![]() |
pa mogu reć da je filmić zanimljiv, stvarno lijepo sve objasni tip.
|
Citiraj:
|
Pogledao sam prve 3 sec, a onda sam se vratio u Guild Wars.
|
Suzdrzite se od blesavih komentara.
Nemam namjeru pogledati, imam slab zeludac. Nije to za mene, svaka cast ljudima koji se time bave. |
Zanimljivo za one koji hoće postat kirurzi
|
Citiraj:
Neznam dal je cijela pozega takva, ali za tebe, hondu typer R i opterona se počinjem ozbiljno brinuti. |
Lulovac momaci
|
Filmic je dosta tezak za gledati, nikad nisam vidio obdukciju u zivo tj. na telki. Iz pocetka mi se malo zeludac grcio, ali onda sam se navikao. Ovo mi je prosirilo obzorja :D dobar nacin za nauciti nesto o obdukciji.
|
Da je barem na obdukciji ovak, bez smrada.
Sve u svemu niš posebno za razliku od smrdljivih mrtvaca iz kojih su izlazili crvi ili mrtvorođenđeta koje je bilo 3 mjeseca u vrećici.:( Ovi kaj skoče sa zgrade ili pod vlak niti ne računam. :p Evo jednog laganog samoubojstva. Ne otvaraj, ako ne podnosiš krv. |
Ma nije to ništa dok ne dobiješ nekog ko je bio tjedan dana u vodi ili nešto takvo!
|
Citiraj:
|
fakat ko da si je odgrizla ruku ...
|
Prerezala si je ruku nožem (bolje reći nožinom) i iskrvarila.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
...ali sastavili vise nisu kako treba... |
e da mi znate zgadit dan...
neki dan ono sa životinjama što sam ja stavio, sad s ljudima.. što je preostalo.. |
Šokantan dio - izvaredno sliči kolinju ( samo bez samo klanja žrtve :D )
Interesira me - žena XY je ubijena. Koknul ju muž jerbo se bubala sa Koker Španijelom. OK - Policija dođe, očevid ( or whatever ), dotična žena završi pod tvojim nožem i pomagalima .... Ugodno je rasčetvorite - kako to već struka nalaže. Do sada - buisness as usual ... EH SAD - ženina familija želi posmrtne ostatke da je propisno pokopaju, već prema zahtijevima vjere ... Kaj radite u takvom slučaju ? Sašijete je natrag ... ili u neki ( neukusan izraz ) kontejner je stavite ili kaj ??? |
vidiš to sam i ja htio pitat..
i tu otvoreni lijes ne dolazi u obzir... ma odvratno, kao prase da kolješ, samo što crijeva ne ispadnu u tačke, nego ostanu razlivena po stolu... |
Pa sad - posao kao svaki drugi, mene samo zanimaju tehničke poteškoće :D
|
Vjeruj mi sastavi se tak da se ni nezna da je bila otvarana ;)
Naravno ako zelis npr otvoreni ljes. Ako ne zelis onda samo pobacaju djelove u vrecice i ajmo dalje. |
fleks svaka čast nije to za svakog;)
|
Citiraj:
Želite li otvoreni lijes ? Ne? Ok - dečki dajte im vreču i idemo na pivu : cheers2 U svakom slučaju interesantan filmek. Iako me akademska strana baš i ne interesira, zabavno je bilo gledati kako to gospoda rastrenče nekoga bez problema i napora : flyingey |
a gdje je nestao moj thread sa linkom sa ubijanjem/deranjem životinja?
ne vidim zašto je bilo razloga da ga se pobriše. |
Meni je najbolje kad izvadi silikonske umetke is sise i kako ih poslije zagura unutra LOL!
|
Citiraj:
to sam i ja primjetil:D |
ovo nije baš ugodno gledat, ali može se podnijeti..najgori za*************** koji sam napravio je kad sam prije godinu, godinu i pol pogledao Al Qaida filmić sa rezanjem glave amerikancu; drhtao sam još dva dana poslije toga : baad : totalno te rastrese uzduž i popreko..
|
OT: gledao sam filmic kada su zaklali u rusiji ili tako negdje lika... strasno nisam mogao spavat (prvi puta u zivotu) nemrem gledat smrt.... a krvi je bilo previse.... strasno....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:36. |