PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Slusate li radio? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36221)

Router 22.03.2006. 23:02

Hvala . :)

atha 23.03.2006. 10:28

@vucko
jesi i ti neki od forumasha haerovaca? ;)

cheff 23.03.2006. 12:54

doma slusam 101..najbolja emisija u subotu fuj tjedna, a u autu nemam radio(maznuli mi gamad jedna)

Vuco 23.03.2006. 14:24

Citiraj:

Autor atha
@vucko

Tko, sto?: stoopid

Nisam..

Chuby 05.04.2006. 20:27

Citiraj:

Autor atha
@vucko

lol pa koliko ih ima :D ja znam jednog :rolleyes:

pava 05.04.2006. 20:38

101 jedinicu ne slusam iz nekih razloga o kojima se tu nesmije, vecinom slusam obiteljski ili cibonu, prije sam slusao i student. izludio bi bez radia dok sam na poslu.

bluntafari 05.04.2006. 23:20

Slušam 101 skoro 15 godina i jednostavno nema boljeg radija, ali bi definitivno trebali smanjiti politiku (koju forsa jedna osoba tamo). Slušam i emisije elektronske glazbe na Plavom (definitivno vrte najviše House-a u hrvatskom eteru). Nekada je i Cibona bila dobra dok su peglali na njoj ali se gamad polakomila za novcima i sjebala cijeli koncept. Ovo drugo je meni više manje smiješno ali o ukusima se ne raspravlja (dok o kvaliteti već možemo :p).

EDIT: zaboravio sam radio Student koji je O.K. ali im je signal u totalnoj banani na žalost pa ga rijetko slušam.

speedy-3 06.04.2006. 01:20

Otvoreni, Slavnoski, VFM, samo kad sam u autu, , , , inace nista ne moze zamjeniti winamp playlistu,,,,,,,, radio opcenito niti jedna postaja nema fino skroz nesto oke pogotovo ujutro i nedjeljom ubitacni su (a u autu mi radio kasetofon:() moram kupiti CD Changer, iam samo jednu oke kasetu koja mi jos prije 2god totalno dop**** a nemam zivaca da svake 3 sec mjenjam stanicu kad nie nes sa mi ne odgovara,,,,,,,

inace Otvoreni mi jos i najbolji

ZMAJ 06.04.2006. 13:01

stanicu ni + ni - od 105.6...

a i plavi je dobar...

Vuco 06.04.2006. 13:14

Hebemu, ja cim okrenem na 101-icu, ama bas uvijek naletim na vijesti ili neki glupi talk show ili kaj vec...mislim da sto se tice muzike, od 10 outa kolko okrenem na 101, samo 1 cujem muziku...

Inace, uglavnom otvoreni, narodni mi je ok, osim kad navecer pocnu pustat hrvatski pop iz 80-90-tih :D

Radio Cibona i radio Sljeme jedva cujemo preko ovog Leadtek tunera, moram si kupit neku postenu antenu...

Router 06.04.2006. 13:20

Nocas sam do negdje pola 3 slusao Plavi i muzika je bila predobra . taman sto nisam zasao uz knjigu a ono TBF zasvira , ludnica .

Amdejac 06.04.2006. 21:48

Doma je žena gazda što se tiće muzike.
Vrti se sa satelita sve vrste Vive, MTV, DELUXE MUSIC, VH1.
U autu je CD Changer sa 10 CD-a.
A od radiostanica ujutro kad idem na posao Sljeme i Narodni zbog informacija o prometu. Preko dana Otvoreni, 101, Cibona.
Jel tko sluša Radio Banovinu?

Hamm 06.04.2006. 22:07

101, Radio Zagreb ili Otvoreni :)

bluntafari 07.04.2006. 18:26

Citiraj:

Autor Vucko
Hebemu, ja cim okrenem na 101-icu, ama bas uvijek naletim na vijesti ili neki glupi talk show ili kaj vec...mislim da sto se tice muzike, od 10 outa kolko okrenem na 101, samo 1 cujem muziku...

101 je prek dana većinom govorancija ali imaju zanimljive emisije, stvarno te zainteresiraju kad ih počneš slušati. Vijesti su im isto do jaja jer je ekipa ležerna, zajebavaju se uvijek i ne jebu nikoga. Od 14 - 16 ti je svaki dan "One Man Music Show" kada je većinom glazba, a vrsta muzike ovisi o tome tko je voditelj. Od 20 h pa nadalje uglavnom svira muzika odnosno idu tematske glazbene emisije.

Jebi ga ja znam točno u sekundu kad je koja emisija i koji voditelj je kad i naravno kakva muzika će biti tako da znam da li slušati li ne.

MRKONJA 07.04.2006. 19:38

Citiraj:

Autor AMD
Jel tko sluša Radio Banovinu?

Amd-jac sluša narodnjake:D
Jako teško ju je ulovit tu kod mene a i bolje je tak:)

AC Thunder 07.04.2006. 20:19

Citiraj:

Autor bluntafari
101 je prek dana većinom govorancija ali imaju zanimljive emisije, stvarno te zainteresiraju kad ih počneš slušati. Vijesti su im isto do jaja jer je ekipa ležerna, zajebavaju se uvijek i ne jebu nikoga. Od 14 - 16 ti je svaki dan "One Man Music Show" kada je većinom glazba, a vrsta muzike ovisi o tome tko je voditelj. Od 20 h pa nadalje uglavnom svira muzika odnosno idu tematske glazbene emisije.

Jebi ga ja znam točno u sekundu kad je koja emisija i koji voditelj je kad i naravno kakva muzika će biti tako da znam da li slušati li ne.

Slazem se, a politika je ipak top tema u ovim nasim prostorima i mislim da i zbog toga forsaju politiku na The Radiju, ali i furaju se na ono da su "drušveno angažirani" (to cijenim).

Mislim da si zaboravio na jutarnji program "sranje na cestama". Kad ih cujem ujutro cijeli dan mi je puno bolji. (Narocito kad su kombinaciji sa Švecom)

bluntafari 08.04.2006. 02:50

Citiraj:

Autor AC Thunder
Mislim da si zaboravio na jutarnji program "sranje na cestama". Kad ih cujem ujutro cijeli dan mi je puno bolji. (Narocito kad su kombinaciji sa Švecom)

Istina, ujutro je predobro, pogotovo kad je Švec ali od srednje se nisam probudio tako rano (a i tada je bilo rijetko :D), pa sam već zaboravio na jutarnji program. Priznajem, lijenčina sam. :D

4444josip4444 09.04.2006. 22:08

Imam leadtek 2000xp expert, nit slušam radio, nit gledam tv, samo mi stoji u kompu, uglavnom mtv preko ss2 u pozadini, složiću sad jedan dan i leadtek.... mogo bi poslušat i radio....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17.