![]() |
e koliko zauzima GB prostora kada se instalira?
|
3213 MB ;)
|
igrao sam aa i sve mi je radilo kako treba. ali kada sam reinstalirao windovse stalno mi se javlja lag (kašnjenje) probao sam spustiti rezoluciju i ostale video postavke na minimum ali ne pomaže ping mi je oko 80 kada ja gledam a kada drugi gledaju oko 20 , neznam gdje je problem
|
Citiraj:
sretno u rokanju.: DualWiel : hello2 : |
imas dobar fr gogo ;)
|
Jesam ja nešto krivo radio ili u igri nema respawn pa moraš čekat do kraja partije??????!!!!!!!!!!!
|
Citiraj:
|
Đisus,na koje njesra sam ja potrošio vrijeme i živce...
|
Citiraj:
jerbo AA scena u Hr je malo jaca i opcenito misljenje igraca je, realnost igre je ono sto je cini jako dobrom. |
Citiraj:
|
Ima neki najnoviju verziju America's Army jer mi se neda skidat 2.7GB neka mi se javi na PM plizzz da moren i ja igrat
|
ja nisam igrao od 8. mjeseca... mogao bi opet malo zaplejati... hm...
|
bas sam malo prije odigrao 15min. ajme sto su zakomplicirali sve... ili mi se to samo cini na prvi pogled :P
|
Citiraj:
ali su zato druga poboljsanja odlicna |
mozda je glupo pitanje ali me zanima ima li ova igra singl player mod?
|
Citiraj:
@ dziggy Imas, treninge prolazis u singlu:rolleyes: |
Citiraj:
ali su zato ispravili hrpu eksploita (na mostu recimo sam primjetio 3 jako bitna) |
koja 3 na mostu, to mi je najdraza mapa, preko 400h na njoj...
|
Citiraj:
( sad ga vidis i bez snipera s topa, a prije se ni sa sniperom nije vidio) i za ovaj nisam 100% - ne mozes vise leci na vrhu stepenica sa sniperom a da te se ne vidi sa zida na na sredini sa svoje strane te sam ja primjetio, ali vjerovatno ih ima jos... pogledaj na sluzbenom forumu ako ti se da.... |
pogledati cu...
ali vidio sam da na extractionu jos uvijek ima onaj sugavi bug da neprijatelj kad legne vidi tebe a ti njega ne... to me najvise zivcira... |
I kakvi su dojmovi u 2.8 ? :D
|
igra se puno brže učitava (čak i preko xfirea) jedan od korisnijih patcheva ;)
|
Ljudi ver.2.8 rulla
Probajte igru ko nije jos proba, necete pozalit igra je zakon ko voli pucačine ali naravno nesto realno! Ima dosta igraca iz hrvatske i dosta klanova u hrvatskoj tako da probajte nikad se nezna! Evo i moj nick pa se javite koji put da mozemo skupa igrat! [=CSF=]#Z]=[!vAc^ |
Imam verziju 2,7..dal se može skinuti patch i nadograditi 2,7 ili mi preostaje skidanje verzije 2.8
|
možeš skinuti patch 2.8 ;)
|
koliko odprilike skida po satu igranja?
|
Citiraj:
inače i ja sam počeo igrati ! nick mi je TheZeljac :beer: P.S. njubara sam (za sad) :beer: |
SF Snake Plain mi je fora mapa od ovog novog
|
Citiraj:
malo sam se isparaksao, honor 12 :D najdraža mapa: Bridge još nisam sve mape probao, bridge mi je naj, pipeline mi je šuga totalna ! koja je mapa zakon za snipe ? oružje s koji mi ok ide: sniper nekako je ova tema na forumu zapuštena, a sigurno ima ljudi koji je još igraju ! :beer: |
Jesi probao insurgent camp? Ona je dobra sa sniperom (barem meni).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |