![]() |
sto se tice krada laptopa u HGspotu tesko sad da su likovi sa rade ondje krivi pa nemogu oni i sve zivo vidjet kad imaju pune ruke posla sa strankama kako jos da gledaju okolo sa ostali rade,,,,, + bude guzva i lako se ukrade,,,,
samo sa bi te stvari trebali drzati u zakljucanim vitrinama ili sa alarmom ako se digne laptop odmah red alert :):) |
Citiraj:
|
Znam primjer gdje su prodavači nakon otkrivene pljačke i sami odnijeli dio stvari prije nego je došla murija. Te su prijavili i stvari kojih nije ni bilo.
Cifra (203k kn) je u svakom slučaju pretjerana. Treba i iz osiguranja izmusti što više love. |
Pa nitko nije pravi Rvat - cekam cijelo vrijeme da se netko pozove na Europu . pa da mu nabijem onaj clanak o kradji hrv. autobusa usred Brisela gdje navodno 30god. nije bilo takve kradje . :)
|
Citiraj:
što samo govori da je krađa organizirana i namještena... bez ikakve sumnje. |
U Linksu poslije zatvaranja se ne vidi ni jedan laptop u prodajnom prostoru tako da mi nikako nije jasno odakle im tolika cifra!
|
Citiraj:
Nemogu oni staviti screenshot i tvrditi da su neki određeni ljudi krivci za to ako im to nije dokazano od strane sluzbene institucije, koliko god oni imali dokaza. |
Citiraj:
A za krađu mogu reći samo : lol2 : : bonker2 |
hehe cuo sam to za bus lol
|
Citiraj:
|
sad ce se prodavat i po oglasniku i po forumu.
mmmmmmmmm sve ce biti bez garancije i u pola cijene : lol2 : |
hehe danas sam bio u linksu..vidi se di su im vrata shebali :D
a cudi me kako se alarm nije oglasio ili nesto.. tamo di su bili laptopi sada su tipkovnice...e vidis budale nisam isao pogledati jesu li ista kucista tamo..tj.konfe... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:00. |