![]() |
@Rainmaker-Lihto
Zahvaljujem na informaciji i trudu, ali mislim da bum ipak ostal na Omegi ili orginalnim Catalystima. |
Citiraj:
ma to ti čak nema veze na kojim si driverima uvijek si ovak igre poštelaj puno bolje rade,to je Jelc konstantno tvrdio sam ga nitko nije poslušao Jelc@svaka čast: cheers2 |
Ja sam sad igrao malo duže i moram reći da na mojoj X800XL ide čisto fino...
Zadovoljan sam. E, da-igra ne uključuje po defaultu SM3.0 za grafe koje to podržavaju: suicide Potrebno je u ini fajlu promijeniti bAllow30Shaders=0 u bAllow30Shaders=1. |
Ja mogu reć da su mi ovi WarCat driveri riješili problem oko refresh rate-a i prepoznavanja CRT monitora sa grafom iz siga.
|
kao što reče... ljudi probajte rijetki su požali ;)
|
Citiraj:
|
Budem pogledao poslje...pa ti javim
|
Iznad [Controls] 9 redova...bem te ćorava...:D
|
Meni pao FPS u Call Of Duty-u za cca 5-10??Vratio na stare 6.3 i sve normalno : bonker :
|
Citiraj:
ipak nisam čorav,nema kod mene toga pa sam ga svejedno onak umetnio valjda će pasat,po meni se čini da to već i jesu pixel shaderi 3.0 |
Joj Lihto...: bonker :
C:\Documents and Settings\Ćoravilihto\My Documents\My Games\Oblivion I tu ti je Oblivion.ini Promijeni, sejvaj i restartaj komp za svaki slučaj. |
E izgleda jelc da je meni svejedno stavio 1 ili 0 kad su mi u driverima naštimani na pixel shadere 3.0 i nema razlike stavio ja na 1ili 0.Još jedino kad bi mogao namjestit da mi područija učita jer kad gledam u daljinu trava mi nekak jadno djeluje sve dok ne uđem u to područje pa onda piše loading pa trava normalno izgleda
|
Citiraj:
Ostavi ga bolje na bAllow30Shaders=1. Ovo sa travom se da namjestiti-ali bi ti priklalo perfomanse. |
Evo ostavio sam si,ajd mi reci još sam za tu travu pa da se malo poigram s time:D
|
Citiraj:
Ja travu ni ne vidim, a ti se zalis! :D |
Citiraj:
|
[Grass] opcije u ini fajlu???
Nisam se još stigao sa tim poigrati, budem jedan dan pogledao pa ti javim. |
Za sve Oblivion .ini tweakere, ovo je navodo jaako dobar site
http://www.atomicmpc.com.au/article....CIID=36222&p=1 |
Pa dobro di ste svi već nabavili igru?
Ja pitam Algoritam - nemaju, pitam Crovortex - tek treba stići... |
Algoritam je dobio jučer.
|
Bas me zanima koliko je ekipe kupilo igru u trgovini :-)
|
Ma ti driveri su živo sranje, prvo što nema opcija za FSAA i AF, drugo što mi se sve, al baš sve igre ruše i sjebu sistem, užas... Lihto je svjedok jer je bio kod mene kad sam igrao. Ostajem na službenim Catalystima u paru s ATT-om...
|
Citiraj:
meni rade čist ok e sad neznam zašt se tebi ruše al znam da ću i ja vjerovatno stavit nove catalyste kad izađu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |