![]() |
Bilo tko, samo ne usrana barca!
|
idemoooooooooooooooo opet smo na pocetku LOLcina:D
|
evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg : Machineg |
!FORCA BARCA!
|
Barca - guzičari...skoro ko Juve :D
|
barca dobila 2-1
|
i gotovo Barcelona Prvak LOL:D
malo su ih prosetali........ |
kako se tekma rijesi za 4-5 minuta... ludnica!
|
Guzičari.: suicide
|
Citiraj:
|
barca uzela milione a ja samo 250kn smrc....
|
baš mi je žao Arsenala....to valjda zato što sam se kladio na njih :)
|
a fak...šteta...ali evo...igrac manje...i igrati 2:1 s TAKO JAKOM barcelonom..to je rezulatat i pol..sto bi tek bilo da su imali sve igrace..eee
|
Sudac usro utakmicu - onim crvenim.
|
Citiraj:
ARSENAL 'TIL I DIE!!! |
Citiraj:
|
Koji govnjari
|
kako je zubati igro ko noobek.,....bil je tak sebičan....na kraju tu i tam koja finta...sve u svemu losh njegov nastup
|
Odhebao sam 500 kuna. Topnici su me razočarali... Klub za koji navijam cijeli život
|
Ja uzimam pare na Barceloni skoro uvijek to mi je sretni klub : sniper :
|
Citiraj:
nažalost: hitthewa |
Bas mi je zal arsenala. Sudac je usro utakmicu do kraja, al op meni je arsenal bio bolji. Ovo jednostavno nije bio barcelonin dan sto se igre tice, al ipak su se izvukli.
Al od svih klubova kud bas ta prokleta barca osvoji ligu....fuj, gade mi se |
Citiraj:
To je nogomet nema lošeg samo dobar,bolji i sreća. |
Krivo si shvatio kaj sam napisao. Mislio sam na to da je po meni arsenal bolje igrao cijelu tekmu jer se nosit s barcom nije lagano, a pogotovo s igracem manje
|
Citiraj:
Nisam mislio ništa loše:beer: |
Citiraj:
|
Meni je također žao Arsenala, baš sam štel da pobjede. Barcelona je igrala koma, i nije zaslužila da pobjedi. Po meni golman je mogal obraniti onaj prvi gol, ono je moral obraniti ali ga je Eto malo sj*bo. Razočaran sam, ali ipak svaka čast arsenalu.
|
steta , ali zasluzeno . igraju najljepse , i stvarno zasluzeno.
jedino opet Ivic ima provale - prije tekme kaze kak je Sol Cambell los i slab u obrani , i onda lik zabije LOL tak je i prosle sezone kad je Liverpool osvojio pljuvao po Dudeku ( i covjek obrani tekmu zivota ) i kad je komentirao izvodjace penala tocne one koje je rekao da ce zabiti , ti su fulali LOL lik je zivi smijeh , strucnjak opasan a sve bude kontra kaj on veli . |
Citiraj:
Ja nisam smio ući u kladionicu :clap: previše bi im uzeo : evil : ali sam fulao 1. pol. |
da si se kladio da ce arsenal vodit u prvom a barca pobjedit u drugom, imo bi para ko blata sad..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |