![]() |
..onako bezveze...
|
Ajme majko mila, jest da sam vidio i gore, al ovo je fakat THE chase moding : lol2 :
|
sa naglaskom na CASE MOD :D:D
a ne na CASE LOOK . . . :P |
Ovo je mod svega + monitora + misa + tipkovnice... :D
Jako zanimljivo i lijepo! ;) |
Citiraj:
odlichan posao :beer: |
good work!
Neznam kako te ova crvena ne ubija za oci, ali dobro napravljeno. Samo nemoj oslijepiti: goood : |
Odlicno je, meni se bas ne svidaju boje, ali ovak je dobra ideja... ;)
Imas jednu veliku :beer: za trud... Za staru konfu je super... Bolje nego onak bijelo (zuto :D) kuciste monitor i ostala periferija... |
I sad ga mozes furati na LAN-ove i nek ti sluzi za partije dooma 2. :D
|
Citiraj:
MetallicA ...da i kamere! :) |
Lipo si ti to zafarba.
|
jako zanimljivo....samo ne znam kolko će te držat ta boja.....za par mjeseci ćemo opet uživat u novim bojama....:)
|
Ček... Kako si zafarbao tipkovnicu? Možeš li se uopće snalaziti po njoj?
|
...boja je tamnocrvena...akrilni lak u spreju..slova se vide ispod laka tako da je ok...inače bolje izgleda uživo nego na slikama.....sve je brušeno finim vodobrusnim papirom tako da se nadan da će boja držat...vidićemo.....nisan baš zadovoljan skroz kako su ispali miš i tipkovnica....a neki koji su vidili monitor već me gnjave da sredim i njihov u neku boju.........
|
Citiraj:
Zbilja lijep uradak! ;) Citiraj:
|
dobro je, dobro.
Citiraj:
|
Citiraj:
..da i stavija san ogledalo na dno kućišta..???? (na slikama se baš i ne vidi)..pa ako naknadno ubacin kakvo svitlo moglo bi dobro izgledat i u mraku........ |
Podrum je vec pripremljen za farbanje... nema problema kad odlucim koju bi boju moga javim ti se.... :rolleyes: :beer:
Ogledalo? : nuts : To ce definitivno dobro doci ako budes stavlja nekakva rasvjetna tijela unutra...odlicna ideja... ;) |
Alimilano, evo moje isprike : hitthewa
Na pocetku sam mislio da ce ti spaker ostati najljepsi komad hardwarea, a sad svaka cast. Dokazao si kako se uz puno truda i volje iz 'nicega' moze napraviti 'nesto'. Cestitam : cheers2 |
Citiraj:
|
odlicno je ispalo, a i vidi se na jednoj slici ogledalo, mislio sam da mi se pricinjava :D sad trebas jos staviti nekakvo svjetlo unutra i bit ces glavna faca u selu : cheers2
|
Ovo je ludnica!!! : lol2 : : lol2 : : cheers2 : cheers2 : goood :
|
:beer:
iz onoga,ovo good work |
meni nije nešto zato što ja wolim samo crno crno crno...ali widim da si se potrudio pa tako da je oke...samo me zanima kako tipkaš na tipkownici????
|
Citiraj:
ALi tebe muci nesto drugo..znam..!! E da si cita ,cijeli post malo vise ne bi to pita.... : giljotin |
Citiraj:
a ti nemorash pametowati...na kraju pitanje i nije tebi upucheno...:rambo: ako che mi nešto netko rechi neka to budu moderatori,ili oni koje ja upitam pitanje.... |
Kako to pričaš sa starijima :D :clap:
|
meni je ova crvena nakaradna, ali ako se tebi sviđa onda dobro.
ovo sa zlatnom mi je predobro, i nešto slično ću napravit sa svojim koji mi u podrumu služi ka jukebox (celeron 633, 128 mb SDRAM, HDD 10 GB). jedino šta ću umisto crvene napravit crnu kombinaciju |
....zlatni sprej san ima a kad san uzima drugi mislija san se izmedju nekoliko boja...i crna je bila u djiru(to se naravno odvijalo u dućanu..50 boja a prodavač me gleda i ....samo šta ne kaže odluči se više...ova crvena onako kad je gledaš na spreju izgleda mnogo tamnije......crno-zlatna kombinacija mora dobro izgledat........
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |