![]() |
Citiraj:
|
Sorry , znao sam da je nesto uvecano , onda Euro racunaju po 10 valjda :)
|
: lol2 : : lol2 : : lol2 : Tu padaju teski proracuni :D Cijena je takva kakva je i mi se nemremo pomoci... : nono : :smoke:
|
Mozemo si pomoci . prirodna reakcija na nesto preskupo je pad potraznje pa se gomilaju zalihe i prije ili kasnije cijena mora dolje . :)
nisu to teski proracuni , nego samo prikaz matematike hrv. trgovaca . |
Ma hrvatski trgovci su lopovi! Najbolja mi je fora kad sam bil na praksi u jednom komp. servisu i dodje lik kupovati "kompjuter" i veli doslovno ovak: "Ja bi crni kompjuter sa crnim ekranom u boji" ! Ja sam pukel od smijeha!!! To je zato kad vecina Hrvata dolazi u ducane kupovati PC kao kutiju :D
|
osim nas ovdje , mi smo elita , mi smo eksperti :)
ja dodjem i kazem imate 9600xt sa 128mb , a trgovac kaze kaj ce ti to , uzmi sa 256mb , ta je DUPLO jaca. toliko o trgovcima . jer ima neko da se isprsio i kupio x1800gto da vidimo dojmove ? |
Citiraj:
|
pa, ja isto imam crni kompjuter sa crnim ekranom u boji (monitor je postao crni sa sprejem)...
|
mislim da ce se isplatiti kupiti gto samo u slučaju da mu se mogu otključati cjevovodi i od nje napraviti xl ili barem polu-xl verziju. trenutno je omjer uloženo/dobiveno nepovoljan. vidim da u linksu pišu da će je po povoljnoj cijeni od 1.900 kn dobiti samo oni koji su je i rezervirali po toj cijeni!
|
A je li se isplati uzeti x1800gto za 1450kn?
|
isplati i za 1900kn ak imas.
kaj si je ulovio na onoj aukciji? 1450 je bila zadnja ponuda , cini mi se na linksu . ako jesi , dobro si napravio . |
Da,jesam!Sutra mi dolazi
|
onda bude , nadam se neka mini recenzija sa malo opsirnijim dojmovima ? :) ono , za ekipu , da sline na hrvatska slova - vec mi je dojadilo citati preview i review o x1800gto na engleskom .
|
Biti će Gainward Bliss 6800GS 512mb vs. GeCube x1800gto 256mb,samo što nemam baš puno tih testova.Imam 3dmark 03,05,06 i još nešto,nadam se da će to biti dosta i naravno oc :beer:
|
Evo grafička je stigla :D ,izvješće i slike uskoro slijede u roku od 2 dana
|
Jedva cekam :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |