![]() |
crn, s čime staviš ove mac ikonice? (kao kod my computer, particije, documents itd...) kao na ovom screenshotu?:
http://screenshots.haque.net/screens...shot-31463.jpg p.s. ja imam objectdock i objectbar i milky skin, al su mi sami folderi još uvijek the same. thx |
@Ladybug
Ikone My Computer, My Documents, itd. moreš promijeniti pomoću programa WinStyler/Icon Engineer koji dolazi u sklopu programa TuneUp Utilities i dobiš ovo. Moreš i desnim klikom na desktop, pa Properties, kartica Desktop, Customize Desktop i kartica General, ako ti se ne da instaliravati TuneUp. Ikone od foldera, moreš mijenati desnim klikom na dotični folder, pa Properties, Customize i Change Icon. Makar mislim da crn ima puno elegantnije rješenje. |
da, na to sam mislila, a sranje.... već sam za taj fuckin mac izgled skinula ne znam koliko skinova, themea, i kaksevećzovu stvari... ne znam koja mi više uzima cpu-a od koje, i sve da mi se diže kad se ulogiram, i sad još tune up utilities, i više ne znam kaj je u rangu čega i već su mi oči ispale od monitora...
e kako ću otvoriti temu za kupnju novog rama... :( :( :( |
Eto, crn je dao jos jednu soluciju za mijenjanje velicina datoteka na koju sam zaboravio. Dobra stvar, ali lose ako se dogodi da su ikone manje od 48x48 pixela, odnosno da nisu vece od 48x48.
TuneUp Utilities moze dosta toga srediti. IconPackager jos vise, pogotovo 3. verzija, koja usput mijenja ako ima zadano i ikone u Control Panelu. A moze se sve i rucno, samo treba znat gdje trazit. Postoje i razni paketi ikona (patcheri) koji mijenjaju i graficke elemente unutar sistemskih datoteka, tako da se cijeli look and feel moze jos vise dopuniti npr. XPize, Vista Icon Pack v2 Ultimate, ... |
Evo za one koji hoce crnu temu, slucajno naisao na nju na neowinu
Royal Five Color Mod Download ovdje |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ah, hvala. Super. Savršeno.
Ako netko ima jedno lijepo uže, čvrsto, sa omčom na kraju, i stolicu sumnjive kvalitete, neka mi se javi na PM. |
Citiraj:
|
gdje se još može naći tih skinova koje nemoram sa nekim programom učitavat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam stavio taj royal vista i promjenila mi se tema , samo sto mi nema crne boje sve je plavo..
zasto?? kako mogu staviti da bude crno? |
Probaj (ako već nisi) namjestiti ovak kak je na slici.....možda pomogne.
http://www.imagesforme.com/thumbs/8117RoyalVista.JPG |
Skino sam taj royale vista 1.5 i extracto ga , zatim sam extracto nekakav file royale vista 1.5 i dobio sam tu temu u "themes" no kad je stavim sve mi je plavo i na appereance mi nije kao kod McG-a , nego mi ima samo Royale pod color sheme. Kako to napraviti da radi kako treba???
|
mislim da nisi instaliro ovo:
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707 instaliraj pa probaj onda |
Jesam instaliro sam i to prije svega...
|
A jesi li dozvolio tj. nisi windowsima da vrate original file kad su te pitali?
|
neznam.....kako mogu maknut taj patch pa da krenem ispocetka??
|
uglavnom:
meni pod \WINDOWS\Resources\Themes\ ima tema Royale Vista 1.5 , ali pod Control Panel>Display > Appearance tab i temo pod "windows and buttons" nema te teme. |
Citiraj:
|
Pokusao sam...Nista
Kad sam instalirao javila mi se ova poruka: http://img138.imageshack.us/img138/9...nter0022yk.jpg kliknuo sam na enable. Kasnije mi se pojavila poruka da ubacim cd od windowsa , i onda da restartam racunalo , ja sam ga restarto... i nema opet nista od Royale vista. |
sve sređeno..
hvala svima |
Kako mogu napraviti da mi pri logiranju bude isto crno??
bez ikakvih programa tipa style xp |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo na ovom linku nađeš određeni stil. Onda skineš logonui.exe file i pod dosom (neka disketa ili boot cd) skopiraš taj file pod C:\WINDOWS\system32. I to je to... Ja sam skinuo samo jednu logon temu pa je tak bilo, ako su koje drugačije valjda se temelje na istom principu... |
Citiraj:
Onda sam naso UxTheme patcher 5.0 i stavio ga i skinuo one teme (luna el. i royale vista) i stavio ih u \WINDOWS\Resources\Themes\ i o je to. zadovoljan?:) |
svidaju mi se toolbari od Royal Vista
pitanje, da li se mogu snimiti bez snimanja nekih dodatnih programa ? ako da, kako ? |
Pa samo trebaš staviti patch za windowse, koji ti omogućavaju theme koje nisu "Bill Gates odobrene".
Imaš sve fino objašnjeno na 1. stranici...:) EDIT: Sam ja neš pobrkal ili si ti neš drugo pital? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |