PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Raptoxx napajanja? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37223)

Freaky Gamer 16.05.2006. 10:00

huh, sada mi je laknulo

Citiraj:

Autor Beren
Mali update što se tiče partizanskog mini-testa Raptoxx napanja u ovom threadu.

Naime, ispalo je da su napajanja koja sam imao u rukama doista sampleovi koji su složeni ručno i to za pokazivanje na CeBIT-u. S obzirom na to, vrlo je vjerojatno da su loši rezultati testa uzrokovani s činjenicom da je napajanja neko "slagao" s brda s dola kako bi bilo spremno za pokazivanje na sajmu.

Drugim riječima, serijski proizvedena Raptoxx napajanja vjerojatno imaju drugačije, bolje performanse, što i nije nešto nevjerojatno s obzirom na izrazito loše performanse sampleova koje sam izmjerio.

Kada nabavim kakav komercijalni model Raptoxxa i malo ga priključim na unimetar i žaruljice, bacim novi update. (btw. ako netko posjeduje Raptoxx napajanje, a nije mu ga bed dati na par sati testiranja, nek baci poruku na PM)

E i mislio sam si da je tako nešto posrijedi jer s obzirom na sve ono što sam čitao o tim napajanjima su bile same hvale, tako da me je ovaj tvoj test stvarno šokirao. Ali srećom saznao si na vrijeme ove bitne činjenice i bio si fer pa si ih objavio.

Btw. Otkud ti ručno rađena napajanja s Cebita????
pa to su unikati, i vrijede vjerojatno puno više s obzirom da se u ovom trenutku ta napajanja ne mogu nigdje kupiti. Ako netko zna gdje se mogu neka javi jer ja nisam našao...

SRV 16.05.2006. 11:05

LOL moj Chief od 350W ima 10 i 15A na 12V rail-ovma :D

Beren 16.05.2006. 13:36

Citiraj:

Autor Freaky Gamer
E i mislio sam si da je tako nešto posrijedi jer s obzirom na sve ono što sam čitao o tim napajanjima su bile same hvale, tako da me je ovaj tvoj test stvarno šokirao. Ali srećom saznao si na vrijeme ove bitne činjenice i bio si fer pa si ih objavio.

pa to su unikati, i vrijede vjerojatno puno više s obzirom da se u ovom trenutku ta napajanja ne mogu nigdje kupiti. Ako netko zna gdje se mogu neka javi jer ja nisam našao...

Da i meni je bilo čudno što su toliko užasno loša, ali unimetar ne laže. Vidjet ćemo kakvi će biti produkcijski modeli jer ova sklepana napajanja su katastrofa.

Brrboxx 15.06.2006. 23:33

Citiraj:

Autor Freaky Gamer

Imam ja Raptoxx-a 550W v.2.0 advance ako zelis testirati

iveumag 16.06.2006. 11:46

Ajde ako možeš daj to na testiranje pa da vidimo kakva su

Brrboxx 16.06.2006. 12:37

Poslao sam poruku gore Bren-u jer je tražio za testiranje pa cekam da mi se javi, osobno sam više nego zadovoljan

iveumag 16.06.2006. 12:43

Ako se ta napajanja pokažu dobra onda bi si i ja jedno uzeo

Brrboxx 16.06.2006. 12:46

Sto se toga tice mozes slobodno i ja sam bio skeptican dok ga nisam kupio radi mali ko beba super je tih i stabilan

iveumag 16.06.2006. 12:52

Počekam malo rezultate nesmijem biti nestrpljiv jer me i na to stari i djed upozoravaju

Brrboxx 17.06.2006. 15:46

Imas takodje recenzije u PC Chipu i Vidiju od ovoda mjeseca ako te zanima

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45.