![]() |
i da, uzasno me smeta sta bišcana nema u repki. ima više iskustva, ipak je on ucil i igral s legendarnom repkom iz 98, dok su ovi jos po pesku pregribali...
|
Ljudi moji, kak bumo mi gledali SP ak Stimac bude komentiro:rolleyes:??
To je strava : baad : |
Bišćan se sam zajebo, otišao je sa priprema i ponašao se ko da je bog na zemlji. Odbija se ispičat kaj samo govori da mu puca qurac za repku, a takvima mjesto nije u repki.
|
E jel bil onaj Daniel Biloš na klupi Argentine? Bas sam ga htel vidjet malo kak igra, da vidim zakaj su se nasi tolko mucili oko njega...
Onaj Tevez me izivciro, ko i vecina Argentinaca, cim ih taknes, padnu a sudac cim vidi jednog na podu zvizdi... Tek kad je pustil malo jacu igru (jer je ono prvo bilo smijesno) onda smo se mi iskazali... Sto se nasih tice, sumnjao sam jako na Simica, al eto, iznenadio me, nisu niti jednom prosli po njegovoj strani : goood : Biscan? : nono : |
Biscan po meni nikad nije bio igrac,pogotovo u dinamu kad je igrao,uvijek mi je bio predmet sprdnje kad bi gledao kako igra,neznam,ima visinu i sve,ali on je po meni totalno los igrac :smoke:
|
Citiraj:
Inače, u obrani i zaustavljanju protivnika je dobar, ali bi bilo bolje da loptu dodaje na max 3 metra - manja je vjerojatnost da bude pogriješio :) Pa i jučer je imao par krivih dodavanja čim je on pokretao naš novi napad |
Dobro to, ja jos imam trume od kad smo igrali ono protiv Malte ili koga, kad je zamjenio standardne obrambene sa novima, a time i uveo Simica...tam me tolko razocarao, al eto, vidimo da se moze uvijek bolje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a ladic?? to bi se valjda cerili celu tekmu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |