na jedan dvd snimiti 4 kazete? treće, kako da ja kasnije prebacim te dvd video filmove u PAL format, tako da bi bili gledljivi kod nas u hr, na normlanim dvd playerima? hvala vam na brzim odgovorima, ovo je hitno, traže ih tamo 13$ PO KAZETI, a ona može uzet taj VHS/DVD recorder i vratit ga kad napravi posao. (imaš mjesec dana da vratiš proizvod, ne pitajte, to je zapad :) ) njezin brat brije da to u studiju rade, ali je to dosta love za tako nesto... i jos k tome ne dobiju ni materijal u digitalnom obliku nit nista, nego obicne dvd video filmove... i to kazu jedna kazeta 1 dvd? a kazete od 30min.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
gle, tv kartice i slično ne dolazi u obzir, imaju 39 kazeta i nemaju vremena za takvo kompliciranje.
odlučili su platiti u video studio da im to prebace (meni osobno glupo), no njihov novac. još da im naprave ovo da im prebace barem 2 kazete na jedan dvd, ali ne... 12.50$ jedan DVD :D prestrašno a freaking VHS/DVD recorder dođe 80 dolara mislim :D čak i manje... |
Nije ti nikad palo na pamet da te "kazetice od 30 minuta" možda ne idu u onu veliku rupu koju možeš vidjeti na normalnom VHS uređaju?:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Plus vrijeme za obradu snimke ako je loša... I svoje vrijeme za sve to-ako ti se ne isplati dat pare uvjek možeš u svom aranžmanu to napravit:) |
jelc - daj čitaj bolje :D
taj video studio doslovno kopira kazetice na dvd, isto kao da kupiš onaj vhs/dvd recorder i pukneš play/record. i za to naplaćuju 12.50$ + 15% poreza... po dvd-u... 39dvd.. :D katastrofa. no dobro, nek joj brat placa kad ne može/neće sam doma to raditi. ja sam lani gore baš gledao te vhs/dvd recordere, i koštaju 60-100dolara... sitniš. |
pa i ja sam sve svoje uspomene sa VHSa prebacio na dvd...to sam napravio zbog nekakve sigurnosne kopije....pogledao sam ih točno nijedanput :-)
|
Malo da uletim kao indijanac, zanima me koje programe koristite za capturing videa, te koje filtere za otklanmjanje šuma video i audio.
THX |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |