![]() |
150 kb
|
imao sam ih jako jako puno
i onda se prije 3 dana probudim i idem pisat maturalnu radnju i trazim po bookmarksima strane s kojih sam sve skidao a kad ono tamo nista. zero, nada,niks....... i homepage mi je drugi bio... nema ih ni na disku nigdje jel se jos kome ovo dogodilo? |
117kb
|
Citiraj:
Ak se ne varam mislim da se ovo tvoje može riješiti preko Mozillinog profile managera |
evo baš pravio backup bookmarksa i uvozio ih u Operu ...sad je datoteka 943kb???
|
Citiraj:
|
166 kb
|
Citiraj:
zato sad koristim Operu i nikad takvih problema :) |
304 kb
u jeeeee.....semti. ko da surfam ne znam koliko po netu LOL |
2,14 KB :D
|
Imam ih 5.
|
Niti jedan
|
81.7 kb - za mene sasvim dovoljno - svakodnevno ih koristim samo njih 5, ostali su onak - da su tu :)
btw. ono sa brisanjem se i meni desilo, al sam prebordil i sve novo nanovo...:rambo:od tada backup svaki put kad uđe novi bookmark : CoolRamb |
2.4MB (s tim da imam importirane favoritse iz Internet explorera). S obzirom da su mi to bookmarks još od prošlog tisućljeća, nije baš "ogromno", ali da ih je puno je (comics / animation / film + video / illustration / graphic design / web design / typography / photography / literature / art / technology / music / politics / science / html / programming / flash / max msp / software / hardware / p2p / windows / feeds... + većina tih foldera ima subfoldere). Skupi se toga.
|
Evo, 201 kb - očistio pred tjedan dana
|
430kb........
|
53 kb. Štedim mjesto na disku. :D
|
91 kb :)
P.S. nakon čišćenja ;) |
91kb...nista previse..torrenti i neki sajtovi koji su mi manje vise korisni a nemrem ih zapamtiti
|
215kb Mozilla
očistio sam prije par dana bilo je preko 2 mb-a:D |
7 kb, vi sa 300+ kb niste normalni :D
|
712KB all clean sorted!!!
|
250kb...sve lijepo sortirano :)
|
skromnih 1534 kb
>1235 kb posloženih |
Samo 194 kb