PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Puca li Vam adsl T-Coma (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33162)

Pomo 09.02.2006. 16:58

Evo "pukla" danas centrala za moje susjedstvo. Nemam net, nemam fiksni telefon i već me lagano trese ovisnička kriza :clap:

JC Denton 09.02.2006. 17:09

Hitler-Com... the saga continues...

Zvao T-Com... prije probao reinstalirat drivere i ostavit ELCON-a spojenog preko etherneta, nije radilo... probao drivere skroz ocistit i spojit ga preko USB-a... i i dalje imam isti problem, veza se smrzne pa odmah pukne... svaki 50-i put veza ostane aktivna vise od pola sata. No doduse, i onda pukne nakon toga. Onda smo i resetirali modem... naravno, pogadjate, nije pomoglo. Sad je lik zvao i kao sutra dolazi pogledat u cemu je problem... no moje skromno misljenje je da oni imaju problema u centrali (ili gdje vec... uglavnom negdje kod njih), a ne kod mene. Sto je najgore, ovih mjeseci je sve vise ljudi koji se zale da im puca veza tj. sa istim simptomima koje imam i ja. Sad se ja pitam, kakvu uslugu ja tu placam? :confused: :fuming: Sa fakin' modemom sam barem znao da cu se moc spojit na net... sta ce mi brzina ako mi veza stalno puca? :confused: :rolleyes:

Wish me luck tommorow! :D :beer:

Red Worm 09.02.2006. 19:42

Citiraj:

Originally posted by Pomo
Evo "pukla" danas centrala za moje susjedstvo. Nemam net, nemam fiksni telefon i već me lagano trese ovisnička kriza :clap:
Moja iskrena sucut. :D Ja sam bio bez veze nekih tjedan dana. Onda znas kak mi je bilo. Nadam se da ce ti popraviti, te da ces i dalje moci lagodno surfati cyber valovljem. :beer:

Red Worm 09.02.2006. 19:44

JC Denton javi kaj je bilo.

Da, i ja se pitam kaj mi to placamo. Ljudi, modem je bio ZAKON, spor ali pouzdan :smoke: btw. jos ga nisam stavio u vitrinu. Mislim da dsl tehnologija u nas Hrvata, jos dugo nece biti kvalitetna i pouzdana. Recite kaj hocete, ali tak je.

JC Denton, postoji li gdje za skinut novi driver za Elcon.ov modem?

demetrius 09.02.2006. 20:29

Re: Hitler-Com... the saga continues...

Citiraj:

Originally posted by JC Denton
Zvao T-Com... prije probao reinstalirat drivere i ostavit ELCON-a spojenog preko etherneta, nije radilo... probao drivere skroz ocistit i spojit ga preko USB-a... i i dalje imam isti problem, veza se smrzne pa odmah pukne... svaki 50-i put veza ostane aktivna vise od pola sata. No doduse, i onda pukne nakon toga. Onda smo i resetirali modem... naravno, pogadjate, nije pomoglo. Sad je lik zvao i kao sutra dolazi pogledat u cemu je problem... no moje skromno misljenje je da oni imaju problema u centrali (ili gdje vec... uglavnom negdje kod njih), a ne kod mene. Sto je najgore, ovih mjeseci je sve vise ljudi koji se zale da im puca veza tj. sa istim simptomima koje imam i ja. Sad se ja pitam, kakvu uslugu ja tu placam? :confused: :fuming: Sa fakin' modemom sam barem znao da cu se moc spojit na net... sta ce mi brzina ako mi veza stalno puca? :confused: :rolleyes:

Wish me luck tommorow! :D :beer:

di živiš denton,klana,grobnik??meni radi ok na kantridi.

JC Denton 09.02.2006. 20:56

Veprinac... valjda znate di je to (HINT: brda ponad Opatije :) )

Pomo 10.02.2006. 14:41

Uff, evo bez neta samo 24 sata stvarno su brzi ovi u mom selu : goood :

Emissary 18.02.2006. 19:26

Izjebem li im mame, meni je prvih 5 dana radilo dobro, a sad me jebe, svako malo se umrtvi i nema mi spasa nego disconnect i opet connect :fuming: :fuming: :fuming:

:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: t-scum

JC Denton 18.02.2006. 20:08

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Izjebem li im mame, meni je prvih 5 dana radilo dobro, a sad me jebe, svako malo se umrtvi i nema mi spasa nego disconnect i opet connect :fuming: :fuming: :fuming:

:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: t-scum

Same problem still here.. bio mi tehnicar, vidi i sam da nije problem kod mene... i rek'o covjek da vidim da li ce i dalje bit problem pa da ga nazovem na njegov kucni u nedjelju (dao mi covjek svoj broj:D ) da mi se promijeni port na centrali. Za inat, 2 dana je ADSL radio kako treba... i onda je poceo opet zajebavat... i sad covjeka, naravno, ne mogu dobit na kucni jer radi... i tako ja lipo opet zovem T-Scum.... :rolleyes:

Jos me nazvala zenska iz T-Coma u nedjelju da vidi ako je problem rijesen... znao sam da nisam trebao odgovorit na to :D

buljo 18.02.2006. 20:12

Citiraj:

Originally posted by JC Denton
Same problem still here.. bio mi tehnicar, vidi i sam da nije problem kod mene... i rek'o covjek da vidim da li ce i dalje bit problem pa da ga nazovem na njegov kucni u nedjelju (dao mi covjek svoj broj:D ) da mi se promijeni port na centrali. Za inat, 2 dana je ADSL radio kako treba... i onda je poceo opet zajebavat... i sad covjeka, naravno, ne mogu dobit na kucni jer radi... i tako ja lipo opet zovem T-Scum.... :rolleyes:

Jos me nazvala zenska iz T-Coma u nedjelju da vidi ako je problem rijesen... znao sam da nisam trebao odgovorit na to :D

I mene danas zajebava i to jaaaako!!!:fuming:
Pričao s likom i frajer mi rekao sve kaj sam napravio, i na kraju je rekao ak će bit problema kaže da će možda trebat promjenit port na centrali!
Pas mater:grrr:

I mene je neka žena zvala prije 3 dana i ja reko sve ok, to oni namjerno rade!:D

Emissary 18.02.2006. 20:36

Tako mi je i kod prijatelja (u istoj ulici) i njemu baš čova doša jutros i kaže da mu je problem u kompjuteru, moš mislit

buljo 21.02.2006. 10:29

Citiraj:

Autor Emissary
Tako mi je i kod prijatelja (u istoj ulici) i njemu baš čova doša jutros i kaže da mu je problem u kompjuteru, moš mislit

Stero bi ga nekam da mi kaže da mi je problem u kompjuteru!: bonker2

frANZi 21.02.2006. 10:54

Ja isto imam jebenih problema s aDSL-om. Već sam isfrustriran. Svaki jebeni dan mi se oko 5 popodne prekine i tako do 10 navečer. Cijelo vrijeme blinka DSL link. Modem je C-010-I. I zovem ja njih, javi se neki nadobudni "tehničar", ja mu kažem da mi blinka, a on kaže: "Probajte restartat modem..." Ja popizdio, kažem mu da sam sve već napravio, i da nema do čega bit nego do centrale, a on: "Nije to u mojoj ingerenciji, ja sam tu samo da prijavim kvar. Čekajte dok vam se jave monteri!". Pa pi*** mu materina, šta je onda u njegovoj ingerenciji... on je tamo kao tehničar. : bonker2 : bonker2

Sad kad monteri dođu, veza će radit i oni će otići. Onda ću ih ja ponovno zvati, i tako će vjerojatno biti svaki dan. Nisu normalni!!!! : Machineg : Machineg : Machineg

JC Denton 21.02.2006. 15:10

Citiraj:

Autor buljo
I mene danas zajebava i to jaaaako!!!:fuming:
Pričao s likom i frajer mi rekao sve kaj sam napravio, i na kraju je rekao ak će bit problema kaže da će možda trebat promjenit port na centrali!
Pas mater

To je i meni rekao onaj lik koji je bio. JA sad ispizdim... 5 puta se spajam, 4 puta crkne veza i trokira...i onda 5. put radi normalno... i onda ja lipo odem ko covik nesto popit, pojest i zgasim ADSL... i onda se poslije ne mozes spojit da si bog... ili javi onaj timeout (server nije odgovorio na vrijeme...ili tako nesto).. i nakon 4. pokusaja se spoji normalno.. i onda radi 5 minuta i crkne..i onda sljedeci put se spoji normalno i radi sat vremena... nakon cega se ja odspojim jer ipak imam drugog posla osim surfanja (po forumu :D ) I tako stalno..malo radi, malo ne... proradi svaki put kad mi dopizdi i taman hocu prijavit kvar.. hehe

Citiraj:

Autor buljo
I mene je neka žena zvala prije 3 dana i ja reko sve ok, to oni namjerno rade!

Istina! Prasci! Ajmo mi u akciju protiv T-Coma? : CoolRamb :rambo: :D

JC Denton 21.02.2006. 15:11

Citiraj:

Autor Emissary

Meni to cova nije mogao rec jer je na njegovom lapu veza radila jos gore :D

buljo 21.02.2006. 15:43

Citiraj:

Autor JC Denton
To je i meni rekao onaj lik koji je bio. JA sad ispizdim... 5 puta se spajam, 4 puta crkne veza i trokira...i onda 5. put radi normalno... i onda ja lipo odem ko covik nesto popit, pojest i zgasim ADSL... i onda se poslije ne mozes spojit da si bog... ili javi onaj timeout (server nije odgovorio na vrijeme...ili tako nesto).. i nakon 4. pokusaja se spoji normalno.. i onda radi 5 minuta i crkne..i onda sljedeci put se spoji normalno i radi sat vremena... nakon cega se ja odspojim jer ipak imam drugog posla osim surfanja (po forumu :D ) I tako stalno..malo radi, malo ne... proradi svaki put kad mi dopizdi i taman hocu prijavit kvar.. hehe

Istina! Prasci! Ajmo mi u akciju protiv T-Coma?

Zašto pišeš MOJ problem!!!:D :D :D

Isto kod mene, potpuno, zvao sam službu i rekli su da će mi se javit, ma sam nek promjene port pa se nadam boljem...

MAHER 21.02.2006. 16:42

evo meni je veza godinu i pol dobro radila,stvarno se nisam mogao žaliti,ali zadnjih tjedan dana stalno puca,dođe čovo iz tcoma i kaže modem u kurcu,ja naručim onaj wlan router i sada čekam da stigne,inače ovaj koji je kakti u kurcu je simens A-100-I

Srky 21.02.2006. 16:53

Molio bih da smanjite malo dozivljaj s psovkama...:gringo:

Hamm 21.02.2006. 18:24

nikad nisam imao problema :)

ne znam....tu i tamo se nije htio spojit na net..ali nakon dva tri pokusaja radi...eto

Sam Fischer 21.02.2006. 20:14

Ja zbilja nemam prigovora...:)
Radi savrseno :)
Cudno za hitlercom :D

Darth Vader 21.02.2006. 23:21

Meni takoder radi savrseno.

cuo sam ad je Zabreg i okolica problem te tamo Rijeka Pula itd. Dosta starih centrala. Cuo sam isto da T-com jedva i ovo odrzava na zivotu. Hebiga 100000 u 1g treba to pokrit.

JC Denton 22.02.2006. 01:47

Evo meni se od mog zadnjeg posta ne rusi veza i nema nikakvih problema... radila je dva puta po 3 sata.. i jednom po 2... (ono.. komp je bio konektan, ali nista se nije prenosilo).. da pokucam o drvo...

Eto, sad kad sam ovo napisao, sutra ce sigurno opet pocet zajebavat :D

speedy-3 22.02.2006. 01:51

meni u zadnje vrijeme svako malo ode veza u k**** siemens A 100-I USB modem,,,,,,,,,, ma to je T-com shit,,,,,,, a i modemi su najgore moguce smece koje su mogli nabavit.,,

Red Worm 22.02.2006. 09:14

Citiraj:

Autor speedy-3
meni u zadnje vrijeme svako malo ode veza u k**** siemens A 100-I USB modem,,,,,,,,,, ma to je T-com shit,,,,,,, a i modemi su najgore moguce smece koje su mogli nabavit.,,

Zovi t-comovce da ti zamjene taj modem. I ja sam imao problema s istim. Trazi da ti dadnu Elkonov.

brentaal 22.02.2006. 09:39

Citiraj:

Autor Red Worm
Zovi t-comovce da ti zamjene taj modem. I ja sam imao problema s istim. Trazi da ti dadnu Elkonov.

U 99% slučajeva kad zatražiš to, oni će te odjebat, i reć "To nije moguće" :mad:

Red Worm 22.02.2006. 09:49

Citiraj:

Autor Blitz
U 99% slučajeva kad zatražiš to, oni će te odjebat, i reć "To nije moguće" :mad:

Da znam, ali moraju promjeniti modem svakome kome puca veza. Jer korisnik redovito placa uslugu. Pa ako je ne dobije kak treba... onda u ku**c. :rolleyes:

MAHER 22.02.2006. 13:49

danas me veza pošteno izludila,ja se dignem oko 5 ujutro,meni dosadno,idem ja malo prije škole na net i idem se spoijiti,spoji iz 2,i pukne nakon minutu i tako jedno 20 puta,popizdio i zgasio,evo sada iz škole,još nije puklo

fairy 22.02.2006. 18:47

prokleti t-com..jučer i danas me cijelo vrijeme zajebava veza : bonker2 : finger : :argue: : sniper : :rambo: : Machineg :fuming: : DualWiel

just venting : giljotin

buljo 22.02.2006. 18:54

Evo moram pohvalit novi firmware za SE555 router, trenutno sam 7 i pol h online i nije pukla veza sve 5, a svaki dan mi je popodne kenjo...

Aj palac gore t-comu (ipak su zaslužili ovaj put)

JC Denton 22.02.2006. 20:20

Danas veza radila dva puta po 2 sata i evo sada vec 4 i pol sata... nema stekanja ni usporavanja. Nisam nista prijavljivao, ali eto.. ocito su nesto popravili.. mozda slucajno usput dok su neciji tudji problem rijesavali. Kucam o drvo :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44.