![]() |
Jako ljepo!!:burn:
|
Odlično: goood :
|
lijepo, to je sve kaj imam za reci...
nego da pitam nesto, koliko ima razmaka od baze sonic towera do aluminijskih finova?? ja si ga misli uzeti ali mi je ram dosta blizu proca pa me zanima dali al finovi dolaze iznad rama??? |
Citiraj:
|
ovo s kondićem je brutalno...svaka cast..super izgleda
|
nije mi jasno kako možeš živit pokraj dva 120mm TT na procu?
ja sam imao neko vrijeme za ispuh taj vent i onda sam ga ugasio, prebučan je |
Citiraj:
|
@Crash: na 7V su i dost su tihi
@Krimi: imas bocnu plexi za Centuriona za kupit... i smanji taj sig! |
@Kr&m&: vidim da si novi na forumu al u tih 2 mjeseca si fakat mogao pročitat FAQ.
iliti "Ako koristite potpis (signature) molimo Vas da on ne bude duži od 5 redova normalne veličine i da ne pretjerujete s bojama i slikama u sigu. Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biće obrisan." tvoj sig zauzima dosta 19" lcd-a a da ne govorim kolko hebe one koji imaju 17" crt |
svaka čast majstore!! vidi se da je puno truda uloženo ;)
BRAVO! |
Hvala, hvala, hvala svima, hvala :D
Iduci zahvat ce bit vjerojatno busenje MBO tray-a gore kod napajanja tak da provucem sve naponske kablove iza ploce tako da ih se sto manje vidi. Kupit cu i SATA kablove sa konektorom u L tako da manje kablovi strse od diskova... zna li tko gdje ima crnih i da su sto kraci (50cm mi je way to much)? Ili da prefarbam ove koje cu kupit.. cime? :beer: |
Moj savjet za sakrivanje kablova je provlačenje istih iza matične...to sam ja napravio na starom kućištu (točnije sa starim napajanjem)..i ispalo je zbilja dobro...a ovo za sata kablove najbolje ih prefarbaš sa crnim sprejem (to sam ja napravio :D)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzeo sam bakrenu cijev, onu za centralno grijanje i oko nje namotao kabal, kod mene je malo neuredan, ali da se jako fino namjestit |
Citiraj:
|
Ja sam to uradio prije više od pola godine i i sada radi, mislim da nebi trebalo bit problema sa tim
|
@ ^SuperUnknown^: preodlicno, sve je 5+.. ne znam kaj da ti velim SUPER posel....
@ Kr&m&: kako bi se ti osjecao: http://www.imagesforme.com/thumbs/1355ScreenShot001.jpg |
veri nice i uredno do bola.Fakat je šteta da se to ne vidi,da svoj mod moreš
podijeliti sa kompićima dok dogibaju k tebi.Pukni na case window. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |