PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   IZGLED FORUMA (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34229)

G0RKI 22.02.2006. 14:19

Citiraj:

Nije mi bas pregledan ovaj,il je mozda sve stvar navike
E da...sve je to stvar navike...priviknit cemo se svi mi!

Meni osobno nista ne smeta kod nowog foruma,dapace samo mogu dat pozitivne komentare s obzirom da sam predlozio da se dodaju kartice chat programa kao MSN,Yahoo,ICQ,..itd i eto decki su to ubacili i frizirali kompletni forum... advanced sucelje kod pisanje poruka je puno bolje i efikasnije,jednostvnije i na kraju krajeva ne jede WeWeWe.... :D
Dobar posao! : goood :

atha 22.02.2006. 14:36

jel mozhe taj sig malo manji, huh? ;)

jed2i 22.02.2006. 15:15

moram priznat da mi je stari izgled foruma bio bolji

nemojte me krivo shvatit i napast i ovaj izgled mi se svida al stari mi je bio bolji

axe counter 22.02.2006. 15:49

sto se tice izgleda po meni o.k (btw nije mi to uopce tako bitno ...) samo dajte stavite log off negdje na vidljivo mjesto (kao na "forum.hr" koji je po meni jaje jajetu sa ovim SADA)

.....advanced sucelje kod pisanje poruka je puno bolje i efikasnije,jednostvnije i na kraju krajeva ne jede WeWeWe.... S TIM SE SLAZEM

blondie 22.02.2006. 15:53

Citiraj:

Autor axe counter
sto se tice izgleda po meni o.k (btw nije mi to uopce tako bitno ...) samo dajte stavite log off negdje na vidljivo mjesto (kao na "forum.hr" koji je po meni jaje jajetu sa ovim SADA)

.....advanced sucelje kod pisanje poruka je puno bolje i efikasnije,jednostvnije i na kraju krajeva ne jede WeWeWe.... S TIM SE SLAZEM

slažem se s tim da je forum potpuno identičan onom forum.hr
jesu to radili isti ljudi?

atha 22.02.2006. 16:06

to je takav skin ;)

Sky 22.02.2006. 16:25

Vratiti stari template i ubrzati, ne usporiti forum. Jučer navečer je bio očajno spor.
I srediti "search" opciju, ne nalazi ništa.

G0RKI 22.02.2006. 18:38

Citiraj:

to je takav skin ;)
Da je takav je i ABIT-ov forum..vec ga nekih godinu i nesto dana furaju...tako da meni nije nista novo.... :D

P.S. Atha sriza shan dva reda signature...nadan se da je ok... ;)

Dawar 22.02.2006. 18:39

Zakaj ste svi protiv sigova a na starom forumu vam nije smetalo samo malo ubrzajte forum možda novi skin ali ako nemate vremena netreba dobar je i ovaj i nemoj te micat te neke stvari jer treba ne forum samo biti brz nego i ugodan oku :D

JC Denton 22.02.2006. 21:29

Citiraj:

Autor Dawar dk
Zakaj ste svi protiv sigova a na starom forumu vam nije smetalo samo malo ubrzajte forum možda novi skin ali ako nemate vremena netreba dobar je i ovaj i nemoj te micat te neke stvari jer treba ne forum samo biti brz nego i ugodan oku :D

Nemoj me krivo shvatit.. nisam ja protiv sigova, ali eto... mozda bi se tako poboljsala malo preglednost postova, pogotovo kad je post kraci od siga..........

No kao sto je Atha negdje istaknuo, "visinu" posta i ovako odredjuju podaci i avatar sa desne strane..pa mozda i ne bi toliko popravilo situaciju... ali eto, dao sam prijedlog za razmotriti da se te knfe negdje drugdje strpaju.. pa sad, o's ne's - Banglades :D

I moooolim vas, vratite nam starog zubota ovaj ---> :D je totalna koma... ima zube k'o Zekoslav mrkva na steroidima...

Fleks 22.02.2006. 21:36

Ja sam se nekako naviko. Ovako je OK. Malo je ''modernije''

Jedino oču stare smajlije :D

Sam Fischer 22.02.2006. 21:39

Citiraj:

Autor Fleks
Ja sam se nekako naviko. Ovako je OK. Malo je ''modernije''

Jedino oču stare smajlije :D

Da..Smajlije :)-ovaj je bezveze
A ovaj :D-jedan od najpopularnijih, je isto pederski :D
:p-rozi?wtf?

atha 22.02.2006. 22:29

netko je pitao gore za user cp da nema.

naravno da ima, gore u "alatnoj traci" gdje je faq, new posts, members i ostalo...
na kraju je "quick links" sa pregrsht opcija za usera koje su sve odlichno objedinjene, sve pet. ;)

;) <-- a vidi ovega cha nan je lipi, neven ciganovich smile.

Freek 22.02.2006. 22:43

vratit stari template, od ovog me oči bole.: baad :

Renesis 22.02.2006. 22:47

pa to i je stari???

Samo malo isto kada bude poredite smajliće u advanced replyu, ostalo ok...

EDIT. kolko sam pročitao, 3 nova posta :D

dakle :D => je stari smajlić i meni su sasvim ok... bolji su mi nego ovi veliki "fancy" koji onda šire visinu texta...

Freek 22.02.2006. 22:49

Citiraj:

Autor Renesis
pa to i je stari???

nije: nono :

Isus 22.02.2006. 22:51

Template nije stari već novi.
Kolko god da ga se nagledam na drugim forumima tu mi najviše smeta..: suicide
Smajlići gay? neeeeee interactive GAY (c) southpark

domy_os 22.02.2006. 22:51

Sve je OK, maloprije sam skonto ono vrijeme kod novih postova koje me mučilo. S moje strane više nema primjedbi i komentara, sve pohvale. Forum konačno liči na nešto... Što se tiče izgleda, naviko sam se na ovo jer drugi forumi na kojima sudjelujem isto ovak izgledaju već odavno.

MAHER 22.02.2006. 23:05

trebalo bi staviti control panel za korisnike na vidljivije mjesto i nedostaje ono označi sve teme kao pročitane,znate ono na dnu stranice,inače novi forum je zakon

VARAN 22.02.2006. 23:30

Moje mišljenje:
Dečki sve 5, sve super:clap:, hvala vam na trudu da nam svima uljepšate i olakšate forume
Oni kaj seruckaju kada prokuže budu djelili mišljenje samnom:beer:

E.T. 22.02.2006. 23:41

Maher smanji sig na 5 redaka i/ili smanji font...

teofil 23.02.2006. 00:59

Ja se više ni ne sjećam kako je izgledao stari-forum.:D
Sve u svemu ovaj je puno bolji(po izgledu i zato sto je na engleskom) a brzina je ostala ista nekad sporo nekad ne.
Jedino sto sam primjetio da steka je nekad kad postas,post se pojavi tek kad ponovo otvoriš forum.
Npr;ispravim sig i on mi se tek sutra pojavi ovako kako je sada.
Sve u svemu promjene su uvijek bolje: goood :

Isus 23.02.2006. 01:46

http://www.crofiat.com/forum/index.php
Ista verzija VBulletina, ali malo manje iritantno bar za moj ukus.

Avatari nisu tak ogromni, imena nisu toliko boldana, kao i naslovi tema.

Da me se ne shvati krivo dobro što je napravljen update i što je baza sređena jer ono je stvarno bilo mučno, no konstruktivna kritika bar koliko ja to shvaćam služi da bi se nešto poboljšalo kako bi bilo još bolje.

Evo ovako brz kao sad forum nikad nije bio ( govorim o pisanju i editranju ovog posta)

tigman 23.02.2006. 06:22

ovde se ne prihvačaju kritike...(samo pohvale!)

jebo ovo sada treba 10 minuta da izlista 50 postova !...jel to samo meni ili i drugima

Rivi 23.02.2006. 08:04

Ma forum je ok. Malo me ubija ime korisnika koje je preveliko, ali preko toga mogu preć. Inače, ok. Idemo dalje.

7carlos6 23.02.2006. 08:23

Forum je ok bilo mi je malo čudno na početku al danas je već bolje.:gringo:

atha 23.02.2006. 08:35

samo prvu vecher je forum bio usporen.
i po danu i po nochi od tada, forum leti. nisam josh dozhivio nikakvo zastajkivanje.

Freek 23.02.2006. 09:18

Citiraj:

Autor VARAN
Oni kaj seruckaju kada prokuže budu djelili mišljenje samnom:beer:

neznam šta imaš prokužit oko izgleda foruma, il ti se sviđa il ne.Nemu tu nikakvog kuženja, tebi forum lijepo izgleda, meni ne!
Ostalo je sve u redu.

Bran 23.02.2006. 09:27

A kolika je šansa da stavite više skinova, pa nek si svatko bira? Previše posla?

Ivan_1 23.02.2006. 12:01

ahh...ova plava boja me privlaci...forum izgleda savrseno! moderniji engine..koji sam na nekim forumima vidao vec odavno...bilo je i vrijeme da se i ovdje nesto promijeni. svaka cast!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40.