![]() |
Ajmo fino mi tam u hainzlovu kod njih na kraju mjeseca, ak ne povečaju pakete....
|
idemo...
|
Ajmo...anketa..biste li radije da vam se majka izliječi od tumora ili da vam HT podigne pakete/brzinu ? :D
Tough one, je l da? :D |
Ajmo prosvjedovat! Idemo ih gađat jajima...
P.S.: zar im nije novo sjedište u savskoj u onom novom tornju? |
@DeltaS4:Šta ti dečko stvarno imaš 25 godina? Kako ti uopće može past na pamet zajebavat se sa tako nečim?
U slučaju da prođe nemoj se čudit JA sam prijavio post |
Citiraj:
|
Citiraj:
: hello2 : |
Nije vaznu di su. Naci cemo ih. Stavio sam GPS u auto :D
Svako paket jajca i idemo ih gadjat. |
Citiraj:
|
ajmo peticiju neku... i posaljemo im to pa nek oni vide sto bi mi:D
|
Citiraj:
imam ja jednog 120 koji se vrti na 3500rpm i još su mu ležajevi prozujali! : goood : |
Brijem kada bi i nešto fakat poduzimali.... Da bi to se sve moglo srediti ....
Kada bi svi sa foruma potpisali peticiju i dali svako svojim 10susjeda/prijatelja/kolega/poznanika bilo kaj od ovoga da bi bilo preko 10 000 potpisa i više ... a to nije malo ... Samo što bi tražili tom peticijom? Najbolje bi bilo da t-com kupi država te da se smanje cijene paketa.... |
Ja da sam Vlada donio bi zakon da t com mora spustit cijene za 50% pa nek vide :D
|
cuj da si ti vlada:D ali i njoj pasu vise cijene obrcu pare znas kakve
|
ma kakva se to jaja spominju, treba ih bombama gađat.
: DualWiel : sniper : :rambo: : Machineg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kada je bilo ono staro ubrzanje, meni su majmuni umjesto 1.024kbit/s stavili cca 1500:D
|
Za sve koji namjeravaju ić po paketić jaja, i onda do T-coma, a nemaju GPS poput nekih :D T-com centar vam je na savskoj, to vam je onaj Hoto tower...nemožete fulat :D
P.S.mali hint: danas kad sam išao u školu, prali su prozore, kakti planinari se spuštali niz zgradu, njih 5-6 i prali prozore, ljep prizor :)... Eh, još jedno pitanje, ak se budu povećavali paketi, kak stojimo mi koji imamo 2 GB-a sad...idemo na 5 ili? |
Citiraj:
|
Pa imas ga i dalje, samo uz cijenu od 10 GB paketa...
|
evo da se i ja ukljucim,imao sam negdje na laptopu sliku gdje je nova reklama t-sljama za adsl,najjeftiniji paket ce biti (ako uopce bude promjena) 60 kuna,najjaci ce biti 170 kuna a ako se nevaram svi paketi ce imati FLAT !!!!
|
Citiraj:
|
170 kn najbrži flat??? : nuts :
Daj, ne budi tako okrutan...to boli :( :D : cheers2 |
Ja stvarno ne znam sto ste vi svi nezaodovoljni ADSL-om.
Uzivajte kad mozete pa kakav god da je. Kod nas je najbrze sto se moze nabavit ISDN 256kb/s koji se nenormalno mnogo placa kada se sabere i telefonski racun. Ja trenutno koristim wireless flat (papani kazu 128kb/s ali od toga nema nista) i "normalno" cim pocne jaca kisa ili snijeg nista od interneta, A TO "ZADOVOLJSTVO" PLACAM 35KM (130kn) sto je naspram vasih 170kn za ADSL FLAT (koliko god da je brz) ipak PREVISE. UZIVAJTE U ADSL-U KAD SU VAM T-SOMOVI DALI MOGUCNOST |
Citiraj:
|
Nismo mi nezadovoljni tehnički adslom ali smo financijski
|
ja sam tehnicki nezadovoljan.
ok, dobio sam brzi internet besplatno jer su oni glupi, ali svejedno. stalno neka sranja... |
Da li vi znate da u centru Zagreba nema ADSL-a.
Od Kordunske i Mandaličine Iicom skroz do MUP-a u Kustošiji jer su svi na istoj centrali. Praktički im je zapadni dio grada (Ilica) nepokriven ADSL-om. Tko ne vjeruje neka uzme HT-ov imenik i pronađe pretplatika u tim ulicama i provjeri da li mođe priključiti ADSL. |
: nono :
jako su neozbiljni. osim shto im je usluga nish koristi, nisam ochekivao da neche pokriti centar zagreba. da ne govorim da sam skoro u centru rijeke, i da je mnogo mnogo trebalo da ga dovuku ovamo. pa jebote... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |