![]() |
Citiraj:
To bi bilo taman.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja se bogme ne bi žalil da je moja:D |
nitko ne bi :D
|
a dajte ajde recite 7900gt il to... još se nisam odlučio.... u 05 je 1900gt dosta jača a u 06 su iste... u igrama kolko vidim 7900gt ima laganu prednost... 7900gt, kolko % troši manje struje od 1900gt? jer imam chifteca 410 pa da ne bi moro kupovati i novo napajanje.... po meni 1900gt ima samo prednost hdr i aa i zato što je to ati.....
|
ja bi uzeo x1900gt....napisi koju konfu imas, ali mislim da neces morat mjenjat napajanje...
|
e nebumo sad baš u tolko ot.... zanimaju me samo odgovori na moja tanjapi :burn:
|
Ako ti je većim dijelom za igrice;ja bih uzeo 7900GT...ako ništa,puno se bolje clocka... :)
|
ma nebi ja to sad nešto ekstremno kloko, kolko ide ide, one neke voltmodove i slična njasra nebi nikad radio, s***************eš grafu samo tak.... a i brijem da joj smanjiš vijek trajanja puuuno, bez obzira što trenutno radi ok.... a i ja kad ju kupim ne mislim ju micat negdje 2 god iz kompa.. recite mi još ovo za potrošnju?
|
Pa da,to koliko ide...a ide dosta dobro,pogledaj si review-e... :)
A mislim da troši kojih 70watta,nisam siguran...neka ostatak ekipa napiše svoje mišljenje pa da vidimo :) |
Troši oko 15litara po gradu ;)
Malo troši, dobro ide. |
[QUOTE=trpi]ma nebi ja to sad nešto ekstremno kloko, kolko ide ide, one neke voltmodove i slična njasra nebi nikad radio, s***************eš grafu samo tak.... a i brijem da joj smanjiš vijek trajanja puuuno, bez obzira što trenutno radi ok.... a i ja kad ju kupim ne mislim ju micat negdje 2 god iz kompa.. recite mi još ovo za potrošnju?[/QUOTE
valjaš gluposti uzmi tu 7900GT i ne davi nas više |
ja bi uzeo ATI-ja i to bez puno razmišljanja.....kvaliteta slike nadomjesti taj koji frejmić manje, dapače čak ga i nadmaši. ali ako imaš lošiji monitor i samo drmaš po igrama uzmi nvidiu....
|
kae kvaliteta slike između te dvije kartice toliko velika??
|
Općenito postoji razlika u kvaliteti slike između ATI-ja i nVidie. Većina smatra da ATI daje bolju sliku. Koliko je ta razlika velika, osobna je stvar svakog od nas.
|
evo moje iskustvo - imao sam tri nvidie 6600GT, 6800GT i 6800GS i sad am na ovom ATI-ju iz siga. kvaliteta slike u korist ATI-ja je očita i to vrlo.... inače sam i sam mislio kako je to puko pretjerivanje ali kad sam ponovo stavio (prije ove tri nvidie bio je 9600pro) ATI-ja u igru simultano sam postavio dva identična monitora i stvarno je slika na atiju puno,puno bolja. više se ne vraćam na nvidiu, definitivno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fakat ne znam kaj mu je došlo... |
Citiraj:
sad ne znam kak ću se oprat:) |
Bar s dvije GT u kompu-:)
|
ja bi uzeo 7900gt
|
ma i budem na kraju 7900gt zbog perfomansi i manje potrošnje jedino mi je žao hdr i aa zajedno al nema veze. a ovo o boljoj kvaliteti slike na atiju ne vjerujem baš, prije 2 tjedna sam prešao sa x700pro na 6600gt i isti vrag.
|
imao sam i ja radeonki i nvidia karti pa isto nisam bas neku razliku primjetio
ajd ti primjeti razliku kod nekog fps-a koji te stalno drzi napetog :) gledas iza ugla a ne u ugao da vidis texture |
Citiraj:
u crossfireu i deri:) |
ve-mulj does it again
sad su snizili x1800xt na 2700 bilo bi bolje da je 2500 ali za te pare rekao bih da je bolja i od 7900gt i od 1900gt ionako xt lepše zvuči neg gt:) |
Citiraj:
|
Iako imam ATI (ali je GTO - kao Pontiac... :)) ; ljepše mi zvuči GT ili GTX (kao neka X-revizija đitare) nego XT...možda zvuči blesavo,ali ako ćemo u sufiksima kartica onda je kod mene tako... :D Iako mi ove GTO oznake zvuče premoćno... :)
|
1 privitaka
Citiraj:
|
O.k...puta jedno 3 i još + 20... :D
Ma ja sam na idle mislio...(pazi izvlačenja)...:D |
7900 GT oko 130-135.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |