![]() |
Citiraj:
Koliko ce nas uopce ic u subotu? :confused: |
Citiraj:
|
khm khm...pa mogo bi otic ak nazicam neke pare od staraca..kolko se placa ulazi il kaj vec??
|
CIJENE ULAZNICA I KATALOGA
ulaznica za jednokratni posjet s katalogom 45,00 kn dvodnevna ulaznica za jednokratni posjet sa katalogom 80,00 kn ulaznica za đake, studente, umirovljenike i vojake 25,00 kn ulaznica za stalni posjet s katalogom 190,00 kn katalog sajma 20,00 kn |
ulaznica za đake, studente, umirovljenike i vojake
25,00 kn.................... kaj se mora dofurat nekej ko dokaz da sam đak ili su oni pametni i to po izgledu prosuđuju? |
Citiraj:
btw koliko vidim angazirane su sve manekenke za ovaj auto show, znaci dodatne opreme ce bit ko drva :cool: |
Citiraj:
|
Ja definitivno idem ovu nedjelju. E sad vi dragi Zagrepčanci možete li mi pomoći oko nečega. Kad sam zadnji put bio na ZG Auto Showu s društvom sam išao u jednu pivnicu negdje u blizini 5-10 min hoda i fino smo se najeli i popili piće. Može li mi netko preporučiti koju? Znam da samo išli nekam u podrum, a u toj pivnici su bili onako debeli masivni stoli i ogromne porcije svega (sad sam vjerojatno opisao pola pivnica u Zagrebu). Ajde preporučite nešto u blizini jer se po Zagrebu nikako ne snalazim. Bio sam svega par puta u našem glavnom gradu. Hvala vam lijepa.
Znači treba mi iksica za popust. Barem bum si spil jednoga soka više. :D |
Ta pivnica je vjerojatno "Desetka". Odmah preko puta velesajma u zgradi lijevo. Imaš još tamo u Sigetu hrpetinu pizzeria, birceva, itd. Snaći ćeš se.
|
Mogla bi biti ta. Fučkaš pizzerie, ja očem nekaj konkretno. Hvala.
|
Citiraj:
:D |
evo ja sam bio .... solidno, najbolji je 1. paviljon, tamo obavezno idite !
a hostese sa infa se ne mogu sakrit iz ovih ! :D |
Bome ja i ekipa dolazimo. Malo bacit pogled na aute, malo veci na ziku i nnnaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjveci na hostese : nuts : : nuts :
|
Ajmo sad se izjasnite ko ide u nedjelju? :)
|
Ja idem sa frendovima iz razreda u nedjelju oko 12 smo tamo
|
Ja idem sa starcima (jedino tak imam prijevoaz), a tako se nalazim s još 6 frenda, pa idemo malo slikat aute.
|
Bio ja danas s ekipom.. dobri auti, dobro svasta... ali hosteeseee... dobre su na slikama, ali 10 puta bolje izgledaju u stvarnosti : sweating : nuts : :cool:
:D |
Citiraj:
Pa posjetit cu taj 1 pavilijon, ak nije zanimljiv nadrapali ste:D |
Idem i ja u nedjelju ak bu neko od frendova iso :)
|
Bio sam danas (u biti jucer, kad malo bolje pogledam na sat ;) )na tom Autoshowu i moram priznati da što se auti tiče, isplati s otići. Uslikao sam ih cca 75 i neki od njih su stvarno prejebeni. Umalo da nisam nastradao na Audijevom šrandu i završio u bolnici, ali nećemo sad o tome :D
A hostese... bit će da ja imam neki čudan kriterij po kojem "sudim". Žalosno, ali istinito. Pitaj neku zgodniju od njih nešto o autu pokraj kojeg stoji i lagano će se "stiltati". Vjerojatno je očekivala neko pitanje o kozmetici, a ne o autu : stoopid Osim toga, pa sve imaju ko sa špahtlom nanesenu šminku. Bojao bi se poljubiti ju u obraz, jer od tih silnih kemikalija, nikad ne znaš koje je kancerogena : baad : I još nešto, pa one nemaju pojma o hodanju! Sve imaju štikle, a hodaju tako da ili vuku noge po podu ili u stilu "sad ću si namjerno izvrnuti gležanj". : sweating Sve u svemu, ja sam si izabrao autić kojeg bi volio naći u dvorištu za koji dan (s obzirom na godine, financijske mogućnosti i gužve u gradu, moj odabir je MINI Cooper S "Works" by John Cooper) :D |
Citiraj:
|
Jelte, svi govorite o hostesama, a nigdje slika.... slabo ljudi, slabo....
|
Evo ja bio sve suuper da paviljon 1 je dobar
|
Paviljon 1 je bio dobar. Ima super auta. :) ... hostesa ima isto al ih nisam slikao...nemam pojma zasto...nije mi se dalo trosit MB na to ...
Golf V R32 bi volio da se nadje u mom vlasnistvu :D. |
a di su slike...........hostesa?????
|
E da koji vam je najbolji tunirani auto, meni bi najbolje pasala ona buba od nekog slovenca sva u žutom a ni Hummer sa 17 LCDa nije za bacit :D
|
vidima da mi nema druge nego se nauruzat foticem i krenuti u lov na hostese, koliko sam vidio u prilogu na TV dobra je ona sa peugotovog standa(plavusa sa mrezastim carapama)..stajala je kod nekog koncepta :)
|
isao jucer (sve kao i prijasnjih g-osim hostesa) ali najvise me se "dojmila" BUKA oko standova (pogotovo ferrari) UZAS ZIVI uopce nisam imao zelju se pribliziti koliko je bila jaka mjuza
koji im je k nije mi jasno da li zele sve potjerati od svog standa ili sta vec???' ma mozda sam ja i prestar he he he p.s koja je fora stati kraj nekog auta i onda te slikaju???? JADNO MI JE TO |
upravo se vratio - prevelika guzva danas , ukupan dojam - nista posebno . cemu uopce ici gledati ono kaj niakd ne bum vozio i jebao ?? :)
|
Bio sam u petak...Mogu nabacit i par slikica ak hoćete.
Meni je bilo odlično, pogotovo Audiotuning :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |