![]() |
Ne zaboravite Alfa Romeo(VM) 2,4 JTD sa 200 konja...zvijer u koži ljepotice : goood :
|
Kupiš BMW, kupiš ulaznicu za smrt ;) (zato ću si ja kupiti jednog kad narastem, možda neki V10 sa sekvencijalnim turbo punjačima :D)
Moderni dizelaši imaju više okretnog momenta nego obični benzinci. Nije ni čudo što su brži od benzinaca, jer imaju turbopunjače, dok većina benzinaca nema turbo. Sad ne znam tko je brži, benzinac sa turbom ili dizelaš...Samo znam da Lotus Omega iz 1990. ima 2 Garett T25 turbopunjača potpomognuta intercoolerom i motor od 3.6 L razvija 377 ks i 568 Nm momenta :burn: Što reći za ovaj oglas nego LOL |
@HR_Swarm dude
Ako buš jednog dana kupoval BMW, baci oko na 335i sa McPherson mjenjačem, TwinTurbo punjačem, Schnitzerovim ovjesom i rekalibriranom stražnjom osovinom ili na 320si sa predelanim blokom, proširenim vetilima, TwinSpark sustavom paljenja, McPherson karoserijom i ShortShift mjenjačem.....oba koštaju oko 35.000 - 40.000 jura.:) Ako hoćeš V10 u BMW-u pogledaj Hartge serije 3, baziran na E46 330i modelu s 5.0L V10 400 KS motorom.:) |
Citiraj:
Dok je nova "trojka" opremljena sa V10 motorom :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ McG sline mi cure : nuts :
Da mi je tog provozati na Grobniku ili na Autobahnu :D Mogu zamisliti... Upališ motor, grmljavina se čuje na kilometre daleko. Brzine su kratke i precizne, a motor traži još gas kako bi vidio njegove granice. Stišćeš gas,zvuk motora para uši, karoserija se trese. Oh, stiže zavoj,ali ne trebaš se brinuti, auto skreće kao da je na tračnicama : nuts : : nuts : |
Citiraj:
|
|
GEEEEEK TALK! :p
Osobno sam se uvjerio u više navrata da vozači bmw-a nemaju nikakvu svijest prema ostalim sudionicima u prometu..zato im se obožavam uguzit s audijem turbodizelom ispred face i pustit brutalnu dimnu zavjesu :D |
:D
a tek ja sa golfom dieselom. kada taj prdne, svi popadaju redom. :p ;) |
To je samoobrana auta ilitiga zbunjivanje protivnika :D.
Kad stisnes gas, prebacis u nizu, odma dimna bomba iza, pa ako te netko slijedi ne vidi nista. Korisno u slucaju kad je policija na repu ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I tak ispada da smo svi skupa idioti. PS Jednom mi se desilo, sa mojim novim BMW-om, da sam vozio 10 km/h iznad dozvoljene brzine (70 km/h) i dok me nekakav starkelja sa jos starijim autom (mislim da je bio Talbot) preticao, jebo mi je mater, naravno da sam ga stigao i pitao ga zasto mi jebe mater i stari je rekao da ga zajebavam sa svojom sporom voznjom. Hebiga nevalja kad se vozis brzo, nevalja kad si spor a bogami ni kad se vozis normalno. Moze li mi netko odgovoriti kako se onda vozi BMW? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako se vozi BMW? Dođi u zg na testnu vožnju samnom :D |
Citiraj:
Mislim da nije dobro izazivat sudare zato sto se netko brzo vozi, treba ga prijavit (jednom sam to i napravio: tip je s cisternom za gorivo vozio kroz naselja na cesti ZG-SK brzinom 90-100 km/h i preticao male aute, naravno da ga nitko nije zaustavio), nebrojeno puta mi se desilo da se vozim po glavnoj cesti i da mi netko oduzme prednost... koliko ljudi zna sto je to oduzimanje prednosti? Koliko sam ja razgovarao s ljudima u Sisku i Petrinji rijetko je tko znao sto je to. Moram priznati da je u ZG situacija nesto bolja, subjektivno. Ja kad vidim idijota u retrovizor - maknem se, ne zato sto sam kukavica vec zato sto ne zelim da netko pogine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili genijalac koji vozi u lijevoj traci 110 km/h i nece se maknut desno iako nikog ne prestize. A nakon mog blicanja i trubljenja mi je hladno rukom pokazao da se nece maknut. Naravno tu se nasao neki "rejser" sa cliom 1.2 koji nas je obisao sa desne strane. : axeman : Uglavnom, jucer sam dobio par sjedih na putu Os-Zg-Os. |
Pljunem na te seljačine u lijevoj traci :pljuc:
Najbolje su mi trebe ujutro kad kasne na poso. Na zelenom valu sa jedno 90 me okine, a desnom rukom se šminka i gleda u špigel :smoke: . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:51. |