PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Links pokraden? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39852)

speedy-3 24.05.2006. 08:11

sto se tice krada laptopa u HGspotu tesko sad da su likovi sa rade ondje krivi pa nemogu oni i sve zivo vidjet kad imaju pune ruke posla sa strankama kako jos da gledaju okolo sa ostali rade,,,,, + bude guzva i lako se ukrade,,,,

samo sa bi te stvari trebali drzati u zakljucanim vitrinama ili sa alarmom ako se digne laptop odmah red alert :):)

mat 24.05.2006. 08:26

Citiraj:

Autor speedy-3
red alert :):)

e kad se tog sjetim na win98... vrhunac grafike. kakva brzina, igrivost. igra koja nikada nece biti nadmasena kvalitetom :D: lol2 :

coconut 24.05.2006. 08:48

Znam primjer gdje su prodavači nakon otkrivene pljačke i sami odnijeli dio stvari prije nego je došla murija. Te su prijavili i stvari kojih nije ni bilo.
Cifra (203k kn) je u svakom slučaju pretjerana. Treba i iz osiguranja izmusti što više love.

Router 24.05.2006. 09:28

Pa nitko nije pravi Rvat - cekam cijelo vrijeme da se netko pozove na Europu . pa da mu nabijem onaj clanak o kradji hrv. autobusa usred Brisela gdje navodno 30god. nije bilo takve kradje . :)

Gabre 24.05.2006. 12:24

Citiraj:

Autor Router
Pa nitko nije pravi Rvat - cekam cijelo vrijeme da se netko pozove na Europu . pa da mu nabijem onaj clanak o kradji hrv. autobusa usred Brisela gdje navodno 30god. nije bilo takve kradje . :)

što samo govori da je krađa organizirana i namještena... bez ikakve sumnje.

Jerry 24.05.2006. 12:29

U Linksu poslije zatvaranja se ne vidi ni jedan laptop u prodajnom prostoru tako da mi nikako nije jasno odakle im tolika cifra!

Mar 24.05.2006. 13:59

Citiraj:

Autor Bruno_Rv
A zasto molim te ne bi stavili slike?? Treba te lopove na Trg Bana kao u Iranu i vjesanje. I treba im svuda po gradu stavit slike neka se sramote... neka rade kao i svi ostali normalni ljudi a ne da kradu po shopovima mamu im :fuming: :fuming: :fuming: : bonker2

Mozd zato sto nesmiju optuziti javno nekoga za nesto sto mu nije dokazano od strane suda. : baad :
Nemogu oni staviti screenshot i tvrditi da su neki određeni ljudi krivci za to ako im to nije dokazano od strane sluzbene institucije, koliko god oni imali dokaza.

frANZi 24.05.2006. 14:02

Citiraj:

Autor Router

Ma i to je vjerojatno neko naš napravio. Dogovorili se vozač i neki radnik iz kompanije (koja ih je vozila) i ćopili bus.

A za krađu mogu reći samo : lol2 : : bonker2

mat 24.05.2006. 15:21

hehe cuo sam to za bus lol

Jelc 24.05.2006. 15:53

Citiraj:

Autor Router
o kradji hrv. autobusa usred Brisela gdje navodno 30god. nije bilo takve kradje . :)

To su samo lokalne Žderonje skontali da u busu ima sira, vina i pršuta:D

baterija 24.05.2006. 15:55

sad ce se prodavat i po oglasniku i po forumu.
mmmmmmmmm
sve ce biti bez garancije i u pola cijene
: lol2 :

Hamm 24.05.2006. 19:38

hehe danas sam bio u linksu..vidi se di su im vrata shebali :D

a cudi me kako se alarm nije oglasio ili nesto..

tamo di su bili laptopi sada su tipkovnice...e vidis budale nisam isao pogledati jesu li ista kucista tamo..tj.konfe...

mat 24.05.2006. 21:46

Citiraj:

Autor Hamm
tamo di su bili laptopi sada su tipkovnice...

adekvatna zamjena : lol2 :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:00.