![]() |
Motorola v547, dobar mobitel, ništa posebnog.
|
Trenutno Nokia 3650
Najbolji ikad 3210. Jednom mi je ispala iz dzepa u snijeg, pa sam je kasnije pregazio kamionom. Samo je maska bila napukla. Promjena i sve je sljakalo. :D |
Siemens m55 na izdisaju al što je sve preživio nije ni čudno.
|
prije:
Siemens c25 Siemens c45 trenutno: Siemens cx70 :) |
Citiraj:
|
Sony Ericsson J210i, lova se lupa u hardware.
|
Siemens MC 60 :)
|
Motorola Startac stara kojih 7g, motorola radi kao prvi dan, unutra 3-4 baterija koja je na izdisaju, kod mene je 3 godine, kod starog prije, o aparatu sve najbolje, takve stvari se više ne rade, šteta.... nemogu nać nigdje novu original bateriju ali ako bude trebalo naručit ću iz motorole :).
I imam Motorolu V3, dobar aparat, pati on nekih bugova, lijepo izgleda, dosta košta, uglavnom ni do koljena mom startacu : CoolRamb |
Nokia 6630+512MB MMC, ak ju prodam onda uzimam Zamzung D600
|
Ngage zakon mob samo hebu baterije (imam 2:D) unutra je MMC od 128mb i imam origigi Tony Hawk :D :D zakon mob samo fakat su mogli jaču bateriju no kad skupim pare kupujem bateriju od QD
|
SE T610, dok ne uleti K700i ...
|
t630, žicam starog da mi da D750 al ne popušta
|
nokia 8855 ali imam "hard-on" na 8800 i samo je pikiram
cekam da mi je rodjak pokloni ;) |
ja imam siemens cx70:clap: :clap:
|
Motorola V360V
Siemens MT50 Siemens A50 - ne koristim ga Erricson R320s - ne koristim ga E ljudi moji sta je ovaj R320S dobar... bio prije 5-6 godina :D, jedan od prvih sa modemom za WAP i IR-om, ali mu je mana kaj je jako spor. Razmisljam o prodaji V360V pa ako je netko zainteresiran slobodno se javi pa se dogovorimo dal mi ponuda odgovara. |
k700i
uskoro mi dolazi w800i |
Samsung E700 . malo sam razočaran zbog IC-a
|
Citiraj:
Imam ga od ljeta 2000 i još uvjek ga koristim. Imam u njemu Vip karticu. Prva baterija i drži još dan i pol. |
Za TELE2 imam Sony Z5, zvjer od moba:fuming:
|
Trenutno koristim Nokiu N-gage sa MMC od 256mb i SPV E100 (isto 256mb), a uskoro ce uletiti 6630 ili nesto bolje...
Dosad sam imao ovo: t610 > N-gage > 7610 > N-gage QD > e1000 > SPV > N-gage A PDA ovako: Casio E-125 > Dell X5 > Acer n10 > u dolasku Zaurus c700 |
Evo jedan mali off topic, glupo mi je otvarat novi topic jer trebam samo jedan kratki odgovor pa neće bit neke dugačke rasprave:
Da li se na Samsungu D600 mogu mijenjat maske u servisu (99% sam siguran da mogu al za svaki slučaj) i kolko to košta? Tak da odma vidim kakve ću troškove imat:D |
Citiraj:
Ispalo je da jeD600 previse kvarljiv... |
evo da i ja napisem koji post posto sam novi
Sharp gx25 Ferrari Edition..mobitel je odlican,dobra kamera,baterija drzi dugo, jedini problem je sto nema veliku memoriju |
Nokia 6680
Nokia 7210 |
SonyEricsson T630. Dobro me služi. :)
|
NOKIA 6230
|
NOKIA 6610i. Ništa posebno....
|
Siemens S55...
BTW,Ako netko ima visak S55 tipkovnicu ili zna gdje ima za nabavit neka mi posalje PM. |
K700i - odličan mobitel za te novce, prezadovoljan, inače željno očekujem P990i
|
Citiraj:
Ista stvar, samo što sam ja sad zamijenio bateriju, uzeo neku koracell od 1400mAh, traje 160 sati, samo je pitanje da li će izdržat 5 godina kao originalna :) Inače ta nova baterija je veličine omanjeg mobitela : lol2 : Kad sam radio u banci i trebalo napravit aplikaciju za Wap banking, to je bio jedini mobitel koji se mogao dobiti sa wap-om, firma ga uzela za 4500kn. Meni se svidio i malo kasnije sam uzeo sebi i ženi po jedan...jer je cijena iznenada pala na 800kn :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |