PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Nova kanta, komentari dobrodosli :) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39856)

SniperWolf 15.07.2006. 20:27

Jako ljepo!!:burn:

hjerkic 15.07.2006. 23:46

Odlično: goood :

Haba 16.07.2006. 02:30

lijepo, to je sve kaj imam za reci...
nego da pitam nesto, koliko ima razmaka od baze sonic towera do aluminijskih finova?? ja si ga misli uzeti ali mi je ram dosta blizu proca pa me zanima dali al finovi dolaze iznad rama???

^SuperUnknown^ 16.07.2006. 02:33

Citiraj:

Autor Haba
lijepo, to je sve kaj imam za reci...
nego da pitam nesto, koliko ima razmaka od baze sonic towera do aluminijskih finova?? ja si ga misli uzeti ali mi je ram dosta blizu proca pa me zanima dali al finovi dolaze iznad rama???

Ja nemam problema sa finovima, nego mi 120-ka nalijeze na RAM. Ali ono, taman. Ako bas bude problema uvijek se moze vent monitirati malo vise, ima nacina za to ;) Ovaj moj Kingmax je dosta "uzak", sa malo "visom" memom bi moglo bit problema, no sve ovisi o layoutu ploce :)

micek_kc 16.07.2006. 11:05

ovo s kondićem je brutalno...svaka cast..super izgleda

Crash009 16.07.2006. 11:15

nije mi jasno kako možeš živit pokraj dva 120mm TT na procu?

ja sam imao neko vrijeme za ispuh taj vent i onda sam ga ugasio, prebučan je

Kr&m& 16.07.2006. 11:36

Citiraj:

Autor Boot
Nazalost, moj North je na 533FSB i bez HT : baad :

Konfu iz siga necu mijenjati, vec slazem slicnu za kcer (vidis sto te ceka..).
Imam neke kombinacije sa IC7 i nekim 2.8 ili 3.0 na 800FSB. Mozda i Celeren D dok ne uleti koji North ili Prescott.

Pozdrav : cheers2

Iman ja norti HT os kupit : flyingey: flyingey: flyingeyzezan se posalji PM ...BtW kuciste je jeko uredno morat cu i ja uzet vako jedno samo mora obavezno bit plexi!!!

^SuperUnknown^ 16.07.2006. 11:39

@Crash: na 7V su i dost su tihi
@Krimi: imas bocnu plexi za Centuriona za kupit... i smanji taj sig!

fanATIk 16.07.2006. 12:35

@Kr&m&: vidim da si novi na forumu al u tih 2 mjeseca si fakat mogao pročitat FAQ.
iliti "Ako koristite potpis (signature) molimo Vas da on ne bude duži od 5 redova normalne veličine i da ne pretjerujete s bojama i slikama u sigu. Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biće obrisan."
tvoj sig zauzima dosta 19" lcd-a a da ne govorim kolko hebe one koji imaju 17" crt

amd-freak 16.07.2006. 13:22

svaka čast majstore!! vidi se da je puno truda uloženo ;)
BRAVO!

^SuperUnknown^ 16.07.2006. 13:47

Hvala, hvala, hvala svima, hvala :D
Iduci zahvat ce bit vjerojatno busenje MBO tray-a gore kod napajanja tak da provucem sve naponske kablove iza ploce tako da ih se sto manje vidi. Kupit cu i SATA kablove sa konektorom u L tako da manje kablovi strse od diskova... zna li tko gdje ima crnih i da su sto kraci (50cm mi je way to much)? Ili da prefarbam ove koje cu kupit.. cime? :beer:

Razer 16.07.2006. 15:05

Moj savjet za sakrivanje kablova je provlačenje istih iza matične...to sam ja napravio na starom kućištu (točnije sa starim napajanjem)..i ispalo je zbilja dobro...a ovo za sata kablove najbolje ih prefarbaš sa crnim sprejem (to sam ja napravio :D)

^SuperUnknown^ 16.07.2006. 15:09

Citiraj:

Autor R@Z3R
Moj savjet za sakrivanje kablova je provlačenje istih iza matične...to sam ja napravio na starom kućištu (točnije sa starim napajanjem)..i ispalo je zbilja dobro...

Ma meni vec jesu kablovi provuceni iza maticne, ali su mi problem naponski kablovi :( Njih planiram bas iza tray-a od maticne izvuc i onda iza kaveza za diskove pa provuc u svaki kavez posebno koji kabel treba. Tako da se bas nista ne vidi iz vana : cheers2
Citiraj:

Autor R@Z3R
a ovo za sata kablove najbolje ih prefarbaš sa crnim sprejem (to sam ja napravio :D)

Tak ce i bit, ako nabavim kakve krace kablove. Pas mater, zar nigdje nema kabla od npr. 10cm i sa L konektorom? Stvarno mi ti SATA kablovi idu na jetru, lakse mi je sakrit IDE kablove nego ove ukrucene erektivne SATA kablove :mad: :mad:

hjerkic 16.07.2006. 15:19

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^
Tak ce i bit, ako nabavim kakve krace kablove. Pas mater, zar nigdje nema kabla od npr. 10cm i sa L konektorom? Stvarno mi ti SATA kablovi idu na jetru, lakse mi je sakrit IDE kablove nego ove ukrucene erektivne SATA kablove :mad: :mad:

Evo kako sam ja to kod sebe riješiohttp://img73.imageshack.us/img73/535/dsc03023zp0.th.jpg
Uzeo sam bakrenu cijev, onu za centralno grijanje i oko nje namotao kabal, kod mene je malo neuredan, ali da se jako fino namjestit

Razer 16.07.2006. 15:23

Citiraj:

Autor hjerkic
Evo kako sam ja to kod sebe riješiohttp://img73.imageshack.us/img73/535/dsc03023zp0.th.jpg
Uzeo sam bakrenu cijev, onu za centralno grijanje i oko nje namotao kabal, kod mene je malo neuredan, ali da se jako fino namjestit

Da li si siguran da je pametno tako frkati sata kabal?

hjerkic 16.07.2006. 15:25

Ja sam to uradio prije više od pola godine i i sada radi, mislim da nebi trebalo bit problema sa tim

Tomo 16.07.2006. 15:30

@ ^SuperUnknown^: preodlicno, sve je 5+.. ne znam kaj da ti velim SUPER posel....

@ Kr&m&: kako bi se ti osjecao: http://www.imagesforme.com/thumbs/1355ScreenShot001.jpg

Lugi 16.07.2006. 15:40

veri nice i uredno do bola.Fakat je šteta da se to ne vidi,da svoj mod moreš
podijeliti sa kompićima dok dogibaju k tebi.Pukni na case window.

^SuperUnknown^ 16.07.2006. 19:34

Citiraj:

Autor R@Z3R
Da li si siguran da je pametno tako frkati sata kabal?

Da, i meni se cini da nije bas "zdravo". Nebi se smio pigati ni pod pravim kutem. Stvarno ne znam sta cu s tim kablovima, al smislit cu vec nesto :)

hjerkic 16.07.2006. 21:41

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^
Da, i meni se cini da nije bas "zdravo". Nebi se smio pigati ni pod pravim kutem. Stvarno ne znam sta cu s tim kablovima, al smislit cu vec nesto :)

Ne znam šta da vam kažem, meni radi sve kako treba

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04.