![]() |
Zasad 24, ide polako :D
|
16.53.. ide na bolje :D
Sniper je dobro uocio... treba kempat u donjem desnom kutu prvih 9 sekundi... na pocetku izbjeci jedan veliki kvadrat.. i onda cekat negdje do 9. sekunde.. onda izmigoljit u sredinu..i ima tocno jedan spiralni "mot" s kojim prezivis do 12.5 sekundi :D Dalje... e dalje.. dalje sami :D Ovo je zabavnije od brda drugih igara koje se (vani) masno placaju :) :D |
19! :D
Sve skupa mozda pola sata igram... vjerojatno bi postao i prvak da ne moram pisat i diplomski ovih dana :D :p |
nece preko 12...
|
19,906... i to jos budala.. ne da me zabio koji pravokutnik ili kvadrat.. nego se ja zabio u zid! :D
Zarazno... no mislim da cu malo prec na Pacific Fighterse sad (iskoristavam nedjelju :D ) :D |
21.625
|
Citiraj:
Ne Bolje je kempat u gornjem lijevom, do 10.25 ( otprilike, tu negdje ), i onda desni donji |
Citiraj:
Uglavnom... s obje taktike mi je prosjecan rezultat oko 17-18 sekundi... postaje lakse kad vec znas di ce koji... |
Citiraj:
|
16,282 vec nekoliko puta, nikak preko
edit 22sec |
128 sekunda :D .
Ali sam malo varao: otvorio sam sat na kompu, startao igru, povukao se u gornji lijevi kut (gdje izdržiš 11 s bez micanja) i promjenio sat za 2 minute unaprijed. Kad se sudare piše 128 sekunda. Inače sam postigao 20 s, ali još treniram. |
20.7sec
|
21.1
|
Citiraj:
|
27.797 : goood : : goood :
|
Citiraj:
Oni koji naprave preko 25 neka shotaju... I neka mi kažu kak proč 25s jer mi ne ide:D |
31.063
hehe, kad porastem biću pilot |
Ajmo shotove i help kak nakon 25s...
|
moraš ga odvest gore u desni kut
|
20.097 :D
|
nešto malo manje od 14 nemrem bolje :(
|
23,307
edit: svaka cast pilotima ;) |
|
ma nije tesko ja sam padao na 30-33sec jer postane mi prebrzo samo se fokusiras ja nigdje nekempam vec se micem nostop...
|
20.719
|
23 sec
|
Lakse je igrat na starim i sporim kompovima! :D Sinoc na poslu sam od prve napravio preko 40s (neki p3 sa mozda 900mhz) pa mi nije bilo jasno jel sam ja to stvarno dobar pilot ili sam ukrumpirao nesto :D Ali sad kod kuce ne mogu napravit vise od 20s! :(
|
Ti piloti imaju 386-ice pa mogu izdržat 2 minute.
|
|
Idem downclockat komp pa možda napravim više od 4.685 :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:09. |