![]() |
Asrock ima na na NB-u ULi 1695 koji je zasluzan za dobre performanse a na SB-u ULi 1567
Modela kolko ja znam imas dva, Dual-Sata2 i SLI-eSATA2, nadam se da vidis sam razliku...cijenovno su mislim 50kn udaljene |
ej a gdje piše da podržava am2 socket, tj. nadogradnju, jel ima koja ploča za pcie
|
..gledaj bolje,i ova ima pcie !!
|
šta sad znači da podržava asmo ati x300 ili, jel taj pcie radi kao agp ili agp ide preko pcie kanala
|
vidim da podržava sve barem i gf6800 koju ima vucko
|
ploca ima odvojeno AGP i PCI-E utor i dodatan utor za nadogradnju procesora.
Kartice rade jednako brzo i na AGP-u i PCI-E-u, makar se meni cini da je lakse imat PCI-E, jer nema tolke zajebancije sa AGP drajverima... Ako te nesto zanima, imas podforum AMD, cijeli thread od Dual-sata pa tamo pitaj sto te zanima da se ovdje ne stvara OT ;) I vucko trenutno fura X600PRO, 6800 je na mucenju kod ZED-a :D |
Citiraj:
Ne dirajte mi Soltek: CoolRamb |
...da soltek je zakon imao 3 ploce,samo mi je zao sto ih vise nema na nasem trzistu :(
|
Pa mislim da Soltek vise ne prodaje maticne ;)
Steta, tocno to kaj Acer veli, ne dirajte Soltek :) |
Ne da ih nema na nasem trzistu nego ih vise nema. Prestali sa proizvodnjom ploča-
Citiraj:
|
|
Gledam englesku veziju stranice, na http://www.soltek.de/soltek/news/index.php i bome ne vidim niti jedan noviji datum : stoopid
+ kolko se sjecam, bila je objava da su prestali sa izdavanjem maticnih, a sad delaju samo nekaj vezano uz maticne (ne sjecam se vise tocno) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:58. |