![]() |
Citiraj:
Napravi većeg robota od protivnika i zgazi ga...nadam se da griješim A za C&C,neznam sam se nadam da neće biti copy-paste s boljom grafikom ko većina "novih" igara... Ja bi novi nastavak Ground Controla:rolleyes: |
Tank rush je, ali na zabavan način. Ako si ikad igra Total Annihilation onda se možeš sjetit da je bilo obrambenih struktura koje su uništavale horde neprijatelja (buzzsaw, vulcan) ali su trebale "ekrane" elektrana za održavanje.
Sami kreatori TA su rekli da je to u biti utrka u naoružanju, kad postigneš određeni nivo (superjedinice) onda kreće pravo gaženje do smrti. U C&C je s druge strane bio zakon (prvim c&c-ovima) kako si lagano moga taktički sa svega nekoliko jedinica uništit bazu, resursi su bili vrlo rijetki (recimo za svega nekoliko tenkova/orki uz dobru obranu) i nije bilo onoliko superoružija kao u Generalsima (gdje su Ameri definitivno najjači). |
Da li netko zna kada dolazi pre-release demo ?
|
Za iduci tjedan je najavljen.
|
Nikako da docekam .... :)
|
Demo izlazi slijedeci tjedan.
Ocijena C&C-a od strane PCGamer magazina - 90% Dobro: Three Diverse sides; quick multiplayer action; best full-motion video cut scenes in years. Lose: Combat may be too frantic for some. Alien plot feels tacked on to the main story. Bottom: C&C 3 returns to the franchise's roots with great looking non stop RTS action. Hardverski zahtjevi: Minimum: P4 1.8GHz, 512MB RAM, 8GB HD space, DX9.0 64MB graphic card with 8X DVD ROM. Preporuceno: P4 2.4GHz, 1GB RAM, DX9.0c 128 MB video card. >>> http://img169.imageshack.us/img169/8...riumgw5.th.jpghttp://img85.imageshack.us/img85/104...en03bj4.th.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja isto mislim da 8 GByta nije previse, samo me zanima kolko ce prostora zauzimati UT 3 a.k.a. UT 2007 kad je UT04 zauzimao oko 5 GB ...
: lol2 : |
Mislim da ako ocete igrat pravu strategiju di je bitno kako se napada i s kojim jedinicama onda je bolje TA/supreme commander a ako ocete arkadu i sl. onda c&c. ipak je to EA njihove igre su sve arkade. pogotov sto su im obicno rase ne izbalansirane sjetimo se generalsa i amera. dok supcom ipak iam balans i za svaki napad postoji obrana takodjer i obratno, za svaku obranu postoji ucinkovit napad.
|
nisi jedini :D
|
Hehe, Ameri u Generalsima...
Kao da se bori USA za 20 godina u budućnosti, a ostali su na tehnološkoj razini s početka hladnog rata. Definitivno SC za multiplayer, CnC je dobar za SP i nije onako "sterilan" kao SC, ali za balans, taktiku i mogućnosti definitvno SC. |
Ma meni su Kinezi bili najbolji i najjači. S njima rasturam sve živo pa i Amere.
Ako su vam u originalu ameri prejaki onda bi poludili da instalirate mod Contra 004 jer tamo sa jednim abramsom pokosiš cijelu protivničku bazu. Nego, neki .big editor u ruke i optimiziraš kako te je volja i kako ti najviše paše. Ako imaš volje dakako. |
alooo, igra se ne zove tiberian wars nego tiberium wars
čim demo izađe, iste sekunde ga skidam. razmišljam si i da kupim igru u preorderu, pa ju downloadam čim izađe. hebeno nemrem dočekat da to izađe. |
Ja isto cu skinut demo odmah dok dodje ... Na slikama mi sve izgleda super osim onih nekakvih aliena, ko zna da li ce opce biti playable ...
|
http://youtube.com/watch?v=Aug53y1kjaY
dobra glumacka ekipa :) |
trailer je heben!
|
Izgleda da je demo trebao izaci jos 20.2. Vjerojatno je odgoden za kraj mjeseca.
|
Citajuci ovo pocinjem vjerovati da smo mi gameri generalno najvece naivcine :) Uvijek smo puni hvale za igru xy i uvijek smo razocarani na kraju i naravno uvijek ponovo popusimo foru : evil : Naravno postoji velikodusno receno 1% igara koje nas oduseve i opravdaju nadanja
|
E chuby, da nam je danas dati igre koje vrijede 1/2 Fallouta kojeg sam presa 7-8 puta....
|
|
meni nekako sve te nove strategije izgledaju isto...
iskreno, ništa se ne mijenja osim same grafike... |
Uuu. Nisam nista drugo niti ocekivao. Demo je glomazan. Ipak vrijedi zaigrati. :D
|
Baš idem do faksa iskoristiti njihov 35MBit link :D
|
Ja moram cekat iduci mjesec. Nazalost sve sam potrosio.
|
Je li netko vec skinuo demo ?
|
Da stvarno, ajmo ljudi nabacite neki SS :)
|
Evo ja sam skinuo, report malo kasnije.
|
Evo skida se kod mene, vec sam debelo presao paket, ali nadam se da ce vrijedit... Bacim ss-ove odmah cim se skine, ako me Mar ne pretekne:)
|
Ajmo decki pozurite se:D. Da vidim dali da skidam ili ne...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |