![]() |
evo jedne dobre podloge, kupio ju za 25kn, al stvarno je dobra
http://www.imagesforme.com/viewer.ph...01HPIM2399.JPG |
Citiraj:
|
nemam pojma koja je, piše na kutiji smartbox, jedino to
|
Crash čiji su ono klime;mislim na onaj katalog... :p
Inače i grafu si zapuco' tamo sam da je mi vidimo... :p :D Koja je to AGp-ejka...liči mi na Radeta 9600... :) Sam da znaš,slikat ću podlogu i stavim grafu isto ovako kao i ti...:D |
Citiraj:
|
Vi ste ludi:eek: 200 kuna za podlogu. Evo koju sam ja uzeo prije pola godine u hgšrotu za 15 kuna i prezadovoljan sam ( velika, glatka, ne raspada se )
http://img149.imageshack.us/my.php?i...60610574wm.jpg |
Citiraj:
katalog je od hgspota :) @Emmisary je, podloga je malo manja, al bez brige ima mjesta za cod ;) |
Citiraj:
tu podlogu imam i ja ...i prezadovoljan sam njome ...pogotovo s time kaj ima ispod gumu i ne skliže se po stolu.... |
evo upravo je SAD idem kupiti, ako ima....(neda mi se čekat još par dana da skupim za xurface)... za pola sata javim dojmove....
edit: neznam jesam li ja ćorav il fakat nema al prešeto sam cijeli hg spot 3-4 puta i nisam našo nikakve podloge a nijemise dalo čekat u redu da pitam imaju li... |
Misliš nisi našao uopće nikakve podloške za miša ili...? Ako nisi našao uopće,evo tu je,samo odskrolaj do dna... ;)
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=18 |
Ja imam kensingtonovu iz hgšrota sa odmorištem za ruke. Kad se jednom priviknes na odmoriste za ruku ne mozes bez toga, odlicno je!!! i gumena je i teska pa ne klizi
|
Ja sam naručio ovu od 76kn,bez tog odmorišta za ruku,jer mi se vizuelno ne dopada,barem na slici...a da je puno skuplja i nije,samo fakat mi se ne sviđa.
Pa sam ovu Kensington plavu običnu uzeo... :) Sad samo da dođe meni pod miša,jerbo još je nisam digao... |
odlucio sam...
kupit cu si ICEMAT Transparent :) , malo skuplja ali nadam se da se necu razocarat.... javim dojmove kad je dobijem... |
Kensingtonova ima manju radnu površinu za miša, ali ak imaš mx510 ili g5 ja imam podešenu jaku osjetljivost i to mi je taman dosta.
Ja kad sam ju dobio, drugi dan stari mi je naletio nešto na komp i odmah si je kupio sebi jednu... |
Imam MX518;ali držim ga na 800dpi...1600dpi mi je previše nekako,probao sam 2 dana,ali nikako se naviknuti...
|
evo dobijo ja fakin' 50kn i kupio xurface.... ok je podloga...
|
LJudi ajde,ima li kakva preporuka još za podlogu do 100-injak kn...dok nisam podigao ovu Kensington iz HG spota...
|
eto narucio sam si podlogu i dolazi mi za dan dva pa cu se izjasnit da li je vrijedilo ili nije..
nadam se da je.. :) |
Ma ja sam otkantao ovu Kensington,a vidim i da ovi HG-ovci ne zovu...
Pa sad razmišljam o Evrglide Giganta Optical water v3 - izgleda mi lijepo a i dimenzije su solidne... :) |
ma uzmi xurface ***************ena podloga ful skliska ni ne osjetiš da ju imaš jer je ful tanka, veličine baš kolko treba....i još dobiš 5 podloga...
|
Ma neznam,možda jesam snob,ali zvuči mi prejeftino 62kn za 5 podloga... :D
|
eto dobio sam podlogu i super je , ljepo glatko ide i klizi :)
vrijedi toliko koliko sam je platio a i dugotrajna je jer je od nekog cvrstog materijala i prozirnog (slicno kao staklo) i jos se uz podlogu dobije "nozice" , zaljepi se na donju stranu mousa i onda bolje klizi po povrsini :) zakljucak: zadovoljan sam podlogom :) ispravak : vrlo sam zadovoljan EDIT : zaljepio sam na doljnju stranu taj neki materijal i sad je jos bolje :) |
Ja već preko godinu dana koristim sljedeću kombinaciju: mousepad od Dell-a (došao uz jednu gotovu konfiguraciju) + Logitech MX1000.
Podloga je po meni najbolje što sam ikad imao - tanka je, sa doljnje strane gumirana (stvarno izvrsno prianja), a sa gornje strane je neka glatka, čvrsta i sitna tkanina crne boje. Kako MX1000 ima teflonske podloške, miš jako glatko klizi i iznimno je precizan (tko god je probao kod mene, svi su jako hvalili ovu kombinaciju).... Neznam da li se inaće može kupiti u slobodnoj prodaji, ali svakako mogu preporučiti ! Link: http://www55.dixiesys.com/~bunker/dell.jpg , da vidite kako izgleda. Bio sam god frenda koji koristi MX518 sa nekom gamerskom podlogom - i više mi paše moja kombinacija. Frend je inače stariji od mene (ima cca 40 god.) i strastveni je gamer, vjerojatno više nego što ću ja ikad biti, iako makar sam mlađi imam dulji gamerski staž. Kada je i on iznimno nahvalio moju kombinaciju miša i podloge, (a puno se igra on-line), onda mislim da nema razloga za sumnju. Lp, Doc: : roller : |
Ma ja je nebih stavio jer Dell piše na njoj,da toga nema,druga stvar...
|
Ja sam promijenio mx510 i obicnu platnenu podlogu s mx1000 i funcom1030 Archetype. Nije da je neki strasni pomak no je. Sad kad sam se naviknil na ovo mislim da se ne bih vratio na staro (mislim da podlogu). Mis je neznatno bolji od mx510. Uglavnom preporuka ako ima netko 750kn viska za komplet. Barem izgleda bolje ovako crno na stolu.
|
Citiraj:
2 Rain Man: slažem se sa tobom u potpunosti. U firmi imam MX510 (svojim izborom - imam dobrog šefa:beer: ) i znam koja je razlika... Kad puno sjediš za kompom i to ti je i zanimanje i struka, onda je ergonomija na radnom mjestu bitna stvar. O kvalitetnom monitoru da i ne pričamo....:cool: |
meni je xsurface drek, uopće mi ne paše, i poklonio sam ih, a sebi ostavio platnenu.
|
evo nakon nekog vremena od kad je dosla podloga...
jos uvijek sam jako zadovoljan sa ICEMAT-ovom podlogom , i vrijedi toliko.. :) jos da je koji bolji mouse :P |
Evo imam jednu zamjerku na svoju 250kn podlogu. Podvinuta je na gore pri logo-u FUNC INDUSTRIES. I kad slide-am misa lijevo desno ne prelazi taj dio onak kvalitetno kak bi moral i malo zapinje. Uglavnom pojavilo se to kasnije (nakon tjedan dana koristenja) i to na ravnome stolu. Mater mu &%$#.
|
qpad ~220kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |