![]() |
Citiraj:
|
Sad jedna "pametna".
Ako se aktivira 3. promijeni se datum u Win, možda bi trebalo i u BIOS-u i otkud on zna da zapravo je treći? |
Ma panika za nista.
Uzme se nyxemgui removal tool i stvar rijesena. :D |
I ?
3. je došao. Jel' ga netko popu_io? |
a kaj misliš da će ti taj koji je popljugao odgovoriti :D :D
|
nishta. tutto a posto. :smoke:
|
I kod mene u firmi zasada sve OK,nadam se da ce tako i ostati.
|
oracle baze su cijele, to mi je najbitnije...a za ostalo nek se snalaze...:smoke: :D
shalim se of kors, do sada se nitko nije zalio, a niti sophos nishta ne javlja... |
Pratim i ja,Trend Micro mail scanner nista ne javlja kao ni Mcafee.
Zasada sve pet. Sreca moja mi nemamo oracle baze i sl. |
Ništa. Malo sam razočaran. Tolika frka oko njega, a nisam ga ni dobio na mail.
Zanima me jel se on prenosi isključivo mailom? Kako ga itko onda može popušit? |
Citiraj:
A svi smo naoružani do zuba puni metaka i samo gledamo po kome cemo opalit ali nyxemu ni traga! Morat cemo ga mi potražit! : CoolRamb |
Citiraj:
|
Ni ja. Čekam ga ko ozeblo sunce.
|
Citiraj:
Pa kaj nisi čitao na stranici prije da ga je Lucijan ubionamrtvo:D :D :D |
naravno, vjerovatno to i je razlog zashto je sve ok. :D :D
|
Ma dajte kakva panika, imejl opce netreba koristit - NIKAKO, a kako ovaj brise MS oficove i akrobatove fajlove onda ljepo deinstalis doticni softver i pobrises sam sve fajlove. A virus nek se hebe - nemre ti nis.
|
nemoj tako. panike mozda ne treba biti,
ali se za svaki pšotencijalni virusa ili harach istoga, treba pripremiti. lako za pdf-ove, doc-ove i xls-ove "obichnog" korisnika, ali kako i virus brishe oracle databace fileove, kako onda? kako rekoh "obichnog" usera te se to ne tiche previshe, no shto sa firmama kojima oracle baze podataka zivot znache? vodjenje financija, popis sitnog inventara i osnovnih sredstava, liste poentaze, pracenje rada radnika, kooperanata? smatram da nebi bilo zgodno da se neshto sa time dogodi, makar postojao i backup. ;) |
Neprijatelj (virus) nikad ne spava! Triba bit pripravan! : Machineg
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |