![]() |
Ja radim u blizini pa ja mogu rezervirati stol ovih dana.
Što se tiče ostalog vidjet ćemo kako će se situacija razvijati. |
OK, onda si ti zadužen za to :)
Ajde, ko još dolazi. ima nas još tu iz grada... |
mene nece bit, bjezim doma za vikend....
|
Ni mene :)
|
|
evo i mene...i ja bi mogo doć....
|
ZZasto meni najmanje mjesto....:( :D
|
Jer si najmlađi :D
OK, dobro je, ajde još ko, da popunimo stol :) |
Grrrrr:fuming:
:) dobro ajde... nema veze...;) :) atha donesem ti onaj 2. DVD jer nemogu sutra (lack of CDs and DVDs):beer: |
Citiraj:
dodushe onda e.t. po toj slici ispadne kao kakav 100kilash sa svojih 50ak kila... :p ;) |
Citiraj:
Nego, nisam znao da MS Visio sluzi za crtanje pivnice... :D Inace, ja necu doc jer je atha sebe smjestio na celno mjesto za stolom sto ne pase mom egu... :D |
Citiraj:
|
Naj se zaje...
Tu smo negdje po kilaži, pa ćemo se dogovorit, a athu ćemo sredit...ljudi smo (valjda :D) pa ćemo se i dogovorit :beer: |
ja imam 93 kile:D ,di na kraju i kad??
pivnica školjić,najbolje da se nađemo u sex shopu,svatko kupi lutku i pravac pub,tako se odmah prepoznamo ili ispred točke na ogradi.:beer: |
Ma kakva ograda kod točke. ko želi doć, neka se nacrta u pivnici i gotovo. mene ćete skužit, bez brige ;)
|
Kako sam rekao ja cu rezervirati stol na moje ime,pa svatko kad udje lijepo pita konobara za stol rezerviran na moje ime i ovaj ce ga uputiti.
|
a tvoje ime je acer??
znači bačić baščić. znači bašić,bumo videli,malo mi je knap vremena,da je u 5 ili 4 odmah poslije posla,pa uzdravlje ako me ne bude bilo:beer: ,az neki drugi put,e da treba češće sastankovat.:beer: |
Saznat cete kad rezerviram stol.:)
Stol ce biti rezerviran na prezime Bashich(nemam hr znakove na tipokovnici na poslu):) |
E da se i ja priključim
Dugo nisam vidio dedicu athu i onog aliena (osim preko nišana) pa da popijem koju pivicu s ostalom ekipom Samo recite kada,di i to je to |
Ceska pivnica na Skoljicu,petak u 18:00h
Bašić je prezime. |
Ja sigurno neću doči, u petak radim do 20h. Za dedicu athu ne znam, njemu je malo prekasno u to doba izlaziti a E.T. će valjda doći ako ne bude ubijao Gemmya na dozi.
|
Citiraj:
stho se toga tiche, pod upitnikom sam, nechu rechi da dolazim pa da se onda ne pojavim, vec kazhem - mozda se vidimo. ;) |
Ovako ja danas poslje posla idem rezervirati jedan stol pa tko dodje dodje.
|
Evo samo da vas informiram stol je rezerviran,za petak u 18h kako smo se dogovorili.
Tko će sve doći? |
Ja dolazim garant.
|
Ja isto dolazim u 18:00. Mogu biti do nekih 19:30 ili 19:45h onda moram dalje na nekakvu večeru...
|
Ok ne mogu ni ja duže,za prvi put ce biti ja mislim sasvim dosta.
A za daljnja okupljanja ćemo se dogovoriti. |
Sniperwolf kaže da isto sigurno dolazi nemre na net trenutačno pa mi je reko da vam kažem
|
Znaci zasad nas je cetiri(pet ako Atha dodje).
|
6 ako ja dodem ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |