Freaky Gamer |
16.05.2006. 10:00 |
huh, sada mi je laknulo
Citiraj:
Autor Beren
Mali update što se tiče partizanskog mini-testa Raptoxx napanja u ovom threadu.
Naime, ispalo je da su napajanja koja sam imao u rukama doista sampleovi koji su složeni ručno i to za pokazivanje na CeBIT-u. S obzirom na to, vrlo je vjerojatno da su loši rezultati testa uzrokovani s činjenicom da je napajanja neko "slagao" s brda s dola kako bi bilo spremno za pokazivanje na sajmu.
Drugim riječima, serijski proizvedena Raptoxx napajanja vjerojatno imaju drugačije, bolje performanse, što i nije nešto nevjerojatno s obzirom na izrazito loše performanse sampleova koje sam izmjerio.
Kada nabavim kakav komercijalni model Raptoxxa i malo ga priključim na unimetar i žaruljice, bacim novi update. (btw. ako netko posjeduje Raptoxx napajanje, a nije mu ga bed dati na par sati testiranja, nek baci poruku na PM)
|
E i mislio sam si da je tako nešto posrijedi jer s obzirom na sve ono što sam čitao o tim napajanjima su bile same hvale, tako da me je ovaj tvoj test stvarno šokirao. Ali srećom saznao si na vrijeme ove bitne činjenice i bio si fer pa si ih objavio.
Btw. Otkud ti ručno rađena napajanja s Cebita????
pa to su unikati, i vrijede vjerojatno puno više s obzirom da se u ovom trenutku ta napajanja ne mogu nigdje kupiti. Ako netko zna gdje se mogu neka javi jer ja nisam našao...
|